Otec dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
19.4.11 14:01

jinak taky nesouhlasim že krev je nějaké otcovské pouto.Já vlatního otce nemám cca od 4 let a s nevlastním mám to pouto větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.11 14:23

samovolny potrat v 4tt. Jo nejhorsi trest ktery jsem si zaslouzila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
19.4.11 14:29
evicka23 píše:
samovolny potrat v 4tt. Jo nejhorsi trest ktery jsem si zaslouzila :-(

to je mi moc líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.4.11 14:30
evicka23 píše:

no já myslím, že se ti spíš ulevilo…akorát to tady nepřiznáš (ale nedivím se :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.4.11 14:30
evicka23 píše:

To ti řekl Dr?

• Citovat
  • Upravit
29
19.4.11 14:35

neulavilo, mimino by som si nechala !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.4.11 14:41
RyBANA píše:
evicka23 píše:
no já myslím, že se ti spíš ulevilo…akorát to tady nepřiznáš (ale nedivím se :-))

docela blbej nazor, nezlob se na me Rybano…tohle v tehle chvili asi slyset nechtela :roll:

• Citovat
  • Upravit
20296
19.4.11 14:44
beruska7908 píše:
RyBANA píše:
evicka23 píše:
no já myslím, že se ti spíš ulevilo…akorát to tady nepřiznáš (ale nedivím se :-))
docela blbej nazor, nezlob se na me Rybano…tohle v tehle chvili asi slyset nechtela :roll:

no jo no, mě to napadlo po tom co jsem tady přečetla… :wink: a věřím, že by to nepřiznala po tom tyjátru tady ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
19.4.11 14:46

To mi je lito :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.11 14:47

ty urcite nevis , ty urcite ne, jestli bych si to mimino nechala nebo ne, , udelala sem blbost, zaplatila za ni ale urcite nevis jak bych se zachovala a rozhodla! nazor muzes napsat a dekuju zato ale ty do mne nevidis a nevis ! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.4.11 14:48

a taky nevěřím tomu, že se jí neulevilo…v podstatě si příroda její blbost vyřešila sama a ona se nemusela rozhodovat, nemusela udělat nic…

jediný co ji teď čeká je, přemýšlet jestli když má potřebu zahýbat - má být s nynějším přítelem nebo ne

toť můj názor, ať se někomu líbí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.4.11 14:49
evicka23 píše:
ty urcite nevis , ty urcite ne, jestli bych si to mimino nechala nebo ne, , udelala sem blbost, zaplatila za ni ale urcite nevis jak bych se zachovala a rozhodla! nazor muzes napsat a dekuju zato ale ty do mne nevidis a nevis ! :cry:

já neříkám, že to vím, ale že bych se nedivila a že si myslím…což je dost podstatný rozdíl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.4.11 14:49
RyBANA píše:
beruska7908 píše:
RyBANA píše:
evicka23 píše:
docela blbej nazor, nezlob se na me Rybano…tohle v tehle chvili asi slyset nechtela :roll:
no jo no, mě to napadlo po tom co jsem tady přečetla… :wink: a věřím, že by to nepřiznala po tom tyjátru tady ani náhodou

no ja nevim…nechci se hadat,ale psala tady, ze si chce miminko nakonec nechat, tak ci tak je potrat docela zasah do zensky psychiky,tak uz ji chudaka nechme a nebabrejme se v tom. prisla o dite, je to smutny,a je uz jedno, jestli kdy vahala, jestli si ho necha nebo ne. ke konci jsme ji asi presvedcily,at si mimise necha a ona potrati, docela osklivy a smutny,i v jeji situaci…je mi to lito zakladatelko :cry:

• Citovat
  • Upravit
29
19.4.11 14:52

rybano - myslet si muzes co chces mas na to pravo, ale ses na omylu,mimino bych si nechala jestli tomu veris nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.4.11 15:00
RyBANA píše:
a taky nevěřím tomu, že se jí neulevilo…v podstatě si příroda její blbost vyřešila sama a ona se nemusela rozhodovat, nemusela udělat nic…

jediný co ji teď čeká je, přemýšlet jestli když má potřebu zahýbat - má být s nynějším přítelem nebo ne

toť můj názor, ať se někomu líbí nebo ne

hmmm, dobrej nazor…holka,NIKDY nesud nikoho, kdyz nechodis v jeho botach,tak nejak se to rika. odsoudit umi kazdej, co kdybys byla na jejim miste? fajn, a nezacnete hlavne tady prednasku o tom, ze zrovna VY byste nikdy nezahli atd. mne osobne se to nestalo,ale dokazu si predstavit, ze i kdyz udelala zakladatelka ptakovinu,tak prijit o dite je jakoby za trest???!!!nejak mi to tu unika. vis kolik je zenskych co tu chodi, maj deti a nepriznaji, ze zezacatku dite ani nechtely jakmile zjistily ze jsou tehu???ze bud nevedely kdo je otcem, nebo byly mlade, atd. a ver mi, zadne mame(mozna krome vyjimek)se neulevi, kdyz o dite prijde,at uz jsou duvody jakekoliv. kdyby rovnou uvazovala o potratu, byla by rozhodnuta,tak se sem nechodi vypovidat a prosit o radu :nevim: nevim,ale ja byt zakladatelkou,tak se tady neobhajuji.vse v dobrym, vim, jak jsi to myslela,ale myslim si, ze jsi ji ihned odsoudila s tou neverou a uz ma chudak holka nalepku.ja osobne totaky neschvaluju, udelala chybu,ale kdo z nas v zivote ne? ja bych sedo toho tak neoprela,ale kdyz kopes do nekoho, kdo je na zemi, to je docela zbabely…howgh :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky