Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kyslík
jj, taky si občas ve snu řeknu, že to je jen sen, ať se probudím nebo tak…je jednou jsem se neprobudila, když jsem se vysekala v autě
@Anna766 píše:
Na myši![]()
![]()
prepáč zlatko, ale chlámu se tu nahlas.
no, tak to je
myšatá ruka je jak led, druhá nic moc, ale zatím dobrý ![]()
@kašílek píše:nebudeme si rozumnět, škoda a zrovna máš takový pěkný auto, který určitě dobře topí
to jsem jako bez ponožek málo sexy?
![]()
@Nafrněná píše:
Kategorie pro pobavení.. Kdo tady čeká nějakou hlubokou myšlenku, tak ať prosím přestane číst.
- Když si čistím uši, nutí mě to ke kašlání. Máte to taky tak?
Vaše „debilní“ dotazy uvítám.
- Když už usínám, tak se mi občas zdá, jak kdybych někde padala a strašně mi škubne noha, stává se vám to taky?
![]()
Mám obojí.
Nejlepší je fakt, když ve snu mluvím plynně anglicky. ![]()
I když ve skutečnosti občas hledám slova.
@Tom-Jerry píše:
tak jim řekni, že nohy nemají nos a proto nemůžou dýchat
ne, vyměň kamarády, nikdy tě nepochopí ![]()
@neila píše:
to jsem jako bez ponožek málo sexy?![]()
nevidím tě
ale auto máš dobrý ![]()
@kašílek píše:
to máme stejný úchylky![]()
ším, když se toaleťák točí opačně, opravuji to i v restauraci na WC
Hrnky, ty musí být ouškem doprava a podle velikostijinak je hádka
Jo i talíře, lžičky a příbory nastejno. A co nenávidim je to, když si pujčim knížku v knihovně a jsou tam založený stránky růžkama.
mám tolik záložek že bych mohla uspořádat sbírku. ![]()
@Talitha píše:
Mám obojí.Nejlepší je fakt, když ve snu mluvím plynně anglicky.
I když ve skutečnosti občas hledám slova.
když nespíš, umíš anglicky ![]()
@kašílek píše:
nevidím těale auto máš dobrý
kdybys mně viděl, zapomněl by si na ponožky
![]()
Toaleťák taky musí být trhací stranou u zdi, jinak jsem ráda, že jsou hrnky vůbec uklizené, velikost a ouška mi jsou srdečně jedno
…záclonu jakštakš narovnanou a s rovnoměrným nařasením se snažím bránit zuby nehty, bohužel s 3letým satanem a francouzským oknem 5 m dlouhým mi to jde dost z těžka
, menších si pán nevšímá ![]()
@Anna766 píše:
Jo i talíře, lžičky a příbory nastejno. A co nenávidim je to, když si pujčim knížku v knihovně a jsou tam založený stránky růžkama.mám tolik záložek že bych mohla uspořádat sbírku.
to dělám taky, ale jen ve vlastních knížkách
![]()
@Anna766 píše:
Jo i talíře, lžičky a příbory nastejno. A co nenávidim je to, když si pujčim knížku v knihovně a jsou tam založený stránky růžkama.mám tolik záložek že bych mohla uspořádat sbírku.
tak knížky jsou taky kapitola sama pro sebe
a pak ještě nesnáším roztahané noviny, musí být srovnané, tak jak se kupují, ale jinak jsem normální ![]()
@Anna766 píše:
ty budeš narozená ve stejný den, ve stejné porodnici, jen nás oddělili ![]()
@Adinka_2012 píše:
Toaleťák taky musí být trhací stranou u zdi, jinak jsem ráda, že jsou hrnky vůbec uklizené, velikost a ouška mi jsou srdečně jedno…záclonu jakštakš narovnanou a s rovnoměrným nařasením se snažím bránit zuby nehty, bohužel s 3letým satanem a francouzským oknem 5 m dlouhým mi to jde dost z těžka
![]()
, menších si pán nevšímá
Toaleťák jedině trhací stranou ODE ZDI, aby se nešmatalo po zdi. ![]()
Příspěvek upraven 19.09.15 v 00:00
Já absolutně nesnáším, když tchýně vytírá podlahu bez toho, aby před tím vyluxovala
z těch čar, co pak zůstávají na podlaze jsem v rozkladu a když se nedívá, tak je setřu
Ale jinak je tchýně parádní, tohle je jediná vada, kterou jí ráda prominu ![]()