Otěhotnění po ukončení těhotenství v II. trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
24.8.21 10:13

@Bubbllina
U mě to bylo hodně rychlý, byla jsem těsně před 24tt, kdy se už kvůli ukončení musí před etickou komisi. Takže ve čtvrtek 2.screening, pátek další a odběr plodové vody, pondělí kardio v motole a pro výsledky na genetiku a ve středu na ukončení. Byl to docela šok.
Na odběr plodové vody jsem šla, protože mi říkali, že vady srdce se často pojí s downovým syndromem a ten se tedy potvrdil. A také měl vlastně levou komoru menší. Žádala jsi o pitevní zprávu? Tam bys měla mít napsané všechno. Nám se to z té zprávy jen potvrdilo, že výsledky předtím byly správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
8.9.21 21:32

Ahoj, já měla potrat ve 23. tt a bez revize. U mě to bylo z důvodu zástavy srdce plodu. Doktor mi doporučil počkat s otěhotněním 3 měsíce z důvodu, aby se uzavřel děložní čípek a nehrozil v dalším těhotenství potrat nebo předčasný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.6.24 12:03

Možná tu už z vás nikdo není ale zajímalo mě s jakými nemocnicemi máte zkušenosti v tomhle ohledu. Ideálně liberecký, Ústecký nebo ještě Praha aby se dalo rozumně dojet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty