otec neznamy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
1.11.06 23:56

mataP: ja myslela ze by to samozrejme priteli rekla a pak by se po porodu videlo. no hlavne mi prijde dulezite aby dite spis donosila nez sla na potrat. ale je fakt ze kdyz se dava miminko k adopci, tak to musi byt domluvene predem a myslim ze ho maminka ani neuvidi nebo driv se to snad tak delalo. asi kdyby si ho uz pochovala a tak, tak by ho stejne pryc nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.11.06 00:12

margesimpson,

promin…
Nevis, o cem mluvis.

Neber to osobne. Ale proste nevis.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.11.06 00:48

lesino , nastesti jsou tu tak mimoradne chytre zeny jako ty, aby nas, ktere o nicem nic nevime poucily :D ne neber si to osobne, jen trochu ironie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.11.06 07:03

Ja se ti omluvila… A to neni o chytrosti, na tu si patent ani nahodou nedelam.

Ale dokud nedonosis a neporodis dite tak proste nevis. Pak uz jsi ponejprv mama. A partnerka az v druhe rade. Tve reseni by poradi otocilo a to neni normalni.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
2.11.06 07:55

Jojky, jak bych to řešila:
1. dítě si nechat - vždyť ho chceš a tvoje je určitě :wink:
2. partnerovi to neříkat!!!
Asi není důvod ho stresovat. Nikdy nevíš, po kom dítě co zdědí, když to vidím jen u nás doma - rodiče černí, dítě klidně blond se zelenýma očima… Můj děda měl modré oči, to je vracející se znak… Pokud nejsou v rodině jasné dedičné choroby, tak o nic neběží. Opravdu.

Vem to tak. Zachovala ses špatně jednou, pár hodin. Nebudeš se tím přeci věčně trápit! Teď se trochu potrap, jako trest za „výtržnost“, ale nenič život sobě ani partnerovi ani vašemu děcku. To dítě už teď je vaše , tj. tvoje a tvého stálého partnera. Spolu se o něj budete starat, a o vás 2 se ve vašem stáří bude starat zas ono.

Jo, jinak se říká, že otcem se muž stává teprve výchovou děcka. Něco v tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.11.06 08:29

Ahojky,
jsem pro to, dítě si nechat a zatloukat, zatlkoukat. Ty se s tím musíš poprat, byl to tvůj úlet. Ti dva za to nemohou…

Ještě mě napadlo. Ten kolega má přítelkyni nebo manželku? Aby se to čirou náhodou nedoneslo příteli.

Moc držím pěsti ať jsi dost silná.

Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.11.06 08:43

Elindo, dva hnědoocí modroké (zelenooké) dítě mít mohou, dva modroocí hnědooké ne…
Někdy není zatloukání ten nejlepší nápad. A ne každý dokáže mlčet celý život…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.11.06 09:00

Jsem pro dozivotni mlceni a donoseni miminka… :wink:

Pred par tydny jsem se stala poprve mamou - je to neco nepopsatelneho i kdyz mrne zlobi a jsem unavena. Dceru mam s manzelem ale milovala bych ji stejne silne i kdyby byl biologicky otec Franta Vopicka - dozivotni recidivista ktery me na jednu noc okouzlil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.11.06 09:01

d

Holky, když jsme doma chtěli malého mimíska, tak to děsně dlouho nešlo - a já jsem se rozhodla, že pokud se najde problém u partnera, tak prostě zkusím bokovku, aniž by o tom věděl :oops:

Naštěstí jsem toto nemusela řešit, problém byl u mě a podařilo se :wink:
Sariku - drzim ti moc palce,aby to dopadlo dobre.

Marge - ja si nemyslim, ze tu jde az tak o porod atd, ale myslim, ze rict partnerovi po narozeni…sorry, to ditě neni tvoje…je dost brutalni bez ohledu na ditě. Chápu to tak,že Sarik o sveého partnera stojí a tohle by jejich vztah hodně poznamenalo. Proto se snaží vyhledat řešení teď.

• Citovat
  • Upravit
551
2.11.06 10:32

Já jsem asi strašně zkažená, ale já bych asi nic neřekla :oops:
Bylo by to hlavně moje dítě a nedokázala bych žít s tím, že jsem mu nedala šanci. A taky vím, že miluji manžela a nedokázala bych o něj přijít, nevím co by pro mě bylo horší, jestli potrat nebo stráta pro mě někoho tak důležitýho jako je manžel…
A přece jenom, s kolegou jsi spala jednou a s příttelem víckrát tak je větší šance, že je jeho. Kdy jsi s kolegou spala? Kolik dní po ms?

A jinak se zapojím do „výměny názorů“ :D
Myslím si, že pokud by dítě porodila a pochovala, už by si ho nechala, ať je otcem kdokoliv, ale na druhou stranu, přijde stejně ošklivý dát dítě po porodu pryč pokud otcem nebude přítel, jako kdyby byla možnost nějakých testů a kdy by to byl „levoboček“ tak jít na potrat… Tím myslím s pohledu matky, zabít(ač malý plod) a nebo dát po porodu sbohem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
2.11.06 10:47

Tak jsem zpatky od doktora.

Příspěvek upraven 01.11.09 v 17:55

• Citovat
  • Upravit
9867
2.11.06 10:55

Sariku, takhle si predstavuji idealni reseni vznikle situace!!!!!

Gratuluju a ber to jako tytyty od osudu ;)

Nicmene jeste flintu do zita nehazej, muzes byt opravdu tehu, v prvnich tydnech, takze na UZ neni nic videt - ale urcite ne s kolegou :D:D:D:D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.11.06 11:03

Sariku to je super.nakonec se to vyresilo sama a pro tebe zustalo jen velke ponauceni. :wink: zaplatpanbuh ze to takle dopadlo.bejt v tvy situaci,tak nevim jak to vyresim,proto ze na potrat bych nesla(uz jeden za sebou mam ,ale neukoncila jsem ho ja ale mimco prestalo bit srdicko :cry: ) a vim ze to je to nejhorsi co me kdy potkalo a lhat pritely bych taky nedokazala,takze ja bych byla uplne ztracena :lol:
preji ti at si brzo tehu (z tvym pritelem :lol: ) a vse je v poradku.mela jsi fakt stesti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
2.11.06 11:16

no super! :))) a toho panáka si dej:)))zasloužíš si ho za ten stres. A…už nic psát nebudu, však ty víš:)
držím palce!!!
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
2.11.06 11:23

Sariku, já slyšela, že když je cysta, tak právě může být TT falešně pozitivní. Proto když jsem měla pozitivní test (týden před návštěvou centra, kde jsem měla podstoupit IVF), tak jsem si říkala, že ještě ke všemu mám cystu. Ale byla jsem těhotná. U tebe si ale myslím, že ten test je pozitivní kvůli cystě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí