Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mischulka
9.11.11 08:03
petkaba píše:
ahoj holky,me take vyskocila opet nahoru,tak jsem spokojena. Ovu v patek.
Mischul,my kdyz pocali maleho,tak jsme sexovali v den ovu a den po,ted take tak…uvidime:-)
Stejne mam takovy divny pocit,ze to nevyslo…ale ja nepoznala ani to prvni tehotenstvi:-)
Popea drzim take palecky:-)

Ahoj, já má právě taky takový pocit, že to nevyšlo, protože jsme to právě nedotáhli do konce včera (den o ovu), no uvidíme, plodný hlen byl, tak třeba spermijky přežili dýl..ta tvoje teplota včera, to bylo určitě to zahnizďování, kdy klesá, je to jasný, věřim tomu :palec:

• Citovat
  • Upravit
234
9.11.11 08:58
mischulka píše:
petkaba píše:
Mischul,my kdyz pocali maleho,tak jsme sexovali v den ovu a den po,ted take tak…uvidime:-)
Stejne mam takovy divny pocit,ze to nevyslo…ale ja nepoznala ani to prvni tehotenstvi:-)
Ahoj, já má právě taky takový pocit, že to nevyšlo, protože jsme to právě nedotáhli do konce včera (den o ovu), no uvidíme, plodný hlen byl, tak třeba spermijky přežili dýl..ta tvoje teplota včera, to bylo určitě to zahnizďování, kdy klesá, je to jasný, věřim tomu :palec:

no nevím mischul, mám jiný problém. Volala jsem si k mudr.a mám mykózu, takže jsem dostala nějaké léky a mastičku. Takže bůhví zda-li tu teplotu neovlivňuje i toto :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.11.11 10:26
mischulka píše:
Ahoj holky, tak teplota stoupla :dance: hned mám lepší náladu, takže ovu byla 26DC, tzn. v pondělí, to ještě bylo tuleníčko, ale včera už ne :-( tak snad to tolik nevadí :think: Hlavní je, že byla ovu a kolem ní nějaký sexík. Já to čekání teď snad nevydržím :zed:

Důležité je před, po už je pozdě, v den ovulace už bych na to taky nesázela, už jsem to někde psala, ale prý se nějaký průzkum zaměřil na to, kdy žena nejvíc otěhotní a prý je to ze styku pět dní před ovu. 8-o
Je fakt, že ono to taky nějakou dobu trvá, než se spermie dostanou kam mají a pořád lepší, když tam čekají na vajíčko, než naopak. :wink:
Tak už jen držím palce, aby se našli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.11.11 10:28
petkaba píše:
mischulka píše:
petkaba píše:
Ahoj, já má právě taky takový pocit, že to nevyšlo, protože jsme to právě nedotáhli do konce včera (den o ovu), no uvidíme, plodný hlen byl, tak třeba spermijky přežili dýl..ta tvoje teplota včera, to bylo určitě to zahnizďování, kdy klesá, je to jasný, věřim tomu :palec:
no nevím mischul, mám jiný problém. Volala jsem si k mudr.a mám mykózu, takže jsem dostala nějaké léky a mastičku. Takže bůhví zda-li tu teplotu neovlivňuje i toto :-(((

To by to snad ovlivnit nemělo…
Spíš bych to čekala u hormonů, co se týkají cyklu, jinak na to snad nic mít vliv nemůže. :think: :-) Mně říkala, že ani některé hormony to neovlivňují.
Tedy kromě horečky, to je jasný. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.11.11 15:27

tak jsem se docetla,ze mykoza by bt nemela ovlivnovat…
To mi nerikejte,ze sexik v dni ovu uz je k passe:-( nam se to tak povedlo…ale treba to bylo z jineho dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.11.11 16:42

mischul a kdy chces testovat?ja mam nutkani 10dpo,ale vim,ze je to brzo. U minuleho se mi ukazalo 12dpo,ale az asi po půl hodce slaba druha…fajn by bylo vydrzet do 14dpo…co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
9.11.11 17:04
petkaba píše:
mischul a kdy chces testovat?ja mam nutkani 10dpo,ale vim,ze je to brzo. U minuleho se mi ukazalo 12dpo,ale az asi po půl hodce slaba druha…fajn by bylo vydrzet do 14dpo…co?

Tak dlouho to nevydržim :lol: Až budu 12DPO, tak budem mít oslavu výročí, tak ten den to určitě zkusim, byl by to hezkej dárek, ale jak se znám, tak budu testovat už 9DPO :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2391
9.11.11 18:47

Ahojky holky :mavam:
Tak jsme poctivě :hug: a ještě to raději večer pojistíme :mrgreen: Tak to budem testovat skoro spolu,jen mě o pár dní předběhnete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.11.11 19:35
mischulka píše:
petkaba píše:
Tak dlouho to nevydržim :lol: Až budu 12DPO, tak budem mít oslavu výročí, tak ten den to určitě zkusim, byl by to hezkej dárek, ale jak se znám, tak budu testovat už 9DPO :twisted:

jsem ráda, že tu nejsem jediný blázen :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.11.11 19:35
pajinkaa28 píše:
Ahojky holky :mavam:
Tak jsme poctivě :hug: a ještě to raději večer pojistíme :mrgreen: Tak to budem testovat skoro spolu,jen mě o pár dní předběhnete :wink:

tak to je super, holky doufám, že aspoň některé z nás se to povede, když ne všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.11.11 19:37
mischulka píše:
petkaba píše:
Tak dlouho to nevydržim :lol: Až budu 12DPO, tak budem mít oslavu výročí, tak ten den to určitě zkusim, byl by to hezkej dárek, ale jak se znám, tak budu testovat už 9DPO :twisted:

Jo mischul, to by byl ten nejkrásnější dárek :-) Manžel má tento měsíc narozeniny, tak bych mu taky chtěla udělat radost…no a nebo i na vánoce, ale to už musí vyjít! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.11.11 19:45

jinak podbřišek už mě nebolí, po včerejšku jako když utne, ale bolí mě prsa, tak jako před ms…takže se začnu těšit na další cyklus :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
9.11.11 23:48

Tak mám takový pocit,že se ovulka pěkně rozjela :wink:
Začlo mě pěkně bolet na levé straně :-( Tak doufám že to k něčemu bude.Pa pa a dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.11 06:46

Taky mě to včera zlobilo, odpoledne jsem sotva lezla. Mě to ale bralo víc z pravé strany.
Jen doufám, že to bylo od ovu, ráno totiž byli takoví trošku divočejší tuleni :wink:
Včerejší ovu test už bych brala jako pozitivní, i když ta čárka byla malililinko slabší. Jen ta teplota tomu zatím neodpovídá… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
10.11.11 08:52

Dobré ráno sněženky, jak se daří? :-)
BT se mi drží nahoře, jen doufám, že to ještě alespoň pár dn vydrží :-? Na to krvácení jsem začala brát ascorutin, třeba pomůže :think:
Hrozně se těším, až se začneme snažit, čas naštěstí krásně letí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital