Otřesy kočárku - vadí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
398
17.8.14 13:07

@Horina Ahojky já měla na první dcerku z druhé ruky Xlander a ten byl hroznej tvrdák. Jak se trošku přefoukli kola bylo to hrozný..a to bydlíme ve městě. Dcerku jsem tam kodracala do 8 měsíců a je ok ted je jí 2,5 roku. Příště bych určitě koupila odpruženej. Taky jsem měla strach chodila jsem pomalu..dítě vypodložené. Nechápu ty kočáry.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
17.8.14 13:08

@MUFICE no jen jestli :) mě teda ten náš přijde i přes houpající kočár, někdy dost mimo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.8.14 13:08

:lol: my vozili dite jen po horach po sutrech a co by mu melo jako byt? z ceho bych mela mit strach?

• Citovat
  • Upravit
12262
17.8.14 13:09

@kristyn.g hele moje tchýně koupila kočár s pružinama k sobě na zahradu, holku mi v tom drkotala na pružinách takže dle tvého vzorce jediné správné houpání a holka mi v tom řvala jak tur a nechtěla to. když jsem jí pohoupala v neodpruženém jane slalom tak spokojená a spala. ale jak jsem psala, já rozhodně nedělala nesmysli typu že jsem jezdila před koleje nebo prahy doma. prostě jen jen jela, ve městě i v lese a nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.8.14 13:10

@Horina Podle me velke treseni muze vyvolat Syndrom treseneho ditete, viz. net, je tam toho fura…ja ty pevne kocarky taky nesnasim, jak rikame doma je to „kostitras“ a v zivote by mi to nesmelo do baraku. My meli pro prcka Roan Maritu a to je uplne o necem jinem..dite v tom neskace jak na trampoline…nekdy mi pripada, ze si mamy vybiraj kocarky jen, aby jako vypadly „in“, ale nemysli vubec na dite… :| taky vesmes souhlasim s @kristyn.g ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.8.14 13:13
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jestli ona maminka nezažila nějaký… otřes… nervový…

Vím o dětech, které čím víc to drncalo, tím lépe spaly.

Mimochodem, o mě se traduje, že se mnou jezdili právě na vlakový přejezd. Jestli mě to poznamenalo… toť otázka, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
17.8.14 13:13

@Hanka79 Taky jsme měli Roan Maritu, je to jeden z mála odpružených kočárků. Ano, otřesy mohou škodit, mohou vznikat mikrotraumata, drobná zakrvácení do mozku, dítě pak může mít v budoucnu problémy, kdo ví, jestli by se tady nedaly hledat příčiny různých problémů ve škole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
17.8.14 13:15
@Hanka79 píše:
@Horina Podle me velke treseni muze vyvolat Syndrom treseneho ditete, viz. net, je tam toho fura…ja ty pevne kocarky taky nesnasim, jak rikame doma je to „kostitras“ a v zivote by mi to nesmelo do baraku. My meli pro prcka Roan Maritu a to je uplne o necem jinem..dite v tom neskace jak na trampoline…nekdy mi pripada, ze si mamy vybiraj kocarky jen, aby jako vypadly „in“, ale nemysli vubec na dite… :| taky vesmes souhlasim s @kristyn.g ;)

tak si přečti co jsem psala, holka mi v kočáru který nebyl In řvala jak tur, houpání na pružinách jí vadilo a v mém moderním byla spokojená. já zase když vidím maminy s těmi kočárky retro typu inglesina tak jen kroutím hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.8.14 13:16

Nevím, proč se tady zakladatelce smějete :poblion:,osobně si myslím že to drncání moc dobré není. některé matky jezdí schválně po takových cestách aby uspaly dítě a měly klid :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
17.8.14 13:17
@Cuarentena píše:
@Hanka79 Taky jsme měli Roan Maritu, je to jeden z mála odpružených kočárků. Ano, otřesy mohou škodit, mohou vznikat mikrotraumata, drobná zakrvácení do mozku, dítě pak může mít v budoucnu problémy, kdo ví, jestli by se tady nedaly hledat příčiny různých problémů ve škole…

no já ti to řeknu asi tak, mám nekojené děti s pamperkama, živené skleničkami, které nikdy nespali se mnou v posteli a teď ještě zjistím že jsem jim uškodila kočárkem. tak to je jasný, budu ráda že udělají vůbec zvláštní školu:-) miluju emimino, díky němu se pokaždé dozvím že své děti dnes a denně zabíjím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.8.14 13:18
@Hanka79 píše:
@Horina Podle me velke treseni muze vyvolat Syndrom treseneho ditete, viz. net, je tam toho fura…ja ty pevne kocarky taky nesnasim, jak rikame doma je to „kostitras“ a v zivote by mi to nesmelo do baraku. My meli pro prcka Roan Maritu a to je uplne o necem jinem..dite v tom neskace jak na trampoline…nekdy mi pripada, ze si mamy vybiraj kocarky jen, aby jako vypadly „in“, ale nemysli vubec na dite… :| taky vesmes souhlasim s @kristyn.g ;)

coze? otresy v kocarku srovnavat s tresenim ditete? to snad neeeeeeeee

• Citovat
  • Upravit
27263
17.8.14 13:18

@siamka7 a máme tu nový fenomén :potlesk: máma která se snaží uspat svoje dítě je líná můra… :mrgreen: Co na tom, že dítě spánek potřebuje a máma klidový režim taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
17.8.14 13:19

@siamka7 no ale já ne, já jsem nikdy nechodila jezdit nikam extra, ani jsem neuspávala naschvál drncáním, kočár jel tam kde jsme zrovna byli(náměstí, les atd.) a nebo stál. tchýně jezdila u nich na pružinovém kočáru po zahradě a holka šílela a pak si tu přečtu že vlastně nemyslím na dítě že si vyberu moderní kočár bez pružin a malá bude retard protože jí zničím mozek :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
17.8.14 13:21
@lleennttiillkkaa píše:
@siamka7 a máme tu nový fenomén :potlesk: máma která se snaží uspat svoje dítě je líná můra… :mrgreen: Co na tom, že dítě spánek potřebuje a máma klidový režim taky :D

no už jen čekám až někdonapíše že neměly mít takové matky děti jak je na emiminu zvykem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.8.14 13:21

@martulkasloník Ja jsem tu napsala svuj nazor, jinak at si kazdy dela co chce :) @KackaDoup Ano i tak jsem to slysela a videla v tv…dal to nejak nemam potrebu komentovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí