Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jo, alenechqpu dotaz. Jak dopadlo co? Ockovani? Těhotenství?
Dík moc za reakci. Jak dopadlo těhu? Dva týdny před druhým termínem jsem vysadila HA, že se pak začneme snažit. Jenže ovulaci jsem musela mít prakticky hned po vysazení HA a po jednom styku mám teď pozitivní test… Doktorka mi varovala, že bude trvat, než ovulace naskočí, že hned to určitě nebude. A ono okamžitě… Takže se strašně bojím… Očko Pfizerem bylo v pohodě, reakce žádná. Doma už máme krásnou zdravou holčičku. Těhu jsem si tehdy užívala, jenže to nebyla tahle šílená doba…
Ahoj, já mám mít druhou dávku očkováni za týden a před pár dny jsem taky zjistila, že jsem těhotná. Volala jsem Dr co se bude dít a prý druhá dávka až od 13. týdne ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, já mám mít druhou dávku očkováni za týden a před pár dny jsem taky zjistila, že jsem těhotná. Volala jsem Dr co se bude dít a prý druhá dávka až od 13. týdne
Ahoj, diky za zprávu. Já jsem právě otěhotněla pár dní před tím očkováním… Tak netuším, co bude. Jinak Ti moc držím pěsti, ať je vše v pořádku 🍀
@HaniVP tak teď už s tím stejně nic neuděláš
Já jsem teprve v 10. týdnu, takže asi brzy soudit, ale vše je zatím v pořádku a nejak za měsíc planuji tu druhou dávku, po první jsem byla taky úplně bez příznaků…
@Janee19 Tak to je super, že jste b pořádku. Držím pěsti ✊ 🍀 Já si právě říkám, že na začátku je to vždycky „všechno nebo nic“, tak snad… 🙂
Byla jsem na druhé dávce v 6tt se schválením lékaře.
V 7tt ZT. Jestli za to mohlo očkování netuším …
@Anonymní píše:
V 7tt ZT. Jestli za to mohlo očkování netuším…
Tak to mě moc mrzí
Taky jsem kdysi měla ZT. Ale tam může být důvodu spoustu, to je fakt těžko říct…
@Anonymní píše:
V 7tt ZT. Jestli za to mohlo očkování netuším …
Ty jo a proč tě posílal v prvním trimestru na druhou dávku? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mezi vámi některá, která otěhotněla krátce před druhou dávkou vakcíny? Jak to dopadlo? Moc děkuji za reakce!!!
Ahojky, ano, otěhotněla jsem cca 4 dny před 2. dávkou Moderny. Klepu, zatím je vše v pořádku. Jsem v 17. týdnu.
Otehotnela jsem mezi davkami, na druhou jsem sla ve 4 tydnu jeste jsem nevedela, ze jsem otehotnela, jsem v 18 tydnu, take zatim vse v poradku🙂
@Haňule84 Moc díky za zprávičku. Moc Ti držím pěsti, ať je vše ok i nadále 🍀 🍀 🍀
@k.-.martinka Děkuji moc za info. Držím pěsti, ať máš pohodové celé těhu 🍀 🍀 🍀
Ahoj holky, je mezi vámi některá, která otěhotněla krátce před druhou dávkou vakcíny? Jak to dopadlo? Moc děkuji za reakce!!!