Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky tak mám za sebou první zimní pád. Pod sněhem byl led který jsem neviděla a jelikož jsem měla v batohu tableta nechtěla jsem aby se rozbil dala jsem ruku za záda a jak jsem spadla samozřejmě jsem si ji přilehla. Co myslíte mohla by být nějaká kost zlomená? Nateklé to celkem mám a bolet to bolí né nijak moc ale ani né málo. Myslíte že bych se měla ukázat na úrazovce?
Promiň, ale až se vymyslí online RTG tak mi dejte vědět
![]()
zajdi k dr nevím co čekáš, že ti tady poradí ![]()
Tak na to ti asi odpoví dr., až ti udělá RTG ![]()
Jinak já si po pádu na ledovce v lednu natrhla všechny vazy v kotníku.
Kdyby to bylo zlomené tak to bude hodně bolet a hodně natýkat. Jo a taky bys měla alespoň rochu omezenou hybnost, myslím. Uvidíš ráno.
@Mafina5 píše:
Kdyby to bylo zlomené tak to bude hodně bolet a hodně natýkat. Jo a taky bys měla alespoň rochu omezenou hybnost, myslím. Uvidíš ráno.
tak to taky není pravda
Já měla zlomené dva prsty a třetí naštíplí, dohrála jsem zápas ve vybíjené a k dr šla až druhý den nějak moc to nebolelo jen to do rána nateklo a trochu zmodralo ![]()
Za to když jsem si narazila ruku tak to jsem myslela, že se fakt zblázním… Naraženina bolí daleko více než zlomenina a také nateče více
@Mafina5 narazenina bolí mnohem víc než zlomenina ![]()
Zakladatelko zajed na pohotovost udělají ti rentgen a budeš mít jasno ![]()
Tý jo, nejen online gynekologie a stanovování těhotenství, tady už se věští i z oblasti chirurgie či ortopedie ![]()
Já jsem to myslela spíš jako jestli když vy jste spadly a jak too u vás dopadlo
@Sibyla0 píše:
Ser na kosti, hlavně, že je tablet ok.
@werunkaw123 píše:
Promiň, ale až se vymyslí online RTG tak mi dejte vědět![]()
zajdi k dr nevím co čekáš, že ti tady poradí
tady je koukám docela sranda
takový vážná téma, chudák zakladatelka má bebí, a vy si děláte srandu za toho
![]()
jinak zakaldatelko, na rentgen bych určitě zašla, takhle online ti to nezrentgenujeme. možná zkus přiložit fotku ruky, ať můžeme aspoň hádat ![]()
@Poison Ivy píše:
Tý jo, nejen online gynekologie a stanovování těhotenství, tady už se věští i z oblasti chirurgie či ortopedie
Dobryyy