Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Mish05 ja ten polstarek co je doporucenej koupila, je to s nim jeste horsi, vyhozeny penize. Podloz autosedacku, tim vyrovnas sklon.
@DandátkoP To by bylo super, ale nic pod to nenacpu, je to uplne natesno
Jeste to budu zkouset..Dekuji za reakci
@DandátkoP Nedari se mi tam nic nacpat, je to natesno. Jeste to zkusim, to by asi bylo jedine reseni. Dekuji ![]()
@Mish05 ale nacpes, to se ti zda. Fakt to jde. Ja se s tim prala celkem dlouho, ale ten jeden rucnik jsem tam narvala, kdyz to budes zkouset, vymyslis pak jak na to. Ver mi, taky jsem neverila, kdyz jsem doporuceni nekde cetla, nez jsem prisla na to, jak to tam lehceji napcat, sedrela jsem si ruku, ale pomohlo to.
Ja ho asi zkusim, ale zkusim ho rozstrihnout a vyndam z nej tu vycpavku co je pod hlavou - ta by to jen zhorsila. Aby byla pod hlavou jen latka. A zkusim zvednout sklon a neco pod tu sedacku nacpat, to je asi opravdu jedine co by mohlo pomoci. Diky moc za reakci
Příspěvek upraven 19.07.22 v 10:02
@Alushka.S píše:
Zrovna maxi cosi nemají vyloženě malá vejce. Máš vyndane všechny vložky? kdybys chtěla, přidej se na Fb do skupiny Děti proti směru, nebo Autosedačky -bezpeci pro děti a tam ti určitě poradí.
Z maxi cosi mi dítě vyrostlo v půl roce.
@Mish05 Zkus mu z každé strany hlavičky srolovanou plenku.
@Janli píše:
Z maxi cosi mi dítě vyrostlo v půl roce.
@Mish05 Zkus mu z každé strany hlavičky srolovanou plenku.
Jooo plinu taky doporucuju, tu tam mam taky. ![]()
@DandátkoP No tak pecka. Budu se jeste snazit. