Otoky v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1212
14.5.17 09:01

Ahoj, obnovuji diskuzi, potřebuju vědět zda je to normální. Jsem 31 - 32 tt. a minulý týden jsem začala otykat. Jsem oteklá i po ránu a přijde mi že nejvíc ruce a prsty. Chodím na dlouhé procházky třeba 10 km a tak. no už po chvili nemůžu dát ruku v pěst. TK mam v pořádku. JInak nic zvláštního. Jen mam o 3 kg nahoře od poslední kontroly a to jím fakt pěkně - zelenina atp.

Je to v tomdle týdnu normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
14.5.17 09:11

@Tejule taky to tak mám, stejný týden, oteklé všechno možné:)

• Citovat
  • Upravit
10
16.6.20 14:54

@Evalu ahoj moje rada je navýšit bílkoviny 3× denně… jsem 32.týden… přestala jsem úplně cítím minulý týden ruce a nohy jako kouli… na internetu jsem četla, že může pomoct přidat bílkoviny, protože se špatně vztřebájí v posledních měsících. Tři dny vkuse jím 200-300g masa a jogurt či tvaroh denně… a po třech dnech mi otoky zmizeli. A piju 3-4litry denňe. Třeba to nevyjde, ale zkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.6.20 14:55

@Tejule ahoj moje rada je navýšit bílkoviny 3× denně… jsem 32.týden… přestala jsem úplně cítím minulý týden ruce a nohy jako kouli… na internetu jsem četla, že může pomoct přidat bílkoviny, protože se špatně vztřebájí v posledních měsících. Tři dny vkuse jím 200-300g masa a jogurt či tvaroh denně… a po třech dnech mi otoky zmizeli. A piju 3-4litry denňe. Třeba to nevyjde, ale zkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.6.20 20:21

Nemáte někdo zkušenost s výrobkem pycnogenol? Našla jsem ho na netu, že by měl pomáhat na otoky a zvlášť nohou, což bych teď dost potřbovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí