Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, radeji bych jela, aby se koukli, jestli se nezacala odlucovat placenta. S tim me desili, kdyz jsem prijela po padu do porodnice ja, ale ja uz jela rodit. Praskla mi plodovka, ja po ni uklouzla a zuchla sebou na zem. Bricho jsem se snazila chranit, tak jsem padala na bok. Rodit jsem mela 60 km daleko, ale cestou jsme se radsi stavili v nejblizsi porodnici, jestli prcka zkontroluji. Nakonec bylo vsechno v poradku (az na me zlomene rameno a monokl na tvari), ale dal uz me nepustili a byla jsem rada, ze vsechno zkontrolovali.
Jela bych hned, at radsi mrknou. Ja bych nebyla klidna, nez by me zkontrolovali, zda je miminko v poradku
rozhodne se na tebe nikdo nebude zlobit a ty budes v klidu, coz je dulezity! ![]()
Pokud máš křeče až po tom pádu, tak bych jela. Já spadla taky někdy ve 3/4 těhotenství z vrchu schodů a celkem ošklivě. Po boku. Ale nic mi nebylo, takže jsem nejela nikam. Ale kdybych začala krvácet, nebo se mi něco nezdálo, určitě bych pro jistotu šla.
@Nell2 To ne, no
Uz v porodnici mi rikali ze mam super namet na knihu a nikdy tam nic podobneho nemeli.
Taky jsem sebou flakla nic se nestalo ještě je to malinké. Se tomu teď směju když mi tady chrape do ucha macek.