Otec není zapsán v RL
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@annali To je jasný že nějakej papír ho nedonutí mít zájem o svoje dítě![]()
Jen mě zajímalo, jestli je to problém, když posílá peníze a není v RL
Není. Jen je to z jeho strany dobrovolný dar tobě a dítěti. Nemůžeš to po něm vyžadovat, kdyby si to rozmyslel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen k tomu zapsání v RL - Pokud se po otci dá něco zdědit (ne dluhy a stará fabka), tak bez zápisu v RL dítě nemá nárok… Teda asi by se šlo nějak soudit, ale na dlouho a s nejistým výsledkem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@nototo Jsme v pohodě na všem se domluvíme, o prachy mi nejdeVydělávám dost, takže dcera ani já nestrádáme. Spíš jde o to, že je to jeho povinnost. To já jsem s dítětem celé dny a starám se o to dítě. Takže on se taky musí nějak podělit a to on chce finančně. Ráda mu pošlu fotku jak malá roste nebo se s ním podělím o to, co už umí a atd. Byla bych radši kdyby měl s malou nějaký pouto a rád by za ní přijel se podívat, o to bohužel zájem nemá. Pošle peníze, já pošlu fotku a takhle to končí no.
Není otec, nemá povinnost. Má jen dobrou vůli.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@LaPaloma Já se Vás ale na tohle neptala. Já se tu ptám, jen jestli je to problém když posílá a není v RL. Pracuji a starám se o dceru aji domácnost. Nebudu čekat na stát, až mi pošle prachy kvůli tomu, že já se špatně v 18 letech zamilovala.A to jestli řeknu dceři, že jí tatínek má rád ale nemůže přijet nebo že o ní nemá zájem, je čistě moje věc.
Nikdy nevíš, kdy nějakou dávku budeš potřebovat. Není to nic, za co by ses měla stydět, kdyby k tomu došlo.
- Citovat
- Upravit
Problem to neni. Jen bych jeste asi to zapsani zvazila. Jak tu uz padlo, kdyz prestane, tak na nej nemas paku.. obvykle se to stane, kdyz si chlap udela jine dite, tak se casto stane, ze zacne platit mene nebo nepravidelne, pak se prestehuje, odejde do ciziny a muze se vse zkomplikovat.
Pokud bude souhlasit, tak uznani otcovstvi muzete urcit pred matrikou, jinak pred soudem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit