Otěhotněla jste některá přes tělísko, a co se dělo dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
20.9.14 13:48
@martina.se píše:
možný je úplně všechno.. ale tak statisticky je ta šance fakt malinkatá :mrgreen: si vem, že i při sterilizaci je 0,1 % že otěhotníš :mrgreen:

To jako fakt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 18:07
@lovesmile píše:
To jako fakt? 8o

jo, ani sterilizace není 100 %. Si teď děláme z toho srandu s chlapem, že on půjde na vasektomii, já si dám tělísko a stejně se povede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.9.14 18:10
@martina.se píše:
jo, ani sterilizace není 100 %. Si teď děláme z toho srandu s chlapem, že on půjde na vasektomii, já si dám tělísko a stejně se povede :lol:
:lol: :lol: :lol: Tak zdá se, že nic není nemožné, takže bacha na to. :mrgreen:
Raději používejte ještě i kondom a jiné prostředky k hubení těch „zákeřných“ spermií! :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 19:31
@lovesmile píše: :lol: :lol: :lol: Tak zdá se, že nic není nemožné, takže bacha na to. :mrgreen:
Raději používejte ještě i kondom a jiné prostředky k hubení těch „zákeřných“ spermií! :pankac: :mrgreen:

náš skoro měsíční miláček je přes HA a mojí „neplodnost“, kterou mi potvrdilo více dr. Takže já bych se nedivila fakt ničemu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 19:41

Zdravím, nechci ani vyloženě radu spíš to potřebuju jen někde ventilovat.
Mám přes rok a půl zavedé nehormonální tělísko. Doktorka mi ho zavedla po šestinedělí. První ms jsem dostala letos v březnu, stále kojím syna. První dvě nebylý úplně pravidelné. Ty další už ano. Tento měsíc mám už 6 dnů spoždění. Zatím jsem to moc neřešila, a římá si že to může být kojením. Ale dneska mám celý den hroznou pachuť v puse. Stejnou jakou jsem měla i u syna. Test doma samozřejmě nemám a do lékárny se dostanu až v pátek. :zed: Říkám si že na příznaky je ale docela brzo, ne?

• Citovat
  • Upravit
1015
19.9.17 21:25

:think: teď to fakt můžeš jen ventilovat, pravda se ukáže později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
19.9.17 21:27

Neboj díky tělísku se neudrží..jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.9.17 11:59

Hele holky a nebude lepší než řešit, jak beztresně prcat a nechat se vycákat bez gumy, tak prostě nesouložit? Vemze si, jaký to musí mít chlapi - některejm prostě žádná nedá a taky to musí přežit. Takže jestli chcete mimíska, tak souložte a nechávejte se normálně vystříkat, ale jestli ne, tak se pak nedivte, že ho omylem budete mít, když se do vás chlap, kterýho kolikrát ani pořádně neznáte, udělá. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.9.17 12:02
@kacka002 píše:
Hele holky a nebude lepší než řešit, jak beztresně prcat a nechat se vycákat bez gumy, tak prostě nesouložit? Vemze si, jaký to musí mít chlapi - některejm prostě žádná nedá a taky to musí přežit. Takže jestli chcete mimíska, tak souložte a nechávejte se normálně vystříkat, ale jestli ne, tak se pak nedivte, že ho omylem budete mít, když se do vás chlap, kterýho kolikrát ani pořádně neznáte, udělá. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

A na to si přišla jak? Že by „podle sebe soudím tebe“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.18 18:41

Ahoj, nechci zakládat novou diskuzi.
Oživuji tuhle. Už třetím rokem mám zavedené nehormonální tělísko. Posledního půl roku jsem měla cyklus pravidelný jak hodiny. Teď mám dva dny zpoždění. Zkušela jsem pro jistotu test. No a vyšla slabounka druhá čárka. Fakt sotva viditelná. Četla jsem že, u tělíska bývá často mimiděložní těhotenství, tak teď mám strach. Plus jsem samozřejmě rozhozená, že bych mohla být těhotná. Víc mě ale asi děsí, že by to mohlo být to mimoděložní. :( Zítra zkusím druhý test. Máte někdo zkušenost s těhotenstvím přes tělísko?

• Citovat
  • Upravit
6886
14.12.18 18:46

Já mám. Taky jsem se bála mimoděložního. Ale bylo to v pořádku. Tělísko nešlo vyndat tak tam zůstalo celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.18 18:53

@Náměsíčná a měla si normálně pozitivní test? Mě tošku děsí že ta čárka je fakt slabá. ale teď koukám, že jsem si ten test udělala špatně. Myslela jsem, že je to ten co se dáva do proudu moče. Ale tenhle se má ponořit.Může to mít vliv? Taky si nejsem jistá ovulaci. :(

• Citovat
  • Upravit
6886
14.12.18 18:57

První test jsem měla taky slabounkej. To neponoření nevím jestli může mít vliv možná i jo. Zkusila bych další a co nejdřív k dr aby ho našla kde je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 19:06

Já taky zapadla, tělísko šlo vyndat dítě jsem donosila. Test jsem dělala za delší dobu
( nepravidelný cyklus a věk ), nenapadlo by mě že budu těhotná .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.18 19:16

No zítra zkusím další test a v pondělí volám na gyndu. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat