Ostříhat 7měsíčního chlapečka nebo ne?

4336
28.3.11 20:14

Ostříhat 7měsíčního chlapečka nebo ne?

Ahojky holky!
Potřebuju poradit, jestli mám nebo nemám nechat ostříhat našeho 7měsíčního raubíře :think: . Matýsek má od narození dost vlásků a taky mu jich moc nevypadalo. Jde o to, že se mu vlásky šíleně zacuchávají a několikrát denně mu je musím rozčesávat, jinak bychom je nerozčesali vůbec. Má vlásky strašně jemné. Nechávala jste některá z vás stříhat takového prcka? Za odpovědi děkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
28.3.11 20:16

já mám teda holčičku a ofinu sem jí musela ustřihnout už dávno, protože to by měla až pod nos :) vzadu se jí ty jemné taky dost cuchají a „dredovatí“, takže uvažuju, že jí je taky trochu šmiknu, snad pak už to nebude takové chmýří… vlasy má od narození a nevypadaly jí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
28.3.11 20:17

My byli u kadeřnice asi na 4 měsících a teď je malému 9 měsíců a už jsme byli třikrát. Takže se toho neboj a nevěř na pověry, že se malé děti nemají stříhat… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.3.11 20:21

My stříhali jen ty „cuchtáky“ a až byla větší, ostříhali jí „více“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
28.3.11 20:44

Mám ročního kluka poprvé jsem ho stříhala asi v 9 ti měsících . Má hrozně moc vlasů . Jako třeba děti ve 3 letech. Všichni se mě ptaj jak je to možný jako kdybych to věděla. :mrgreen: Ted už je stříhanej asi po pátý a zase půjde co nevidět už to má dlouhý. Jestli mu to nějak vadí klidně ho ostřihej. Ty nejlíp posoudíš co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.3.11 20:47

Malá měla taky hodně vlasů, známá holička mi říkala, že jí to šmikne, ale mě „starší generace“ nabulíkovali, že jí zkrátím rozum, tak malá nosila sponečky a culíčky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.3.11 20:53

podle mě je to pověra.. a stříhala jsem!
ofinu i vlásky vzadu.. měl tam uplné cucky.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.3.11 20:53

Ahoj,tak já bych asi ostříhala,bude přeci jen teplo :think: kamarádka má klučinu-9m,má dlouhé vlásky,a husté,a spíná mu je sponku s kytičkou.Vypadá to srandovně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
28.3.11 20:57

Myy také stříhali v 8 m. Existují pověry ale já na ně nedám, malej bylrázem úplně jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.3.11 21:12

mně dětská sprdla co jsem malou ještě nestříhala že první vlásky se musí ostříhat nevypadaly ji.
Takže určitě ostříhat :wink:
A malou stříhám pořád offinu i vzdau kousek at to houstne

• Citovat
  • Upravit
5597
28.3.11 21:12

pokud máš pocit, že to potřebuje, tak bych to nějak neřešila, terku jsem ostříhala poprvé v 9m , pak jsem ji vzala strojkem v roce a potom dle potřeby, je fakt že ty vlasy mnohem víc zhoustly a zpevnili se. pověry s rozumem :zed: :zed: :zed:
jediné co se u nás změnilo je, že se narodila černovlasá a po ostříhání strojkem ji narostly vlasy blondaté a ty ji teda už zůstaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
28.3.11 21:14

Ahoj,

taky mě to zajíma, viz. profil. foto :mrgreen:
Nejhorší vzádu - „dredy“ :roll:
Když píšete, že jste stříhli a v poho, tak se snad do toho taky pustím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.3.11 21:16
michellle píše:
Ahoj,taky mě to zajíma, viz. profil. foto :mrgreen:
Nejhorší vzádu - „dredy“ :roll:
Když píšete, že jste stříhli a v poho, tak se snad do toho taky pustím :wink:

Dredy jsme stříhali i my „pověrčivé“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
28.3.11 21:17

Ahoj holky… :-)
mám dost pověrčivou tchýni, a ta tvrdí, že se dítě do jednoho orku stříhat nemá :lol: :lol: takže mi to asi budeme mít zakázaný (jako ale ne že bych na ni zrovna dala :mrgreen: )

Jinak vás obdivuju, že se do toho vrháte samy, já jednou stříhala našeho psa a dopadlo to děsně, takže dítě asi pižlat nebudu :lol: a vyřeší to kadeřnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.3.11 21:23

Naše dcerka vyžadovala stříhat ode mě, od holičky nechtěla, byla tam jednou a tvářila se jak bubák. :lol:
Ale když jsem jí zavedla k holiči, kde je dětský koutek, tak jí to nevadilo a říkala: maminko, sem budeme chodit, ne k tetě Lucce (holička). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí