Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hudcová, a není tatínek malé učitel přírodopisu? Měla jsem kolegu stejného příjmení. I ten druh otázek sedí. Co zajímá rodiče, většinou zajímá i děti.
@hanka.br. píše:
@radkka Už to říkají všichni okolo. Je potřeba to řešit
Ano, zavolat do NASA, jak tu někdo psal ![]()
@Hudcová jj řeš to - a to tak, že jí odpovíš a když nebudeš vědět, tak to vygoogluj… a k svátku/narozkám jí kup pořádnou encyklopedii ![]()
@Akras2 tak to je taky pekna sikulka
ze bychom je seznamili, aby mohli debatovat a zjišťovat spolu? ![]()
a k tomu cteni, ja když jsem sla do 1.tridy, umela jsem cist, zrovna jsem cetla takovou bichli Neznalek ve Slunecnim meste (mam ji schovanou
) a učitelka nevedela co se mnou, byla ze me nestastna
tak pozor! ![]()
@Hudcová píše:
Ja taky nevim, co bych mela podle nich delat. Pry je to ve 3 letech divny…
ty brďo ty máš doma génia
Myslela jsem, že mluvíš tak o osmileté ![]()
@Kaczenka píše:
@Hudcová, a není tatínek malé učitel přírodopisu? Měla jsem kolegu stejného příjmení. I ten druh otázek sedí. Co zajímá rodiče, většinou zajímá i děti.
@Hudcová píše:
Ja taky nevim, co bych mela podle nich delat. Pry je to ve 3 letech divny…
Nemyslím si, že je to divný
Můj syn je taky tak zvídavý a myslím, že je to jen dobře. Všeobecný přehled je potřeba a je to lepší než aby se dítě o nic nezajímalo ![]()
Náš syn byl ve třech letech taky tak zvídavý, ptal se na technické věci, zeměpisné, otázky okolo vesmíru, vzniku člověka, Země…, uměl číst písmena abecedy, uměl barvy… A dnes, dva roky poté, má otázky typu, jestli se může prdět v autobuse
a připadá si hrozně vtipně ![]()
já myslela, že dítě ve třech letech je rádo když vykoktá nějakou srozumitelnou větu, nikdy bych neřekla, že 3 leté dítě může mít takové otázky ![]()
@Kaczenka píše:
Náš syn byl ve třech letech taky tak zvídavý, ptal se na technické věci, zeměpisné, otázky okolo vesmíru, vzniku člověka, Země…, uměl číst písmena abecedy, uměl barvy… A dnes, dva roky poté, má otázky typu, jestli se může prdět v autobuse![]()
![]()
a připadá si hrozně vtipně
@Kaczenka píše:
Náš syn byl ve třech letech taky tak zvídavý, ptal se na technické věci, zeměpisné, otázky okolo vesmíru, vzniku člověka, Země…, uměl číst písmena abecedy, uměl barvy… A dnes, dva roky poté, má otázky typu, jestli se může prdět v autobuse![]()
![]()
a připadá si hrozně vtipně
To je taky důležitá otázka ![]()