Ozonoterapie intravenosně

2500
18.6.17 19:43

Ozonoterapie intravenosně

Nemáte prosím někdo zkušenosti s terapií ozonem ve formě infuze - nejlépe autotransfuze? Mělo by jít o odebrání určitého množství krve, kterou prosytí ve speciálním zařízení směsí kyslíku a ozonu a infuzí se pak vrátí do těla.
Vyléčila někoho z infekce, smrtelné únavy z infekce? Jsem borelik, přes rok ležím (přestože léčbu mám dobrou, u nás od dr. Klubala). Ráda bych to zkusila, u nás ale zatím moc lidí nezkoušelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
14.1.20 23:24

@quera Zkoušela jste nakonec? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
2.2.20 16:04

@janojka nakonec ne, vlastně mě trochu odradilo, že mě paní doktorka dost odrazovala od metody ozon do vlastní odebrané krve - která se pak vrátí do těla. Ačkoli mi lidé psali, že je to účinnější. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.2.20 23:52

@quera Jasné. A zkoušela jsi nějakou jinou ozonoterapii, nebo něco, co ti pomohlo? Jak na tom vlastně jsi zdravotně po více než dvou letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
4.2.20 16:47

@janojka zkoušela jsem různé alternativy a peněz za to padlo, že už by bylo na nové auto…z toho bohužel nic nepomohlo. Pomohla dlouhodobá antibiotická léčba a potom na nespavost bohužel nic než čas. Tam to byl bohužel vedlejší účinek, vše si umí vybrat daň. Nakonec po dvou letech a to ještě s operací mezi tím, neb mne začaly zlobit flegmony na mandlích, jsem ok (ale musím zaklepat, člověk to nechce zakřiknout). Žiju jako předtím, sportuju, pracuju, cestuju, vše bez omezení - až na ten spánek, není ideální jako kdysi, ale asi tak jako u kojících maminek, které se několikrát za noc vzbudí. Já však bohužel ne kvůli kojení, budím se samovolně. Ale s tím se dá žít, je to rozhodně o milion procent lepší než ta hrůza, která mě potkala předtím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.2.20 17:59

@quera To věřím… A nějakou tu ozonoterapii jsi taky zkoušela?
Děkuju a hlavně, že už je to dobré a přeji ti, aby to tak zůstalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
7.2.20 16:26
@janojka píše:
@quera To věřím… A nějakou tu ozonoterapii jsi taky zkoušela?
Děkuju a hlavně, že už je to dobré a přeji ti, aby to tak zůstalo ;)

Ne, do ozonu jsem nakonec nešla :) přeji také, ať už cokoliv, ať pomůže ve vašem problému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková