Otěhotnění bez menstruace, Postinor?

Anonymní
14.7.19 07:28

Otěhotnění bez menstruace, Postinor?

Zdravím, řeším pul roku po vysazeni HA, že nemam menstruaci. Jednou přišla po injekci, ale poté zase nic. Vysadila jsem prasky, protoze uz mi nedělaly dobre, ale dítě zatím rozhodne nechci. Bohužel nam praskl kondom a bojim se otěhotnění. Tak ted nevim, jestli běžet pro Postinor, ale to zas hormonální problem v těle jeste podpořím dalším sajrajtem. Myslíte, že je nejaka “šance”? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4627
14.7.19 07:44

Tak to víš, že je šance. Hlavně, když nevíš, jestli byla ovulace, zda náhodou neproběhla. Jak dlouho je to po styku? Postinor je cca čtyřnásobná dávka antikoncepcni pilulky, například minisiston obsahuje stejnou účinnou látku, v menším množství. Postinor je velký, marketingový tah a není všemocný. Znám pravděpodobnosti účinku postinoru, ale pokud je to již více, jak 12 hodin, jestli máš zdravotní problém, nešla bych už pro něj. Jeho spolehlivost významně klesá.
Napadá mě, zkus si udělat ovulační test, z něj bys mohla poznat, zda má cenu si pro postinor jít, či nikoliv. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 07:57

@Tiffany1 Uz je to pres 24 hodin, bohužel to bylo odpoledne, víkend, lékárny zavřené…

• Citovat
  • Upravit
4627
14.7.19 08:01

Tak už to neřeš. Za 10 dní si udělej pro jistotu těhotenský test. Je pravda, že bez MS je tvé případné těhotenství, nepravděpodobné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.7.19 08:20

Šance samozřejmě je, pokud bys v případě těhotenství řešila věc potratem, tak bych pro postinor šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 08:44

@Tichošlápek Já vim, že nejaka šance/riziko je vždy. Ani HA není “neprustrelna.” Nicméně jsem chtela znát nejaky reálný názor na věc :) A ano, případne těhotenství bych řešila potratem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 08:45

@Tiffany1 Myslis, ze za 10 dnů uz by test neco ukázal? Není to brzy? :) samozřejmě čím driv, tím pro mě lip

• Citovat
  • Upravit
4627
14.7.19 08:46

Za 10 dni uz test neco malo ukáže, za 14 dni uz urcite bys videla slabou druhou čárku. Nebo těhotná nejsi. Spíš nebudeš. Jak bys to řešila? Potratem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 08:52

@Tiffany1 Děkuji, myslím si, ze riziko je hodne malé, ale stejne, vždy tam nejake procento bude. :)
Ano, sla bych na potrat

• Citovat
  • Upravit
4627
14.7.19 08:54

Neni to tak jednoduché, jít na potrat, když ta situace nastane. Vím o čem mluvím. Tak přeji hodně štěstí, ať to dopadne, jak si přeješ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 08:57

@Tiffany1 Já vim, bohužel ted si dítě opravdu nemůžu dovolit. I kdyz by se to ve mne zamozrejme také pralo. :) snad bude stesti jednou při mě :)

• Citovat
  • Upravit
4627
14.7.19 08:58

Dítě si člověk nemůže dovolit skoro nikdy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
14.7.19 09:04

Ja otehotnela bez ms, kdyz mas ovulaci, tak moznost je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 10:03

@Kaci89 A cíleně nebo “nehoda”? :D no ja udělám za dva týdny test a bud budu šťastná nebo pobezim do nemocnice no :?

• Citovat
  • Upravit
1079
14.7.19 13:37
@Anonymní píše:
@Kaci89 A cíleně nebo “nehoda”? :D no ja udělám za dva týdny test a bud budu šťastná nebo pobezim do nemocnice no :?

Cilene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky