Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, co si myslíte o tom to testu prosím? ![]()
@Petulda269 píše:
Negativní.
Jenom chci podotknout, že normálně na ovutestu mám úplně bílo. Ani náznak čárky. Toto je poprvé, co tam je alespoň taká to ![]()
Já jsem taky mívala jednu dobu úplně sněhobílé. Ale později jsem ani s podobnýma čárkama, jako má ten tvůj, ovulaci neměla
Třeba ti ještě zesílí ![]()
Příspěvek upraven 24.01.17 v 13:52
@Petulda269 někde jsem právě četla, že u některých ikdyz měli slabou čárku, tak ovu byla. ![]()
@M0NIKA Ahojka
ono je to tazko sudit.. navod hovori, ze pokial nie je ciarka rovnako silna tak sa ma test vyhodnotit negativne.. za mna to neplati
mavala som testy podobne a ovu aj tak prebehla
zasla by som na UTZ na gynekologiu - na folikulometriu.. poradia Ti..od istej doby si testy robim uplne sporadicky lebo zakazdym mi vyjdu podobne ako tebe
a predsa ovulujem
takze sa neda jednoznacne povedat "Negativny: )
@M0NIKA Tak můžeš začít měřit bazální teplotu, abys měla jistotu, jestli ovuluješ nebo ne. Teda pokud už se snažíte déle, jinak bych se na měření vyprdla, mě to hrozně nebavilo ![]()
@Petulda269 píše:
@M0NIKA Tak můžeš začít měřit bazální teplotu, abys měla jistotu, jestli ovuluješ nebo ne. Teda pokud už se snažíte déle, jinak bych se na měření vyprdla, mě to hrozně nebavilo
@Reaskiller píše:
@M0NIKA Ahojkaono je to tazko sudit.. navod hovori, ze pokial nie je ciarka rovnako silna tak sa ma test vyhodnotit negativne.. za mna to neplati
mavala som testy podobne a ovu aj tak prebehla
zasla by som na UTZ na gynekologiu - na folikulometriu.. poradia Ti..od istej doby si testy robim uplne sporadicky lebo zakazdym mi vyjdu podobne ako tebe
a predsa ovulujem
takze sa neda jednoznacne povedat "Negativny: )
Právě to mám na mysli
děkuji. Zítra zkusím znovu a uvidíme. Měřím i bt. S dr. Jsem domluvena, že pokud to nevyjde do dubna, tak to budeme řešit ![]()
@M0NIKA A ako dlho sa snazite?:) ja som sa na bazalku vyprdla, pac sa mi uz nechcelo pocuvat ako moj muz nadava o siestej rano, ze ho zobudilo pipanie teplomeru ![]()
@Petulda269 píše:
@M0NIKA Tak můžeš začít měřit bazální teplotu, abys měla jistotu, jestli ovuluješ nebo ne. Teda pokud už se snažíte déle, jinak bych se na měření vyprdla, mě to hrozně nebavilo
Už měřím
zatím druhý měsíc.
@Reaskiller vysadila jsem antinu v září
od té doby se snažíme
jenže mám teď dost nepravidelné cykly, takže je to složitější. Piju kontryhel, beru gynex a doufám a doufám ![]()
@M0NIKA Tak ono to chce hlavne klud (viem, ze sa mi to hovori ale prechadzala som si podobnym co ty
).. casom sa vsetko spravi, urovna atd
ja som sa na vsetko vyprdla, ziadne testy, sledovanie ovulky.. vlastne sme to zabalili uplne.. a uvidime co bude..
@Reaskiller píše:
@M0NIKA Tak ono to chce hlavne klud (viem, ze sa mi to hovori ale prechadzala som si podobnym co ty).. casom sa vsetko spravi, urovna atd
ja som sa na vsetko vyprdla, ziadne testy, sledovanie ovulky.. vlastne sme to zabalili uplne.. a uvidime co bude..
Já vím, furt si říkám nemysli na to, nemysli na to, ale nějak to nefunguje
okolo sebe samé těhotné. Pořád si říkám, proč tem, co mi Mimi nechtějí se to povede hned a ty co chtějí musí furt čekat a čekat. ![]()