Které otázky u dětí jsou ještě normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
16.4.14 21:38

@Ar-tep no ta vypadá krásně… i já děkuju za tip, podívám se po ní :kytka:
jinak k tématu, já otázky svého dítěte dávno nezvládám, ale jelikož já ve druhé třídě aktivně sledovala válku v Perském zálivu a drtila své rodiče filosofickými úvahami o čerstvě rodící se demokracii, tak si říkám, že bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
16.4.14 21:39

@peta81 :D No u mě frčel kocour Mikeš. Neználek mě nikdy nebavil.
Dneska mě opět dorazila otázkou jak se dostane miminko z bříška od maminky. A odpověď že ho mamince vyndají z bříška v nemocnici jí opravdu nijak moc neuspokojila. A další otázka jak funguje mozek byla taky výživná. Skončilo to tak že stahuju „Byl jednou jeden život“. :D
@syselinka Každé dítě je jiné. Starší dcera dlouho nemluvila a aby se na něco zeptala nehrozilo. A škola jí nebaví
Mladší je děsně zvědavá a ve třech mluví skoro jak profesorka. Neumí sice ještě pořádně říkat písmna L a Ř ale R jí jde na jedničku. A předpokládám že bude šprt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
16.4.14 21:42

@wobludka není zač :kytka: Máme dvě podobného typu a opravdu jsou nejčastěji čtené :palec: A co se týče otázek, tak se musím přiznat, že většinu odpovědi syn najde u tatínka :mrgreen: Mě připadá, že sama nevím ani polovinu toho, co syn :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
16.4.14 21:53

@Kaczenka Jsou horší věci k vidění. A pokud k tomu dostal pro něj pochopitelné vysvětlení tak proč ne. Taky bych z toho nedělala v pěti letech vědu. U naší malé ale nechci aby začala dělat „sexuální osvětu“ ve školce. Co neví to totiž nepoví :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
16.4.14 21:56

@Ar-tep my tu dnešní večer vedeme odbornou debatu jestli je rajče ovoce nebo zelenina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.4.14 21:56
@Akras2 píše:
@Kaczenka Jsou horší věci k vidění. A pokud k tomu dostal pro něj pochopitelné vysvětlení tak proč ne. Taky bych z toho nedělala v pěti letech vědu. U naší malé ale nechci aby začala dělat „sexuální osvětu“ ve školce. Co neví to totiž nepoví :mrgreen:.

Já to radši kvůli potenciální sprše smazala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.4.14 21:57
@wobludka píše:
@Ar-tep my tu dnešní večer vedeme odbornou debatu jestli je rajče ovoce nebo zelenina :mrgreen:

A meloun?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
16.4.14 21:59
@Kaczenka píše:
A meloun?

jej, tak to jsem přehlédla :mrgreen: :mrgreen: Taky dobrý :palec: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
16.4.14 22:00

@wobludka a závěr? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
16.4.14 22:06

No meloun bude zelenina nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
16.4.14 22:08

@Kaczenka Ani se ti nedivím že jsi to smázla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.4.14 22:09

@wobludka K čemu jste dospěli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.4.14 22:11
@wobludka píše:
@Ar-tep my tu dnešní večer vedeme odbornou debatu jestli je rajče ovoce nebo zelenina :mrgreen:

Já se kdysi spokojila s tímto: http://cs.wikipedia.org/…e_jedl%C3%A9#…
Ono rozdělení ovoce/zelenina, je stejně nesmysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
16.4.14 22:14

@Kaczenka meloun je zahradnicky zelenina, botanicky ovoce - analogicky rajčata http://m.vitalia.cz/…bo-zelenina/

:mrgreen: no co, kamarádka chtěla klukovi vysvětlit, co to je prostitutka a on jó, to když se někdy v noci koukám na televizi, tak tam jsou :mrgreen: a bylo po vysvětlování :D porod ho taky zajímá, hlavně proto že ve všech knížkách je břicho a pak dítě venku a to technicky nejdůležitější prostě není. Máme doma knížku ještě po mně, Ukaž mi, TO!, velké fotografie, nafocený i styk apod., ale ne vulgárně, myslím že pomalu bude čas ji vytáhnout. Jen mu do toho budu muset nějak zamotat tu zkumavku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.4.14 22:17

@wobludka, k tomu porodu. Teoreticky to věděl už dřív… Fakt ho to ani trošku nepřekvapilo nebo nevyděsilo. Bral to jako přirozenou věc. Ale nebyly tam úplně detailní záběry… Zajímal ho hlavně ten mázek na miminku, protože jsem mu jeho funkci vysvětlovala nad fotkami mladší sestřičky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí