Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M0NIKA No evidentne prechadzas vsetkym tym cim sme si presli i my tu
ono je to tazke, netlacit na pilu.. pytala som sa to iste co sa pytas ty, okolo mna same tehule, aj tie ktore maju 4 deti a kazde s inym chlapom.. a zadari sa im hned.. naucila som sa to odburavat, lebo by som sa inak zblaznila a utrapila
zacala som sa venovat sama sebe - joga, rotoped, vychadzky, vycvik psa atd.. a zije sa mi lepsie
pomaha to vytesnit myslienky..
@Reaskiller já ikdyz momentálně toho mám tolik, že jiná by se tím asi zabavila, tak pořád na to stejné myslím. Ale už alespoň nebrecim
![]()
@M0NIKA Slzy nepomozu no
ale ono to raz pride.. nemaj strach
ja som bola taky pako, ze som na dovolenke uz chcela kupovat bodycka s napisom „My mummy loves me and New York“..no proste.. blbon som bola ![]()
@M0NIKA Antikoncepci jsi vysadila v září loni? Však to jste sotva začali a pokud už i brečíš, tak se na to asi moc upínáš. Psychika je sviňa
Mě teda kecy typu „Nemysli na to.“ štvaly extrémně, ale po více jak 4 letech snažení, kdy už jsem se na to úplně vybodla, jsem spontánně otěhotněla (ikdyž to nedopadlo)… Takže klííídek a užívej si sexu ![]()
@Petulda269 já vím, že je to málo, ale miminko jsem chtěla už dlouho předtím, akorát to nešlo víš
proto to teď asi tolik řeším
@M0NIKA Nemame a uz sa ani nesnazime
ja som to psychicky neuniesla a zahlasila som koniec.. preto som sa rozhodla orientovat sa len a len na seba.. trosku sebeckosti neuskodi ![]()
@Reaskiller ahaa, a jak dlouho už vám to trvá? A dr nenašla problém?
@M0NIKA Ja mam Crohna ale to nema spojitost s otehotnenim.. vysledky mame vsetky v poriadku, proste nedefinovatelna neplodnost.. co uz..stava sa.. snazili sme sa 3 roky..
a nervy mam len jedny ![]()
@Petulda269 ted mě napadlo. Neobsahuje gynex lh? A proto by mi ovu test ukazoval slabou čárku, Ikdyz před tím mi ji neukázal?
@M0NIKA Zatím jsem nic takového neslyšela. Jen jsem to teď v rychlosti hodila do googlu a v nějaké lékařské poradně píšou, že se při užívání Gynexu může sledovat ovulace testy, takže by na ně vliv asi mít neměl ![]()
@Petulda269 hele nedalo mi to a teď jsem si udělala ještě jeden test a na tom už skoro ta čárka ani vidět není.
není možné, že ovulace proběhla dnes? Tím pádem se čárka zeslabuje.
@M0NIKA No četla jsem, že některé holky testovaly víckrát denně, že by jinak ovulaci prošvihly
A ten první test jsi dělala dneska kdy?
@Petulda269 první test kolem 13:00 když jsem přijela domů a ten druhý asi před 15 minutami.