Otevře zítra Pepco?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.1.21 10:24
@Mufina píše:
Ono je to pro mě někdy rychlejší, když chci jednu věc, navrhni do kšeftů, vezmu, zaplatím a jdu. Na netu kolikrát dlouze vyhledávám a nebaví mě to :roll: my teď potřebujeme hlavně rukavice, protože děti poztrácely a teplou čepici, protože si ji dcera ztratila ve škole. Jinak mame vše, papírnictví nepotřebujeme, to máme ještě že září.

Já tyhle věci kupuji průběžně a s nadcházející sezónou počítám i půl roku dopředu, takže to nechápu. Dětských rukavic i čepic máme doma hromadu, takže by nás ztráta několika kusů nezaskočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.21 10:25
@Cuddy píše:
@zimni.bludiste jenze treba z Lindexu jde ted zbozi 2-3 tydny. Mam trimesicni dite a jedna objednavkax sla tak dlouho, ze az ted otevrou, tak pujdu zbozi vratit, dite zatim z toho vyrostlo. Takze ja necekam na Pepco, ale na kamenny Lindex.

Tak u kojence musíš počítat s tím, že rychle roste a kupovat věci s předstihem. Nevím, nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
19.1.21 10:37
@GabinkaCh píše:
To mi připomnělo. V pátek jsem potřebovala vteřinové lepidlo. V Coopu ho měli, ale prý mi ho nemohou teď prodat. Šla jsem vedle do trafiky a tam mi ho klidně prodali.To jsou pravidla :zed:

Ja si kupovala boty přes eshop s vyzvednutim na prodejně. Pri placeni jsem si vzpomněla ze bych potřebovala do nich vložky. Prodavacka odmitla prodat. Vedle v DM jsem si je v pohode koupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
19.1.21 10:44
@Kelsey píše:
Hodne stesti ve fronte. To zas bude fotek na fb.
Tam by mi ted nikdo nedostal.
Ale potrebuji knihovny. Otevrou knihovny?
Nejspis ne.

Koukni na jejich stránky, jestli nemají výdejní okénko. Případně zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17043
19.1.21 10:44

@Oli.Lyon - kalendář na poště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
19.1.21 10:51
@Kelsey píše:
Zkusim jim zitra napsat. Mam pripraveny seznam. Mi nejde o nejake knihy. Potrebuji dalsi literaturu na diplomku, at mi to stahnou v knihovnach po republice.
Strasne mi to brzdi v praci. Ale radeji bych to resila osobne.

nezkousela jsi kramerius Narodni knihovny? pres skolni ucet bys mela mit pristup i ke kniham, ktere bezne on-line nejsou…ja ted takhle delala praci o Goethem, bez tohohle bych se nehnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
19.1.21 11:05

Mě se líbí jak otevřeli obchody soblečením pro děti…ale moje skoro 12 letá dcera má 166cm avelikost 36-38-40, mohu jí tedy nakoupit oblečení nebi ne, když jí zrovna to musím vyzkoušet? :-):-). Malé je 6,5 amá 130cm a klidně jí nakoupím na netu protože u ní to jd ekrásně odhadnout co jí bude a co ne a když je to větší může se nechat…Myslím, že v dnešní době kdo chtěl nakoupit na netu mohl a bez problémů…takhle za chvíli otevřou všechno a zase budou divit proč jsou lidi v obchodech:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
19.1.21 11:11

Tak úplně nevím, co tedy dneska otevřeli nebo ne. Šla jsem dneska na poštu a vedle Pepco a Kik a staré ženské nadávaly, že nemají otevřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
19.1.21 12:10
@Oli.Lyon píše:
Moje mama pro mě ukořistila stolni kalendář v knize, zrovna nekoho zahlidla pres vylohu, zaklepala a koupila. Ja ho neměla, vzdycky mi to dojde az v lednu, ze uz nemám. A prej ho nikde prodávat nemuzou, páč zavřený papírnictví. Logika :roll:

Tak ten konkrétně jsem koupila v Globusu. Jinak by je měli mít na poště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
19.1.21 12:25
@berusa.m píše:
U nás funguje na objednávku. V online katalogu si vybereš knihu a objednáš telefonicky. V domluvený čas nachystají. Není to ono, ale lepší než drátem do oka.

U nás ve městě je taková budka, podobná ptačí, jen větší a tam můžou nosit knížky lidi, bud´vyměníš nebo si nějakou vezmeš a přineseš jinou. Ale tam teda jasně ten výběr, lidi tam dávají takové „ty horší“. Jsem tam běžela ještě den před Vánoci, abych se měla s čím válet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
19.1.21 12:30
@mamina2017 píše:
Tak úplně nevím, co tedy dneska otevřeli nebo ne. Šla jsem dneska na poštu a vedle Pepco a Kik a staré ženské nadávaly, že nemají otevřeno.

Tak to se docela divím, oba řetězce mají dětské oblečení. Minimálně u těch, které mají vchod z venku, bych čekala otevřeno. Možná se jim to evyplatí, když můžou prodávat jen půlku sortimentu. Bože, bože, to jsou zas výmysly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
19.1.21 12:54
@inkakřivák píše:
@welovefashion Pastelky jsou nekvalitní, děsně se lámou, a bodovky mají příšerný barvy. Možná pro hodně malé děti.

A lepidlo obvykle nelepí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
19.1.21 13:06
@mamina2017 píše:

Možná to ještě neměli nachystané a otevřou třeba v průběhu dne nebo zítra… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
19.1.21 13:07

Myslíte, že když mají být otevřené obchody s dětským oblečením, týká se to i bazárků? Asi by mělo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
19.1.21 13:35
@zimni.bludiste píše:
Já tyhle věci kupuji průběžně a s nadcházející sezónou počítám i půl roku dopředu, takže to nechápu. Dětských rukavic i čepic máme doma hromadu, takže by nás ztráta několika kusů nezaskočila.

My máme málo místa, takže nějaké obr zásoby nemáme, tak 3 páry rukavic/dítě, ale letos toho extrémně poztráceli, protože nemůžeme do školky do šatny to pohledat ani do družiny se člověk nedostane, do ztrát a nálezů. A přiznám se, že letos (vloni) jsem to zaspala, podzimní HO se 3 dětmi na prvním stupni (+ jedno školkové), kdy jsme tady jeli z posledních sil, na rukavice jsem vskutku ani nepomyslela. No, na víc věcí, teď jsem z hrůzou zjistila, že nejstarší neobleče oteplovačky a v lidlu už jsou vyprodané, tak to musí letos nějak překlepat a snad si v říjnu/listopadu uvědomím, že musím koupit větší :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA