Otěhotnění s nitroděložním tělískem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
9.6.09 20:59

N tak to je moc dobře, že se mimčo drží. Určitě tam je spokojené :D . Budu držet palce at to vyjde i s tou genetikou! A proč na ni vlastně musiš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.09 09:14

Ahoj.Doktorka mi nechtěla říct proč tam musím,dělala chytrou jak je to pro moje dobro,ale to bude jinak.Před dvěma lety sem taky byla na genetice,ale sama dobrovolně a stálo mě to 1400kč a tedˇ že mě tam pošle a nic platit nebudu,takže je to podezřelé a určitě to bude kvůli tomu tělísku.Tak tedˇ pro změnu budu mít strach když budu čekat na výsledky,trvá to dlouho,asi tak 3 týdny.Všechny kamarádky co tam byli si to platili,jedna tam byla před měsícem dokonce,a platila si to a já to platit nebudu?Takže budu čekat a uvidím no :(

• Citovat
  • Upravit
2047
10.6.09 20:20

Já bych řekla, že snad z těliska nic špatného být nemuže. Pokud jsi měla hormonální, tak to nevim, ale jinak asi ne. A kolik ti je? Je to teda zepeklitá situace, budu drřet palce at je to v pořádku! Ty se už s dr dřív neuvidiš, že by jses na to zeptala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.09 07:46

Ahoj,měla sem nehormonální tělísko Goldlily,tak já nevím proč.Jdu zase na kontrolu v pondělí,kvůli tomu hematomu,tak třeba kvůli tomu,že to tam může to mimi utlačovat mě napadlo,ale nejsem doktor že a to ona mi neřekne.Právě když sem se jí ptala tak mi jen řekla jak je to pro moje dobro a konec.Je mi 31 let.

• Citovat
  • Upravit
2047
11.6.09 12:01

Tak je to možné, že je to kvuli hemetomu. Ale ten by neměl mit žádnou špatnou funkci na genetetiku. Chce mit jen jistotu mudra a dopadne to dobře, uvidíš. Škoda, že ty vysledky tak dlouho trvají :? . Každopádně budu doufat at je mimisek v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
12.6.09 08:41

Budu muset čekat a doufat..

• Citovat
  • Upravit
NumLock
15.6.09 13:02

Zdravím,tak sem zrovna přišla z kontroly.Mimi se má k světu,dokonce na mě zamávalo,tak tedˇ jen aby bylo zdravé a udrželo se dál.Mudr. mi napsala poukaz na ten screening a diagnostiku,tak se objednám a budu zase čekat jaký bude výsledek.A jen doufat aby se nic nepokazilo :(

• Citovat
  • Upravit
2047
16.6.09 11:38

Ahoj, určitě se nic nestane a bude to v pořádku. Když už si mrnousek našel cestu i přes tělístko, tak už se tam musi udržet zuby nechty :D :D . Ještě vydržet tři týdny a pak už si budeš krásně užívat těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
23.6.09 20:38

Ahoj,tak včera sem byla na ultrazvuku a na té genetice a výsledky mi řekli hned,nemusím čekat 3 týdny,tak sem moc ráda.Mělo by to být všechno v pořádku,tak tedˇ budu konečně víc v klidu,jen aby se už nic nepřihodilo a mimi tam vpořádku vydrželo až do konce :D

• Citovat
  • Upravit
2047
23.6.09 23:10

Tak to moc gratuluji a ten balvan je pryč a ty sui pekne uživej tehu Ted už to snad bude jak po masle.......pisu až ted, mám rozbitý pc, tak omluv mě, kyž ti nepísnu. za měsic by měl být opravenej…mám z toho radost, tak pekne se šetři a užívej si bříška :D :D :D :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
24.6.09 06:43

Díky moc :D

• Citovat
  • Upravit
Pítrska 1
1.10.11 20:09

Ahoj reaguji na tvůj přízpěvek. Mám 3 měsíce zavedené tělísko Goldlily a právě jsem zjistila že jsem těhotna

• Citovat
  • Upravit
Pítrska 1
1.10.11 20:16

No a tak tu čtu a zjištuji jak se řeší těhotenství s tělískem. Mám 5letého klučíka , 10měs.holčičku a ted teda 3 dítě na cestě,tak nějak nevím co s tím

• Citovat
  • Upravit
kaaččkkaa
29.2.12 12:30

tak jsem z toho tady docela zděšená…domnívala jsem se že po zavedení tělíska neotěhotním. Máme doma malou cácorku..2 roky, a ještě mimi opravdu nechceme. Prášky si brát nesmím..měla jsem trombozu a tak jsem si nechala dát tělísko to za 1000Kč, ale že mužu otěhotnět mě docela děsí!!! :,(

• Citovat
  • Upravit
pisisvor
2.4.12 13:23

mám již druhé tělísko a při prvním bylo vše v pořádku, od listopadu mám druhé, obyčejné za 1000,– lékař mě ani neupozornisl,že bych mohla otěhotnět atd. S manželem jsme se rozvedli před rokem a mám nového přítele 2 měsíce. On má 3 děti a já dvě, dohodli jsme se,že daslí mít nechceme,jenže jsem pro týdením zpoždění menstruace začala mít citlivá a bolestivá prsa a byla jsem unavená, příznaky těhotenství. Objednala jsem se okamžitě na gyndu a těhotenství se potvrdilo. S přítelem jsem 8 týdnů a jsem 6 týdnů těhotná. No výborně :( Lékař mi sdělil,že se tělísko pounulo. Jak jako posunulo? to je jako normální? To se mi teda vůbec nelíbí a kdybych to věděla tak se chráním ještě jinak. Je mi 33 a po rozvodu si chci začít užívat nového života.Takže tento týden je plánovaná interupce i když mě přítel moc přemlouval a prosil ,abych to nedělala. Já už bych další dítě nezvládla. Vždyť bychom měli dohromady 6 dětí. i 5 dětí je až moc. tak snad mě kvůli tomu nepřestane milovat a budem spolu i dále bez našeho mimi. Ale tělísko už nikdy více. HA je jistější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1