Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@viky23 píše:
Tolik chapajicich matek tady, tvl ja bych tak zurila, mala ma pet a pul a ma blasy pod zadek. Ja bych taky nejake kroky udelala, toto neni normalno, bych byla snad schopna ho v afektu prizabit![]()
Souhlasím, taky bych řádila. ![]()
@Ellusa píše:
Tak fajn, my, které píšeme, že zakladatelka reaguje přehnaně a hystericky, když mu vyhrožuje žalobou za psychickou újmu, jsem dle některých divné - takže vám tato reakce zakladatelky přijde v pohodě? Že chlap ostříhá děcko a ona na něho kvůli tomu chce podat žalobu? Prosím poslední větu číst a vykládat vcelku, nikoli dělit na části ve smyslu, že je špatně, že děcko ostříhal bez dohody s ní, to tu snad víme všichni. Díky.
Diky, chtela jsem napsat neco podobneho ![]()
Zakladatelko, chapu te, fakt jo.Ale proboha chtit po ucitelce, aby neco vysvetlovala detem? Podle vseho to vypada, ze nikoli dcera, ale ty z toho mas ujmu na zdravi.Bez rypani. Na socialku nevim, zda bych sla. Nejsem si jista, co oni na to, zda by to vubec resili.
@stinga píše:
@Emimin7 tak ošmikaná holka a kluk je fakt rozdíl
Pro to dítě snad ne. Jde o to, jestli to tak chce.
Zakladatelko, dej si pozor, aby návštěva OSPOD případně soudní jednání neuškodilo spíše tobě. Vzhledem k tvým nepřiměřeným reakcím a sklonu přehánět.
@Emimin7 velký rozdíl když do třídy přijde kluk mašinkou na 3mm a nebo holka co měl dlouhé vlásky a najednou taky 3mm, jako první by mě napadlo jestli neni vážně nemocná
Teď už jsi dospělý tak dlouhé máš ne
Kluky bereme mašinou běžně takže tam mě to přijde přirozené. Dcera má hodně velké oči a bez vlasů by vypadala příšerně, zastřihovalo se jí ted po druhé ale jen konečky, do 4 let věku bez zásahu nůžkama. Včera teda chtěla nůžky že bude stříhat papír a za chvilku jsme šla do kolen
naštěstí do svých by nestříhla ale feně ustříhla culík
takže ted to musim nějak dodělat protože chudák nevidí a ani do pidi culíku to nedám a ptala jsem se proč to udělala a prý tam tak seděla a koukala a chtěla ustříhnout culík jenže za hodinu brečela že je ted ošklivá bez culíku
No potrvá to než to doroste, naštěstí je to jen pes. manžel když to viděl tak řekl chudáku, na Silvestra si skoro uhořela a ted už jsi i bez culíku
![]()
@viky23 asi tak nějak, to by něco viděl. Vyholila bych mu na hlavě pánské přirození
@Emimin7 píše:
Pro to dítě snad ne. Jde o to, jestli to tak chce.
je vidět že ještě dítě nemáš ![]()
@Markéta80 píše:
@Emimin7 velký rozdíl když do třídy přijde kluk mašinkou na 3mm a nebo holka co měl dlouhé vlásky a najednou taky 3mm, jako první by mě napadlo jestli neni vážně nemocná
Ano. Stejně tak může přijít do třídy holka na 3mm a kluk, co měl dlouhé vlasy a najednou má 3mm. Jako třeba tenkrát já.
![]()
@Markéta80 píše:
je vidět že ještě dítě nemáš
U tebe je zas vidět, žes nejspíš nikdy dítě nebyla ![]()
@ančapepča píše:
@viky23 asi tak nějak, to by něco viděl. Vyholila bych mu na hlavě pánské přirození
@Emimin7 ale byla a jak jsem nesnášela když mě vždy ostříhali
![]()
Kdysi tu podobné téma myslím bylo. Maminka to nakonec řešila s dcerou „sportovně“. KOupila jí nějaké šátky, které dcerka nosila. Myslím.
Tatínka bych přizabila.
Jak už tady padlo, otec roku to není, ale před pěti lety jsi ho zjevně milovala i se všemi klady a zápory. Zeptala bych se, jestli není z toho dcera na nervy a kdyby ne, maximálně bych se tomu před ní zasmála. Příště ať třeba nejdřív zavolá. Asi si přes ni trochu vyřizujete účty, on musel tušit, že se ti to nebude líbit. Zvlášť pokud měla vlasy hodně dlouhé. Já si vždy přála vlasy dlouhé, ale jako dítěti mi rostly slabé a jemné. Takže jsem chodila nakrátko a psychickou újmu neměl nikdo.
Příspěvek upraven 22.06.17 v 12:55
@Markéta80 No tak vidiš. Proč a mně to jako klukovi tedy vadit nemělo? ![]()