Otěhotnění v listopadu 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3137
16.2.11 19:18

holčí nevypadá špatně, dokonce má i otočná kola. ale nevíš, jak to má s rukojetí? dá se přehazovat? myslím, že to jsem tam nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
16.2.11 19:22
Broukenka píše:
holčí nevypadá špatně, dokonce má i otočná kola. ale nevíš, jak to má s rukojetí? dá se přehazovat? myslím, že to jsem tam nečetla.

Myslím, že rukojeť přehazovací není, tedy alespoň jsem to nikde nečetla. Pouze že je možno nastavit výšku. Když jsem se bavila s kamarádkou, tak říkala, že tu přehazovací rukojeť ani nijak nevyužila… tak nevím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
16.2.11 19:42

Menzy děkuji. no já bych jí asi využila. to víš, až bude slunce a tak, tahat za sebou miminko pěkně v klídečku. zase ten kočárek druhý nemá otočná kolečka myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
16.2.11 19:43
Broukenka píše:
Menzy děkuji. no já bych jí asi využila. to víš, až bude slunce a tak, tahat za sebou miminko pěkně v klídečku. zase ten kočárek druhý nemá otočná kolečka myslím

Teď ho studuji přímo na stránkách výrobce, až dostuduji dám echo! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
16.2.11 19:48

a na mě dolehl hlad, tak jdu na nějaké ovoce a oříšek přidám do mističky. véča jak vyšitá. ale už je nutnáá.
určitě se těším, co nového objevíš přímo u výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.2.11 20:49

Ahoj těhulky :)
je super, že miminka jsou krásně aktivní :) nás tripple testy čekají až 2.3. ale v úterý jdeme na 4D ultrazvuk tak jsem zvědavá na mimíska. Zatím nám vůbec nikdo neřekl kolik měří, na poslední kontrole sebou miminko šilo, že se nedalo změřit nic :D
Závidim vám výběr kočárků, mě toho přítel ušetřil, nějaký jsme totiž podědili po známém, zatím jsem ho neviděla a ještě dlouho neuvidím. Jedinné co vím, je že je klučičí a měl by být větší, což je super :) Tak vám přeji příjemné vybírání kočárků :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
16.2.11 20:52

ahooj Barviku :-)
tak to nám pak písni, jak takový 4D ultrazvuk vypadá a co vše tam je vidět a tak. a hlavně, ať je vše v pořádku a pěkně rostete a vše je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.2.11 21:00

to Broubenka: neboj dám vědět a snad vložím i fotečku :) hlavně doufám, že to bude holčička, přítel si přeje chlapečka, chceme s tím vydržet do porodu, ale já se modlim, aby se doktor podřeknul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
16.2.11 21:26

Barvíku, taky se těším na tvou fotečku z 4D ultrazvuku, ještě jsem žádnou takovou neviděla.
A Brokukenka semnou určitě bude souhlasit, že i kdyby to byl chlapeček, tak že stejně budeš šťastná jako blecha… hlavně když bude zdravý!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.2.11 21:48

Tak poslední dobou se smiřuji i s chlapečkem a celkem dobře, ale přeci jen ta krásná vymazlená růžovoučká holčička je můj sen :) Ale je pravda, že mi jde jen o to, aby mimísek byl zdravý. My jdem na ten 4D hlavně kvůli vývojovým vadám a taky ze zvědavosti. Vím že tripple testy jsou nepřesný, tak takhle budu klidnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
16.2.11 21:56
barvik píše:
Tak poslední dobou se smiřuji i s chlapečkem a celkem dobře, ale přeci jen ta krásná vymazlená růžovoučká holčička je můj sen :) Ale je pravda, že mi jde jen o to, aby mimísek byl zdravý. My jdem na ten 4D hlavně kvůli vývojovým vadám a taky ze zvědavosti. Vím že tripple testy jsou nepřesný, tak takhle budu klidnější :srdce:

vidíš, a já jsem vždycky toužila spíše po chlapečkovi, ale teď je mi to ÚPLNĚ jedno!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.2.11 22:06

to Menzy: a necháš si říct pohlaví nebo si to taky necháte jako překvapení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
16.2.11 22:13

No já bych to nevydržela, takže si to necháme říct… a jak se znám… rovnou to i vykřičím do celého světa. Vím, tak romantické jako překvápko pro všechny to nebude, ale … prostě to nevydržííííím!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.2.11 22:22

No u mě je problém, že přítel to vědět nechce a já bych mu to nevydržela neříct, takže musim vydržet až do konce :D to budou pěkná muka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
17.2.11 09:32
Dobré ranko maminky :-)
jafně, že souhlasím. zdravé miminko je prioritou. zda to bude syn nebo dcera to je tak trošililinku podružné. samozřejmě, že my se rádi necháme překvapit. ač si nejsem jistá, ale nám se asi naopak stalo, že jsme nechtěli a pan doktor se prožekl. ale i tak Vám to holky neřeknu :mrgreen: .
těším se, až přijdou zprávičky po kontrolách a vyšetřeních. :-)
Menzy píše:
Barvíku, taky se těším na tvou fotečku z 4D ultrazvuku, ještě jsem žádnou takovou neviděla.
A Brokukenka semnou určitě bude souhlasit, že i kdyby to byl chlapeček, tak že stejně budeš šťastná jako blecha… hlavně když bude zdravý!!! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí