otec neznamy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
2.11.06 11:39

Kamarátka bola minulý rok cca o takomto čase v obdobnej situácii. Nanešťastie lekár nevedel presne stanoviť deň koncepcie lebo mala nepravidelný menzes. Rozhodla sa mimino si nechať aj za cenu doživotného mlčania (holka má teraz 32 rokov) ale bola v brutálnom strese a (okrem iného) aj z tohto dôvodu potratila :evil: :(

Teraz má šialené výčitky svedomia, že teda keby bolo to dieťa viac chcené…atď -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.11.06 11:54

otec

Těhotná být ještě mužeš .No pokud test byl pozitivní je tam nadějě že je to přítele ,ale na utz to ještě nemusí být vidět .

Držím palečky a jsem ráda ,že to takhle dopadlo ..ufff

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.11.06 11:57

otec

Jsem se do toho nějak zamotala uff.
Teda podle toho co píšeš je to názor doktora ,ale ze svý situace vím že pokud bylo početí před 6 týdny ten plod by byl starý 5 týdnu cca a to ještě není někdy na utz vidět .
Teda aspon u mě bylo pravidlo až po 7 tt.
No snad to bude dobrý ,udlej si raději ještě jeden test třeba v pondělí.

Pa pa Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.11.06 12:02

Majdalenko omyl

pokud by otehotnela pred 6 tydny......tak tehotenstvi se pocita od prvniho dne posl. MS cili by byl 8tt a to uz by bylo videt..........kdyz ne srdicko, urcite uz dutinka s teckou!!!!

A ano, ja ted mela pozit tt, slabe ale ano a tehotna jsem nebyla........asi cysta, kazdopadne se mi vyplavila pri MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.11.06 12:26

Sariku
jsem strašně ráda že ti to takhle dopadlo!! protože dopadnout to jinak tak myslim kazdá z nás kdo sem něco napadla by ti nezaviděla to „muset se rozhodnout“. Ale vem si z toho ponaučení a příště pozor na alkohol :-)) ikdyz…myslim,ze ted jsi se ponaucila až až takže končím s morálkou a držím palce at jsi brzy těhotná a s tím koho miluješ, s přítelem :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.11.06 13:03

otec

No jo vlastně ,omlouvám se .Už jsem nějak vyšla ze cviku:D

Tak to jo to už by bylo vidět,ale stejně bych těhu test zopákla .Nebo myslíš ,že ne ,docela se divím ,že ten dr. nevzal raději krev .

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
2.11.06 13:34

Tak mně taky vyšel pozitivní těhu test, šla jsem k doktorovi v 5tt a on mi řekl, že tam nic nevidí, že to asi není těhu, taky mi našel cystu a řekl, že to pozitivní HCG může taky udělat močový měchýř, jak na něj ta cysta tlačí, měchýř prý vylučuje podobné hormony. Z krve se to ale zjistí.
Já to měla nakonec pěkně napínavý. V po mi řekl, že těhu s největší pravděpodobností nejsem, vzal mi ale krev, ve středu byly výsledky, že ano, ale přesto si mě hned na čtvrtek zavolal, že se mu něco nezdá a že se obává mimoděložního těhu. Musela jsem ihned do nemocnice, kde mi udělali vyšetření, vzali opět krev a po zjištění, že HCG stoupá v normě, mě zase poslali domů. Můj pan doktor byl hrozně naštvaný, že je to nezodpovědné a ať v pondělí opět přijdu a šetřím se. Řeknu Vám, byla jsem úplně hotová, každou chvilku jsem byla buď těhule - netěhule - mimoděložní nebo dokonce mi v nemocnici řekli, že to možná bude zamlklé těhu.
V pondělí naštěstí pan doktor na ultrazvuku konečně něco našel a oznámil mi, že to tedy bude asi v pořádku, ale že jsem otěhotněla velmi pozdě v cyklu, proto je to tak malinké.
Omlouvám se, nepatří to úplně do tématu, ale Sarinka mi to připomněla tou cystou a že není těhu, to jsem taky na první ko slyšela a je to jinak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.07 12:49

Ahojky!

To já mám podobný problém…spíš potřebuju uklidnit! Je možný,abych byla těhotná s milencem,s kterým jsem spala s ochranou a nepraskla a ne s manželem,s kterým jsme se o dítě snažili??Byla by to hodně velká náhoda…co myslíte,holky?Je to pravděpodobný,nebo vůbec možný?

