Otěhotněla jste některá přes tělísko, a co se dělo dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6762
25.5.14 17:07

Ja nikdy s teliskem neotehotnela a mela jsem po obou detech vzdy med+stribro cca 1500,–. Po prvnim 6 let a po druhym 4roky a vzdy v pohode. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.5.14 17:27

@crržka mám nehormonální tělísko už přes 20 let. Bez problémů, funguje na 100 %. A to jsem jedna z těch, co projde kolem trenek a těhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
25.5.14 20:11

Já jsem měla tělísko už po prvním porodu a to bylo v poho, teď mám po druhém porodu skoro 1,5 roku, tělísko zavedené po šestinedělí. První MS přišla, když malýmu bylo 8 měsíců, cyklus 32-33 dní a vždy dost silná 4-5 dní. Tento měsíc mi přišla o 5 dní dříve a trvala ani ne 3 dny a úplně slabá, tak je mi divné, co se děje :think:
Samozřejmě, po nespočtu diskuzích tady na téma „MS a přesto těhotná“ mě taky napadlo, jestli nemůžu být. Zítra zkusím test, jen mě zajímalo, jestli jste to některá takhle neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
26.5.14 08:31

@Snehurenka taky chci měď+stříbro, tak uvidím, kdyžtak se za pár měsíců budu hlásit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
26.5.14 08:33

Tak jste mě aspoň trochu uklidnily :mrgreen: když jsem brávala HA, měla jsem vždy tu nejslabší a nikdy nic, tak snad bude fungovat i tohle, přinejhorším holt další čtyři roky doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.14 19:09

Ahoj holky, tak ja mam telisko nehormonalni pul roku, prvni dva mesice jsem mela MS silnou tak ze jsem se i vnoci probouzela bolesti a chodila na zachod. pred mesicem jsem mela MS jen tri dny s tim ze jsem jen spinila a pred tydnem mi skoncila 14 deni MS… ted se mi strasne meni nalady ze jednu chvili se mi chce brecet pak zas smat a nakonec jsem nasrana :/ mam citlive prsa a docela mi i narostli :D obcas me boli hlava.. myslite ze bych mohla byt tehotna nebo se mi jen neco deje s telem? jsem teda uz po dvou potratach, jednou samovolne a pred rokem jsem byla na miniinterupci. dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
3.8.14 08:36

@Eva Slobodova zkoušela jsi test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 12:42

Jeste ne, ja jim neverim, kdyz jsem byla v 7 tydnu tehotna tak jsem si delala testy, byla jsem na krvi i na ultrazvuku a Mudr. mi rekla ze nejsem tehotna. az pak kdyz jsem sla na kontrolu s ledvinama tak tam mi rekli ze jsem tehule. takze ja se na testy nespoliham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
3.8.14 16:27

@Eva Slobodova.. to jsi byla v 7.tt a doktorka nic neviděla?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.8.14 16:31

Jako fakt 8o…jinak, né v jedný diskuzi jsem četla že je to možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 17:20

No nevidela, rekla ze tam nic nemam ze mam krasnou delohu nic vic. az pak prave na tech ledvinach :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.14 11:01

Tak, jsem v 5tt :) raduju se jak mala holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
20.9.14 09:47

Tak já bych si měla jít pro tělísko příští měsíc…
Až se mi nechce věřit, kolik je případů těhotenství při tělísku… Snad to moje bude fungovat tak, jak má :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
20.9.14 09:58

Kamaradka otehotnela, telisko vytahli s porodila holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 11:09
@Janča1212 píše:
Tak já bych si měla jít pro tělísko příští měsíc…
Až se mi nechce věřit, kolik je případů těhotenství při tělísku… Snad to moje bude fungovat tak, jak má :-D

možný je úplně všechno.. ale tak statisticky je ta šance fakt malinkatá :mrgreen: si vem, že i při sterilizaci je 0,1 % že otěhotníš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí