Otěhotnění v insolvenci?

Anonymní
2.1.14 04:17

Otěhotnění v insolvenci??????

Nevíte někdo jestli když jsem v insolvenci můžu otěhotnět? Když otěhotním a budu normálně splácet to co mám bude to nějaký problém??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
900
2.1.14 04:25

Otěhotnět určitě můžete, insolvence nejni antikoncepce. Jestli budete normálně splácet, tak nikoho Vaše těhotenství zajímat nebude. pardon tím sem myslela věřitele. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 04:34

Děkuji já jsem právě četla v nějaké diskusi, že nesmím, že by mě dali do konkurzu tak nevim jak to je..Každopádně jsem měla oddlužení jen na nějakých 210 000 což je oproti jiným zanedbatelná částka a splácím 2500 takže ikdyž budu těhotná tak se to splácet bude spíš abych já pak neměla nějaký problém.

• Citovat
  • Upravit
900
2.1.14 04:36

Dokud splácíte tak je to v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 04:45

A můžu se zeptat jestli s insolvencí máte osobní zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
19789
2.1.14 07:54
@Anonymní píše:

Zeptat se můžete na cokoliv. :mrgreen:

Anonymní tazatel se může zeptat, na co chce.
A přihlášený uživatel, který mu předtím poradil, mu odpoví taky, na co chce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
2.1.14 08:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
2.1.14 11:49
@eumedon píše:
Zeptat se můžete na cokoliv. :mrgreen:Anonymní tazatel se může zeptat, na co chce.
A přihlášený uživatel, který mu předtím poradil, mu odpoví taky, na co chce. :mrgreen:

Takže ano :mavam: Kdyby ne, napíšete to :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
2.1.14 13:40
@Anonymní píše:

nemám osobní, v insolvenci je kámoška. Osobní bankrot dělala jako těhotná. Známí mají taky insolvenci, říkali, že kdyby ona otěhotněla, dokonce se jim dluh nějak krátí, že by nemusela splatit vše, co ji vyměřili, ale přesně to nevím :nevim:
zkus nějakou poradnu pro osobní bankrot, tam ti to určitě řeknou přesně.

A z pana důležitého @eumedon si nic nedělej, holt nechápe, že se jen slušně ptáš. Ale to je tady na emiminu běžné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
2.1.14 13:47
@martina0310 píše:
Otěhotnět určitě můžete, insolvence nejni antikoncepce.

Tak tohle made my day :mrgreen: Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
2.1.14 14:08
@Jazz27 píše:
A z pana důležitého @eumedon si nic nedělej, holt nechápe, že se jen slušně ptáš. Ale to je tady na emiminu běžné ;)

A úplně nejdůležitější je hezky slušně poděkovat za věcné odpovědi na položené otázky, jak to anonymní zakladatelka udělala, když jí @martina0310 poradila.

Řekl bych mnohem důležitější, než vyzvídat z rádce, jak je na tom on osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
2.1.14 14:59

@eumedon no a? Nechápu. Tazatelka je slušná, slušně se zeptá. Když někdo bude chtít, taky ji může odpovědět anonymně, ne? Nevšimla jsem si, že by ten dotaz byl směrován na někoho přímo, martinu nezmiňovala. Takže tvůj rádoby vtipný koment je trochu zbytečný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
2.1.14 16:26

@Jazz27 Aha, tak pardon. Nepochopil jsem to jako inzerát, na který se mají hlásit ty, které otěhotněly během insolvence, nevšiml, sem si, že to není na rádkyni.

Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.14 10:42

Dobry den
je dobre otěhotnít až když budu mít zaplaceno 30% nebo je to jedno? Strhavaji mi to s prace a ionsolvenční spravce semnou nekomunikuje. Takže nevim jak by se to platilo v těhotenství. Je nám z manželem 26 let a insolvence mi končí až za 4 roky to nám bude 30 a dětí žadné nemame :,( 8o
předem Vam děku za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
11.1.14 11:52

@kitice1 No, z mého pohledu je nejlepší otěhotnět až po zaplacení dluhů, protože vám s miminem porostou výdaje a ty peníze budou dost chybět ;) S penězma to zvládáme jen tak tak a to ani nemáme insolvenci. Zvažte i tuto možnost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel