Otrávená kočka, jaké jsou šance?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8594
5.12.14 13:35

@jitka 11 Kéotě není dárek pod stromeček, Miky dostane čtyřkolku,. TO je dárek, pro mě bude dárek když půjdou děti do 9 do postele a já si dám u Pretty woman nohy na stůl. Pro kočkuu si do útulku jedme dneska, už sem nervozní a těším se na ni, jak si ščlověk na toho mazlíčka zvykne, tak bez něj nechce být :roll: :mrgreen: Tak se celá rodina těšíme. @L92 smutný obrázek…přístup dnešní společnosti k zvířatům je dost podivný. Každý druhý chce mazláíka a pak, když se to nehodí…škoda mluvit. Mám známou co dala 2 psy pryč, protože už se jí nehodily, velikostí, chováním, vždy nějaký telecí pitomý důvod..ted má 3 psa… :zed: Jiní známí zase mají kočky a ty neustále rodí koťata jedno za druhým..co s nima dělaj netuším, prej je všechny udali, ale kde rozdají ročně 30 kotat, to fakt nevím, je to smutný svět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
5.12.14 13:46

@Kalla1412
Máš pravdu, každý v okolí máme někoho, kdo se takhle chová. A výmluvy jsou různý. Já mám 1 kočku v bytě a 4 u táty v baráku + psa (kterej je taky u něj, protože tam má zahradu) ale jinak jsem cca 3 dny u sebe a 4 dny u táty (doma)… s tím, že kocoura, co mám v bytě si beru sebou, když jedu domu… aby tam nebyl sám… Kastrace by měla být standard. Jenže vysvětli to lidem. Mě je líto všech zvířat bez domova. :zed:

• Citovat
  • Upravit
636
6.12.14 08:39

Já mám bohužel čerstvou podobnou zkušenost:( jsou to dva měsíce co mi odešla kočička na selhání ledvin, a přesně na den měsíc po ní i její bráška:( bolý to pořád, ale dala jsem na radu ostatní a šla do utulku pro novou číču. Vzhledem k tomu že mám půlroční mimčo, chtěla jsem starší kočku, tak minimálně rok a klidnou.. no dali mi prý chlupatější a velmi hodnou, tak rok a půl starou… už druhý den jsem zjistila že to tak neni, měla ještě kotěcí zoubky, takže jí víc než půl roku neni, je teda už vykastrovaná, a taky jsem zjistila že je bud čistá a nebo sice křížená ale z 90% mainská mývalý kočka, teda spíš kotě. Měla svrab v uších a navíc mi jí dali s kašlem, že se to prej doma zlepší.. no po týdnu jsme s ní jeli k vetovi, a dalších 14 dní jí léčili.. no takže mám doma malý kotě co si chce pořád hrát, taktže mám spáíš o starost víc a musím pořád hlídat aby neutočila na malýho:((…párkrát jsem si už říkala že jí vrátím, protože je to náročný, ale nemphla bych jí to udělat… ránu po číčách to trochu zalepilo, ale je to trochu lepší, snad mi to Míca časem vynahradí.. je mi koček v utulku líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
7.12.14 08:28

@Lathi já mám teda zkušenost zatím dobrou, kočka je v pohodě, hodná, přítuůlná, trochu se ještě bojí, ale příjde. Kotě to rozhodně není, je krásně živená, zdravá, obstaraná, naočkovaná, odčervená, rozhodně to není kotě. Půlroční kotě je od dospělé kočky dost poznat, to se nezlob :nevim: Z kterého utulku? jako já jsem byla moc spokojená, přístup paní skvělý, mohu je jen doporučit, šlo o SOS kočky Hododnín :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.12.14 09:10

@Kalla1412
Mám jí z DOlních Mecholup.. jasně, taky bych poznala, ale ona je to ta Mainská mývalý, a kotě je velikostně jako velká klasická kočka, měla skoro 3 kila… došlo mi to až další den když jsem si prohlídla zuby a měla ještě ty jehličky co mají kotata, tam jsem na to nekoukala..a přeci ji kvuli tomu nevrátím…a ted když se zlepšila je vidět že to není normální kočka domácí:) že bude v utulku Mainská by mě fakt nenapadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.12.14 09:24

Takhle vypadala když jsme si jí přivezli.. a ta ležící je za dva týdny po…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
7.12.14 13:56

@Lathi nooo, když VÍM že to je kotě na té první fotce, tak to poznat je, ale uznávám, že kdynby mi děkdo řekl, že je to dospělá kočka, taky bych měla problém :nevim: jako pokud s ní jsou fakt problémy, vyměnila bych ji za jinou, ale jestli už si zvykla a dá se to, že neohrožuje to mimčo, taky by to bylo pro tu kočku hrozné, ji zase vrátt, byla by zmatená. Udělala bych to, jen kdyby nebylo zbytí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.12.14 14:05

@Kalla1412 Víš co, já myslela že je to roční kočička, taky máme doma menší kočky, mohla být špatně živený kotě a nenarostla, na uplný kotě mi to nepřišlo.. já bych jí to udělat nemohla, sice ji musím hlídat, ale malýho nenapadá, jen když si hraje tak si musím dávat bacha, ale už jí mám tři týdny a už jsme si tak nějak zvykli:) a na jaře ji chci učit chodit i ven, tak to pak bude lepší, tedka je po té nemoci oslabená tak jí musíme mít doma, snad se to zlepší.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný