Které otázky u dětí jsou ještě normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
16.4.14 20:14

Tady chce někdo slyšet, že má nadprůměrně chytré dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.4.14 20:18

@radkka Už to říkají všichni okolo. Je potřeba to řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.4.14 20:21

@Hudcová, a není tatínek malé učitel přírodopisu? Měla jsem kolegu stejného příjmení. I ten druh otázek sedí. Co zajímá rodiče, většinou zajímá i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 20:23
@hanka.br. píše:
@radkka Už to říkají všichni okolo. Je potřeba to řešit :mrgreen:

Ano, zavolat do NASA, jak tu někdo psal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.4.14 20:24

@Hudcová jj řeš to - a to tak, že jí odpovíš a když nebudeš vědět, tak to vygoogluj… a k svátku/narozkám jí kup pořádnou encyklopedii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453

@Akras2 tak to je taky pekna sikulka :potlesk: ze bychom je seznamili, aby mohli debatovat a zjišťovat spolu? :lol:
a k tomu cteni, ja když jsem sla do 1.tridy, umela jsem cist, zrovna jsem cetla takovou bichli Neznalek ve Slunecnim meste (mam ji schovanou ;) ) a učitelka nevedela co se mnou, byla ze me nestastna :mrgreen: tak pozor! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
@Hudcová píše:
Ja taky nevim, co bych mela podle nich delat. Pry je to ve 3 letech divny…

ty brďo ty máš doma génia :) Myslela jsem, že mluvíš tak o osmileté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
16.4.14 20:27
@Kaczenka píše:
@Hudcová, a není tatínek malé učitel přírodopisu? Měla jsem kolegu stejného příjmení. I ten druh otázek sedí. Co zajímá rodiče, většinou zajímá i děti.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
16.4.14 20:27
@Hudcová píše:
Ja taky nevim, co bych mela podle nich delat. Pry je to ve 3 letech divny…

Nemyslím si, že je to divný :nevim: Můj syn je taky tak zvídavý a myslím, že je to jen dobře. Všeobecný přehled je potřeba a je to lepší než aby se dítě o nic nezajímalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.4.14 20:29

Náš syn byl ve třech letech taky tak zvídavý, ptal se na technické věci, zeměpisné, otázky okolo vesmíru, vzniku člověka, Země…, uměl číst písmena abecedy, uměl barvy… A dnes, dva roky poté, má otázky typu, jestli se může prdět v autobuse :mrgreen: :roll: :zed: a připadá si hrozně vtipně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
16.4.14 20:32
  • Citovat
  • Upravit
2429
16.4.14 20:33

8o já myslela, že dítě ve třech letech je rádo když vykoktá nějakou srozumitelnou větu, nikdy bych neřekla, že 3 leté dítě může mít takové otázky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
16.4.14 20:34
@Kaczenka píše:
Náš syn byl ve třech letech taky tak zvídavý, ptal se na technické věci, zeměpisné, otázky okolo vesmíru, vzniku člověka, Země…, uměl číst písmena abecedy, uměl barvy… A dnes, dva roky poté, má otázky typu, jestli se může prdět v autobuse :mrgreen: :roll: :zed: a připadá si hrozně vtipně :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
16.4.14 20:35
@Kaczenka píše:
Náš syn byl ve třech letech taky tak zvídavý, ptal se na technické věci, zeměpisné, otázky okolo vesmíru, vzniku člověka, Země…, uměl číst písmena abecedy, uměl barvy… A dnes, dva roky poté, má otázky typu, jestli se může prdět v autobuse :mrgreen: :roll: :zed: a připadá si hrozně vtipně :lol:

To je taky důležitá otázka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hudcová
16.4.14 20:44

@radkka
Jo, to presne chci slyset. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...