Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte. Som v 26tt a dnes som sa potkla o posledny schod a padla som. Padla som na ruky a stehnom som si narazila do bruska, ale predpokladam, ze nie nejak vela. Malicka v brusku tancuje mna brusko neboli. Chvilu ma boleli krize…Myslite ze si mam ist nechat skontrolovat placentu pre istotu? Este som nespadla a som prvorodicka co sa vsetkeho boji.
Bruskom som si pritlacila nohou ako na fotke
@Didinda1991 pokud Tě to uklidní, tak určitě.. při pádu je lepší se nechat překontrolovat ![]()
@Didinda1991: Nám v pôrodnici hovorili, že po páde vždy prísť na kontrolu. Ale ja som zase taká, že keby ma nič nebolelo, nekrvácala som a mimčo sa hýbalo, asi by som sa na to vykašlala. Nebol to pád na brucho ani priamo na zadok, rukami si náraz celkom utlmila. Takže je to na tvojom zvážení.
@Didinda1991 píše:
@martina.se ukludni ale mala som uz miliardu ultrazvukov…![]()
![]()
![]()
no a? mimču to neškodí - já chodila co týden kvůli VVV dítka
lepší mít jistotu, že je to OK, než se strestovat. Ten stres mu ublíží víc.
@Didinda1991 ja bych radsi sla, radsi nekolikrat zbytecne nez to zanedbat
a utz miminku neublizi, urcite ti ho nedelaji denne ne? ![]()
Určitě jít. Stres je v těhotenství velice špatná věc. Aspoň to uklidní.
@Kukacka123 to samozrejme nie ale mala som ich obrovske mnozstvo uz… ????????????????
Dakujem baby.
@Didinda1991 muzes byt konkretnejsi? myslim, ze dr vi, co dela
znama mela hematom a hrozil ji potrat, pres polovinu tehotenstvi prolezela v nemocnici s kazdodennim utz a dite nasledky nema
a urcite neni jedina…tak at to nic neni, jste v poradku ty i mimco a dobre se rozhodnes ![]()
@Kukacka123 urcite uz vyse 15…uz to neratam ani…a to v nedelu zacinam len 27tt…
![]()
@Didinda1991 no, je to sice vice, ale doktori vedi, co delaji, neboj
pro nic za nic ti je asi nedelali…a v pripade padu bych radsi jela, drzim palce, at je vse ok ![]()