Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja nikdy s teliskem neotehotnela a mela jsem po obou detech vzdy med+stribro cca 1500,–. Po prvnim 6 let a po druhym 4roky a vzdy v pohode. ![]()
@crržka mám nehormonální tělísko už přes 20 let. Bez problémů, funguje na 100 %. A to jsem jedna z těch, co projde kolem trenek a těhotní.
Já jsem měla tělísko už po prvním porodu a to bylo v poho, teď mám po druhém porodu skoro 1,5 roku, tělísko zavedené po šestinedělí. První MS přišla, když malýmu bylo 8 měsíců, cyklus 32-33 dní a vždy dost silná 4-5 dní. Tento měsíc mi přišla o 5 dní dříve a trvala ani ne 3 dny a úplně slabá, tak je mi divné, co se děje ![]()
Samozřejmě, po nespočtu diskuzích tady na téma „MS a přesto těhotná“ mě taky napadlo, jestli nemůžu být. Zítra zkusím test, jen mě zajímalo, jestli jste to některá takhle neměla.
@Snehurenka taky chci měď+stříbro, tak uvidím, kdyžtak se za pár měsíců budu hlásit ![]()
Tak jste mě aspoň trochu uklidnily
když jsem brávala HA, měla jsem vždy tu nejslabší a nikdy nic, tak snad bude fungovat i tohle, přinejhorším holt další čtyři roky doma ![]()
Ahoj holky, tak ja mam telisko nehormonalni pul roku, prvni dva mesice jsem mela MS silnou tak ze jsem se i vnoci probouzela bolesti a chodila na zachod. pred mesicem jsem mela MS jen tri dny s tim ze jsem jen spinila a pred tydnem mi skoncila 14 deni MS… ted se mi strasne meni nalady ze jednu chvili se mi chce brecet pak zas smat a nakonec jsem nasrana :/ mam citlive prsa a docela mi i narostli
obcas me boli hlava.. myslite ze bych mohla byt tehotna nebo se mi jen neco deje s telem? jsem teda uz po dvou potratach, jednou samovolne a pred rokem jsem byla na miniinterupci. dekuji za odpoved ![]()
Jeste ne, ja jim neverim, kdyz jsem byla v 7 tydnu tehotna tak jsem si delala testy, byla jsem na krvi i na ultrazvuku a Mudr. mi rekla ze nejsem tehotna. az pak kdyz jsem sla na kontrolu s ledvinama tak tam mi rekli ze jsem tehule. takze ja se na testy nespoliham.
@Eva Slobodova.. to jsi byla v 7.tt a doktorka nic neviděla?? ![]()
Jako fakt
…jinak, né v jedný diskuzi jsem četla že je to možné…
No nevidela, rekla ze tam nic nemam ze mam krasnou delohu nic vic. az pak prave na tech ledvinach :/
Tak já bych si měla jít pro tělísko příští měsíc…
Až se mi nechce věřit, kolik je případů těhotenství při tělísku… Snad to moje bude fungovat tak, jak má ![]()
@Janča1212 píše:
Tak já bych si měla jít pro tělísko příští měsíc…
Až se mi nechce věřit, kolik je případů těhotenství při tělísku… Snad to moje bude fungovat tak, jak má
možný je úplně všechno.. ale tak statisticky je ta šance fakt malinkatá
si vem, že i při sterilizaci je 0,1 % že otěhotníš ![]()