Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holčí nevypadá špatně, dokonce má i otočná kola. ale nevíš, jak to má s rukojetí? dá se přehazovat? myslím, že to jsem tam nečetla.
Broukenka píše:
holčí nevypadá špatně, dokonce má i otočná kola. ale nevíš, jak to má s rukojetí? dá se přehazovat? myslím, že to jsem tam nečetla.
Myslím, že rukojeť přehazovací není, tedy alespoň jsem to nikde nečetla. Pouze že je možno nastavit výšku. Když jsem se bavila s kamarádkou, tak říkala, že tu přehazovací rukojeť ani nijak nevyužila… tak nevím. ![]()
Menzy děkuji. no já bych jí asi využila. to víš, až bude slunce a tak, tahat za sebou miminko pěkně v klídečku. zase ten kočárek druhý nemá otočná kolečka myslím
Broukenka píše:
Menzy děkuji. no já bych jí asi využila. to víš, až bude slunce a tak, tahat za sebou miminko pěkně v klídečku. zase ten kočárek druhý nemá otočná kolečka myslím
Teď ho studuji přímo na stránkách výrobce, až dostuduji dám echo! ![]()
a na mě dolehl hlad, tak jdu na nějaké ovoce a oříšek přidám do mističky. véča jak vyšitá. ale už je nutnáá.
určitě se těším, co nového objevíš přímo u výrobce.
Ahoj těhulky ![]()
je super, že miminka jsou krásně aktivní
nás tripple testy čekají až 2.3. ale v úterý jdeme na 4D ultrazvuk tak jsem zvědavá na mimíska. Zatím nám vůbec nikdo neřekl kolik měří, na poslední kontrole sebou miminko šilo, že se nedalo změřit nic ![]()
Závidim vám výběr kočárků, mě toho přítel ušetřil, nějaký jsme totiž podědili po známém, zatím jsem ho neviděla a ještě dlouho neuvidím. Jedinné co vím, je že je klučičí a měl by být větší, což je super
Tak vám přeji příjemné vybírání kočárků ![]()
ahooj Barviku ![]()
tak to nám pak písni, jak takový 4D ultrazvuk vypadá a co vše tam je vidět a tak. a hlavně, ať je vše v pořádku a pěkně rostete a vše je OK.
to Broubenka: neboj dám vědět a snad vložím i fotečku
hlavně doufám, že to bude holčička, přítel si přeje chlapečka, chceme s tím vydržet do porodu, ale já se modlim, aby se doktor podřeknul ![]()
Barvíku, taky se těším na tvou fotečku z 4D ultrazvuku, ještě jsem žádnou takovou neviděla.
A Brokukenka semnou určitě bude souhlasit, že i kdyby to byl chlapeček, tak že stejně budeš šťastná jako blecha… hlavně když bude zdravý!!! ![]()
Tak poslední dobou se smiřuji i s chlapečkem a celkem dobře, ale přeci jen ta krásná vymazlená růžovoučká holčička je můj sen
Ale je pravda, že mi jde jen o to, aby mimísek byl zdravý. My jdem na ten 4D hlavně kvůli vývojovým vadám a taky ze zvědavosti. Vím že tripple testy jsou nepřesný, tak takhle budu klidnější ![]()
barvik píše:
Tak poslední dobou se smiřuji i s chlapečkem a celkem dobře, ale přeci jen ta krásná vymazlená růžovoučká holčička je můj senAle je pravda, že mi jde jen o to, aby mimísek byl zdravý. My jdem na ten 4D hlavně kvůli vývojovým vadám a taky ze zvědavosti. Vím že tripple testy jsou nepřesný, tak takhle budu klidnější
vidíš, a já jsem vždycky toužila spíše po chlapečkovi, ale teď je mi to ÚPLNĚ jedno!!!! ![]()
to Menzy: a necháš si říct pohlaví nebo si to taky necháte jako překvapení? ![]()
No já bych to nevydržela, takže si to necháme říct… a jak se znám… rovnou to i vykřičím do celého světa. Vím, tak romantické jako překvápko pro všechny to nebude, ale … prostě to nevydržííííím!!! ![]()
No u mě je problém, že přítel to vědět nechce a já bych mu to nevydržela neříct, takže musim vydržet až do konce
to budou pěkná muka ![]()
Menzy píše:
Barvíku, taky se těším na tvou fotečku z 4D ultrazvuku, ještě jsem žádnou takovou neviděla.
A Brokukenka semnou určitě bude souhlasit, že i kdyby to byl chlapeček, tak že stejně budeš šťastná jako blecha… hlavně když bude zdravý!!!