Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky mám úpllně debi…lní dotaz, když vaříte ovocné knedlíky a máte jich moc, že se vám nevlezou do hrnce, můžu je pak vařit v té vodě jak se vařili první a nebo musím čekaz než se mi zas v tom hrnci zavaří nová voda? Díky moc
![]()
@Jarr píše:
Holky mám úpllně debi…lní dotaz, když vaříte ovocné knedlíky a máte jich moc, že se vám nevlezou do hrnce, můžu je pak vařit v té vodě jak se vařili první a nebo musím čekaz než se mi zas v tom hrnci zavaří nová voda? Díky moc![]()
@Jarr Jak ovocné, tak bramborové, tak kynuté vařím další várku v té samé vodě ![]()
@Pipet píše:
Dělám na pářeTím je toto dilema vyřešeno
Jak se to dělá? To musím mít nějaký speciální sítko nebo něco že?
No normální takové to napařovátko na knedlíky ![]()
Plus teda na to dávám vystřihnuté kolečko z pečicího papíru propíchané nožem, ať se to nelepí.
Já dělám všechny knedle v parním hrnci, nejsou oslizlé a chutnají nám víc ![]()
Urcite muzes v te same vode, jen pokud mas boruvkove, varit az nakonec - voda je pak modrá
(nebo aspoň teda moje voda, občas se mi knedliky pootevřou, moc je neumim)
@CarolineJ píše:
Já dělám všechny knedle v parním hrnci, nejsou oslizlé a chutnají nám víc
no takovou vymoženost ještě nemám ![]()
Na páře jsou nejlepší! Vezmu hrnec, napustím vodu gumou na to natáhnu utěrku, aby byla na pevno. Přiklopím pokličkou a jak zasčne voda vřít dám na to hknedle, nechám 10 min a jsou luxusní ![]()
@Michaella27 Já vařím na plynu, tato metoda mi zavání nehodou
![]()
@Pipet Já taky…
Zatím bez nehod, ale nemělo by se od toho odcházet… Dávám to na vyšší hrnec a nemám to naplno, tak snad to bude pořád bez nehod ![]()