• Citovat
  • Upravit
792
28.8.07 13:02

AHoj - asi tě moc neuklidním..ale jisté je jen to, že ty jsi mamka .-) on prezervativ - coby forma antikoncepce - je jednou z těch méně spolehlivých… ano, je to super ochrana proti pohlv.chorobám - ale proti otěhotnění je vždy doporučováno použit ještě…pilulku, pěnu, pesar atd… .-) takže je klidně možné, že dítě není manži. I když jeho šance na otcovství je několikanásobně vyšší - než toho druhého. Pokud chceš mít jistotu - nech udělat dítěti testy paternity - tedy, až bude na světě .-) jinak, pro to uklidnění. Existují statistiky - podle kterých každé třetí až páte dítě není otce, kterého má v rodném listu. :-) prostě, otec je nejistý.-))
Chápu, že tobě není do smíchu. Tak přeju, at to brzy rozřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.07 13:51

No,tak to jsi mě opravdu neuklidnila…vím,že si za to můžu sama!ale to,co se ve mně odehrává je neskutečná zlost sama na sebe,že jsem to dopustila!!!U nás to bylo tak,že jsem spala s ochranou i s manželem a když jsme se rozhodli pro další dítě,tak jsme zapracovali a já byla hned těhotná! Bylo mi hned jasný,že je to jeho…s odstupem času jsem o tom ale začala přemýšlet…

• Citovat
  • Upravit
435
29.8.07 07:58

Šariku, dočetla jsem až do konce. myslím že je to pro tebe poučení jako hrom a pár let budeš sakra sekat latinu - chichi

Jinak k častým názorům (zatloukat zatloukat zatloukat). No nevím jestli já bych měla žaludek na to, zničit nějakému mužskému život tím že by vychovával kukačku. Není to fér držet si muže, když by mohl mít ženu která mu dá vlasatní dítě! Pokud bych se do takové situace dostala tak je natolik závažná, že se musí k ní člověk postavit s rovným hřbetem.

Navíc před pár lety šlo určit otcovství až od dvou let věku dítěte a to na soudní příkaz, dnes vám stačí pár tisícovek a stěr z pusy, za dva tři roky tenhle obchod bude úplně běžný (aniž bude matka jen tušit). Takže tohle bych určitě neriskovala.

A znám muže kteří zjistili až v dospělém věku jejich dětí, že nejsou jejich - to musí být pro chlapa neskutečná rána!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.8.07 08:07

Zdar Fazole.-) no jo, ale já bych stejně asi na místě dotyčné žádné radikální akce nepodnikala. Podle mě je to ponaučení pro ni - ale s největší pravděpodobností je dítě manžovo a pokud oni nemají další potíže… budou rodina. Takto by mohla zůstat nakonec sama .-)) a to není žádný medík. Je totiž řada chlapů, kteří by rádi vychovávali i cizí děti..navíc cizí? Není cizí — je jeho ženy kterou miluje..předpokládám.. ono dle mýho není totiž až tak důležitý, kdo je tvůj biorodič - jako to, kdo tě má rád a kdo tě vychovává - ale jistě - lze oponovat větouu, že krev není voda.

V tomto případě bych ale paní doporučila - zatloukat. Pokud ale nechce utéct s milencem za hory za doly .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.8.07 08:41

Lusie, no to je taky pravda. Mne vychoval taky otčím (a rozhodně to byla lepší volba, než biologický otec) Ale ten otčím o tom věděl a dělal to zcela dobrovolně a z vlastního rozhodnutí.

Jinak tomu je když to chlap zjistí po X letech. Pokud odmyslím morální stránku, je velmi pravděpodobné (právní řád EU na to již pamatuje), že taková zrada v něm vyvolá (záleží na povaze muže), potřebu domáhat se svého práva a žádat např. náhradu škody. Což po několika letech vyživování může činit sakra balík-takže i na to by měla být dotyčná přinejmenším psychicky připravena. A jak jistě všechny víme, život to je prevít a udělá všechno pro to ABY TO NEDOPADLO :)

Ale zase na druhou stranu s tebou souhlasím: když vztah funguje, proč do toho šťourat předčasně.Na řešení takové jobovky bude vždycky dost času až když to řachne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.07 09:05

Ahoj holky!

Chtěla jsem Vám poděkovat za Vaše názory…byla jsem včera u doktorky,která mi řekla,že jsem v 6. tt,tím pádem jsem otěhotněla až po poslední menstruaci a to už jsem s milencem nebyla! Nedokážete si představit,jak se mi ulevilo! Je to pro mě ponaučení do konce života,tohle už nechci nikdy zažít a když budu mít s manželem krizi,tak se s ním nejdřív rozejdu a pak si třeba najdu někoho jiného! Ale tohle už nikdy nedopustím,to Vám slibuju! Ten balvan,co mi včera padl ze srdce jste musely slyšet i u Vás :D !
Ještě jsem tomu nemohla nějakou dobu uvěřit…přecejen jsem při 1. těhu měla ještě jednu menstruaci,ale prcek je 4 mm malej,takže to odpovídá! :D UUUUffffff

• Citovat
  • Upravit
435
30.8.07 14:15

takto ti gratuluji :) už kvůli miminka-ať si ho taky pořádně užiješ.

Nevěra tady byla a bude od nepaměti a kdo nezhřešil (nezhřeší) ať hodí kamenem. Te´d jsem byla s mužem pařit a jedna známá měla plnou pusu toho jak je ten její můž jediný a jak je mu 25 let věrná. Asi si umíte představit, že ty které tak vehementně mluví o věrnosti a odsuzují nevěru jsou obvykle - jak to jen říci (na štíru). Ta naše známá je toho jasným důkazem, ta by snad nedala jen tomu kdo by si neřekl - chichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí