Ovutest - co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
24.1.17 17:11

@M0NIKA Že by to kleslo tak rychle se mi nějak nezdá. Možná méně koncentrovaná moč? No uvidíš zítra, jak bude vypadat. A bazálka ráno by ovulaci nasvědčovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
24.1.17 17:18

@Petulda269 dneska byl právě pokles z 36,7 na 36,5, tak mě napadlo, jestli ovu nebyla až nějak dyl. Jsem zvědavá na bt ráno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.1.17 05:41

Ahoj holky :) tak dnešní bt 36,8, ale v noci mě vzbudil přítel :oops: tak nevim, jestli to není ovlivněno tím. Odpoledne sem ještě hodím další test. Jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.1.17 08:31
@M0NIKA píše:
@Reaskiller to mi je líto. Ale ovu máš normálně? :)

Mam vsetko uplne normalne.. cyklus ako hodinky (29 dni presne)..ovula tiez presne, chodila som na folikulometriu takze to bolo celkom jednoduche.. Naviac som od mimomaternicoveho ovulovala zasadne zo strany kde som nemala vajcovod a az teraz sa to nejak spravilo takze sa mi uz vajecniky striedaju ale proste psychika je psychika a deti uz neriesime.. :? za to mame dve macky a psa takze doma celkom divocina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.1.17 08:34

@Reaskiller ahaa, tak to já právě mám problém s tou ovulaci. Nevím jestli je a podle dr nejspíš jo, ale jen někdy. Tak to hlídám, abych zjistila a beru ten gynex, který mi pomáhá. Dostala jsem po něm ms poprvé bez agolutinu. Sice jen hodně slabou a jen na dva dny, ale alespoň nějaký pokrok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.1.17 09:43

@M0NIKA Tak to je super! :) ono sa to po tej antikoncepcii spravi.. mam znamu ktora mala MS raz za 4 mesiace a teraz ma syna :) takze to pojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.1.17 09:56

@Reaskiller mně dr řekla, že si myslí, že budu mít dlouhé cykly pořád. Ale, že jistě to není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.1.17 10:14

@M0NIKA Jojo, ono nikdy nevieme ako sa to nase telo zachova, vzdy dokaze prekvapit.. :D nam sa raz podarilo otehulit z jedneho styku a to po ovuli (potvrdene doktorkou ze je po ovuli) a bolo to biochemicke :) proste, vzdy sa to n ejak vyvrbi a ked sa to ma stat tak sa to stane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.1.17 10:20

@Reaskiller uvidím no. Navíc od včerejška od večera mě nějak bolí bradavky na dotek, přítel se jich včera dotkl a já myslela, že ho zabiju :oops: :D tak jsem už úplně zmatená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
29.1.17 09:52
@Petulda269 píše:
@M0NIKA Že by to kleslo tak rychle se mi nějak nezdá. Možná méně koncentrovaná moč? No uvidíš zítra, jak bude vypadat. A bazálka ráno by ovulaci nasvědčovala?

Ahoj :) tak to tak opravdu bylo. V den, kdy jsem si dělala ten 1. ovu test byla ovu, proto byla čárka slabší a pak už jen slabla. Teplota je stále nahoře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.1.17 09:45

@M0NIKA Ahoj :) Tak to je super, teď jen aby teplota nespadla a máte „hotovo“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí