Oteklý stydký pysk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
28.11.09 16:49

Oteklý stydký pysk

Ahojik,
je mi to trošku trapné, ale otekl mi levý stydký pysk(malý)…Dost to bolí, nemůžu si pořádně ani sednou a i při chůzi mě to hodně dře.. Máte s tím někdo zkušenosti? V pondělí jdu sice k doktorovi, ale zajímá mě, jestli si můžu aspon trochu ulevit i sama..
Vůbec nevím z čeho to mám! Jsem těhotná v 8 měsíci, takže sex u nás už teď neprobíhá, jednak na to nemám chut a jednak mě to bolí..myju se normálně, žádně čuně nejsem, tak nevim… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
28.11.09 17:21

ahojky,s tímhle zkušenost fakt nemám. Ale asi by to možná chtělo chladit,větrat to-to radí v porodnici i po porodu a jestli máš nějakou mastičku na zadek miminka tak si to můžeš namazat,tím neuškodíš. přeju ti at se to zahojí, musí to být nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.09 17:30

Já to občas mívám, tedy jestli je to to samé. Je to prostě uhřík (ale někdy dost velký, takže to může dělat dojem otoku), za pár dní praskne a je klid. Můžeš ho zkusit vymáčknout, třeba to půjde a budeš mít pokoj.

• Citovat
  • Upravit
79
28.11.09 17:42

nene, žádný uhřík tam nemám..jen ho mám celý napuchlý,ale žádná vyrážka nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
28.11.09 17:57

Já bych řekla, že to můžeš mít křečovou žílu, jako těhotná jsem to taky měla a po porodu to splaskne…brala jsem Detralex :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.11.09 18:07

Mohla by jsi mít zánět Bartoliniho žlázy, viz tady … http://cs.wikipedia.org/…%BEl%C3%A1za jukni níž, začíná to hned jak jsou nemoci :-? Ať je to brzy v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
28.11.09 18:44

Ten zánět by asi odpovídal nejlíp.
Pak už mě napadá jen - nebrala jsi teď nějaké léky, nebo nejedla něco neobvyklého? Mě se takto projevila alergie na Biseptol …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.09 14:36

můžou to být kvasinky, jsem 36 tt a mám to taky. Údajně kvůli těhu hormonům mám vyšší sekreci, kvůli tomu nosím slipovky a to prý může být „úžasné“ pro kvasinky.

• Citovat
  • Upravit
5527
1.12.09 10:42

Mívám to skoro pokaždé, když mám zánět. Zrovna minulý týden jsem si to zas užila!!! Nevěděla jsem, co s tím. Strašně to bolelo, nedalo se s tím sedět ani jít, tak vím, o čem mluvíš. Během jednoho dne to přejde. Mně tentokrát pomohla mast na opruzeniny s aloe vera ;) Taky to rozhodně u mě není uhřík nebo křečák (ten jsem měla v těhu na velkém stydkém pysku a po porodu se ztratil. Naštěstí!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vargas
18.12.09 22:19

Tak to je jasný!

Málo vitamínu S! :lol:

• Citovat
  • Upravit
DJ_Rabbit
10.10.10 20:13

LEDOVAT !

Každopádně ledovat, to pomáhá dost rychle … za 10 minut soustavného ledování otoky splasknou

• Citovat
  • Upravit
1
24.10.10 23:45

Take mi takto zacinali zanety. ja mela blby to, ze to trvalo dost dlouho. Nejvic mi na to nejdriv pomahlaly masticky,ale to pak nestacila, protoze se to stale vracelo. Nejvic mi v tom pomohl wobenzym, ktery mi lecbu zanetu urychlil a hlavne zmirnil prubeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
9.4.12 13:00

ahoj ja už mám oteklý stydký pysk dole u hráze asi 2 měsice ne celý jen u té hráze ted jsem ve 34 tydnu tehotenství .......někdy je to oteklé hodně někdy málo …kožařka mi tvrdí že jsou to kondylomata a pálí mi je jednou týdně asi už 4 týdny dusíkem ale nic se s tím neděje jen to vždy opuchne a následně splaskne tak nevím když je to splasklé tak to tam skoro vůbec vidět není ale když to oteče například když nosím těsné věci nebo se spotím tak to vypadá jako puchýř ale není to puchýř tak ted babo raď už si nevím rady..........

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
18.2.13 20:18

Zdravím holky potřebuji poradit. V těhu cca v 16. týdnu se mi objevila boule na pravém pysku zasahuje až jako ke vstupu do pochvy. Bylo mi řečeno že je to cysta a že možná po porodu zmizí. No zmizela mi nebo se spíš hodně zmenšila, ale jsem již 6. měsíců po porodu a boule znovu narostla do velikosti vlašského ořechu. Boule mne nebolí skoro ji necítím kdybych si ji nenahmatala ani nevím, že tam je. Jen při dlouhém pohl styku ji cítím a je to trochu nepříjemné. Mám gyndaře blbce, mám s ním špatné zkušenosti a řekl mi že to jde vyříznou. Teď jsem si přečetla děsivé téma holek se stejným problémem, že operace je bolestivá, náročná atd…zalekla jsem se, přitom on mi to řekl jako bych měla jít ke kadeřnici. Vůbec nevím jestli na takový zákrok jít. Nemůžete mi poradit jestli je možné se toho zbavit jinou cestou? Např třeba zda chladit či naopak zahřívat, jestli něčím mazat nebo něco? Už jsem operačně zažila spoustu zákroků a na další se mi nechce. Ničemu mi to nevadí, ale když se mi přítel kouká mezi nohy podráží to moje sebevědomí a nechci aby se tam koukal, je to ošklivé :( Kdyby se tu našla taková co má operaci takové cysty na pysku za sebou můžete mi napsat průběh a podrobnosti?

• Citovat
  • Upravit
ičín
20.4.13 23:38

Ahoj je mi 13 a mám oteklý levý stydky pysk prosím poraďte co mám dělat mámě se mi to říkat nechce moc moc prosím o radu :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa