Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
N tak to je moc dobře, že se mimčo drží. Určitě tam je spokojené
. Budu držet palce at to vyjde i s tou genetikou! A proč na ni vlastně musiš??
Ahoj.Doktorka mi nechtěla říct proč tam musím,dělala chytrou jak je to pro moje dobro,ale to bude jinak.Před dvěma lety sem taky byla na genetice,ale sama dobrovolně a stálo mě to 1400kč a tedˇ že mě tam pošle a nic platit nebudu,takže je to podezřelé a určitě to bude kvůli tomu tělísku.Tak tedˇ pro změnu budu mít strach když budu čekat na výsledky,trvá to dlouho,asi tak 3 týdny.Všechny kamarádky co tam byli si to platili,jedna tam byla před měsícem dokonce,a platila si to a já to platit nebudu?Takže budu čekat a uvidím no ![]()
Já bych řekla, že snad z těliska nic špatného být nemuže. Pokud jsi měla hormonální, tak to nevim, ale jinak asi ne. A kolik ti je? Je to teda zepeklitá situace, budu drřet palce at je to v pořádku! Ty se už s dr dřív neuvidiš, že by jses na to zeptala??
Ahoj,měla sem nehormonální tělísko Goldlily,tak já nevím proč.Jdu zase na kontrolu v pondělí,kvůli tomu hematomu,tak třeba kvůli tomu,že to tam může to mimi utlačovat mě napadlo,ale nejsem doktor že a to ona mi neřekne.Právě když sem se jí ptala tak mi jen řekla jak je to pro moje dobro a konec.Je mi 31 let.
Tak je to možné, že je to kvuli hemetomu. Ale ten by neměl mit žádnou špatnou funkci na genetetiku. Chce mit jen jistotu mudra a dopadne to dobře, uvidíš. Škoda, že ty vysledky tak dlouho trvají
. Každopádně budu doufat at je mimisek v pořádku.
Zdravím,tak sem zrovna přišla z kontroly.Mimi se má k světu,dokonce na mě zamávalo,tak tedˇ jen aby bylo zdravé a udrželo se dál.Mudr. mi napsala poukaz na ten screening a diagnostiku,tak se objednám a budu zase čekat jaký bude výsledek.A jen doufat aby se nic nepokazilo ![]()
Ahoj, určitě se nic nestane a bude to v pořádku. Když už si mrnousek našel cestu i přes tělístko, tak už se tam musi udržet zuby nechty
. Ještě vydržet tři týdny a pak už si budeš krásně užívat těhotenství ![]()
Ahoj,tak včera sem byla na ultrazvuku a na té genetice a výsledky mi řekli hned,nemusím čekat 3 týdny,tak sem moc ráda.Mělo by to být všechno v pořádku,tak tedˇ budu konečně víc v klidu,jen aby se už nic nepřihodilo a mimi tam vpořádku vydrželo až do konce ![]()
Tak to moc gratuluji a ten balvan je pryč a ty sui pekne uživej tehu Ted už to snad bude jak po masle.......pisu až ted, mám rozbitý pc, tak omluv mě, kyž ti nepísnu. za měsic by měl být opravenej…mám z toho radost, tak pekne se šetři a užívej si bříška
![]()
Ahoj reaguji na tvůj přízpěvek. Mám 3 měsíce zavedené tělísko Goldlily a právě jsem zjistila že jsem těhotna
No a tak tu čtu a zjištuji jak se řeší těhotenství s tělískem. Mám 5letého klučíka , 10měs.holčičku a ted teda 3 dítě na cestě,tak nějak nevím co s tím
tak jsem z toho tady docela zděšená…domnívala jsem se že po zavedení tělíska neotěhotním. Máme doma malou cácorku..2 roky, a ještě mimi opravdu nechceme. Prášky si brát nesmím..měla jsem trombozu a tak jsem si nechala dát tělísko to za 1000Kč, ale že mužu otěhotnět mě docela děsí!!! ![]()
mám již druhé tělísko a při prvním bylo vše v pořádku, od listopadu mám druhé, obyčejné za 1000,– lékař mě ani neupozornisl,že bych mohla otěhotnět atd. S manželem jsme se rozvedli před rokem a mám nového přítele 2 měsíce. On má 3 děti a já dvě, dohodli jsme se,že daslí mít nechceme,jenže jsem pro týdením zpoždění menstruace začala mít citlivá a bolestivá prsa a byla jsem unavená, příznaky těhotenství. Objednala jsem se okamžitě na gyndu a těhotenství se potvrdilo. S přítelem jsem 8 týdnů a jsem 6 týdnů těhotná. No výborně
Lékař mi sdělil,že se tělísko pounulo. Jak jako posunulo? to je jako normální? To se mi teda vůbec nelíbí a kdybych to věděla tak se chráním ještě jinak. Je mi 33 a po rozvodu si chci začít užívat nového života.Takže tento týden je plánovaná interupce i když mě přítel moc přemlouval a prosil ,abych to nedělala. Já už bych další dítě nezvládla. Vždyť bychom měli dohromady 6 dětí. i 5 dětí je až moc. tak snad mě kvůli tomu nepřestane milovat a budem spolu i dále bez našeho mimi. Ale tělísko už nikdy více. HA je jistější.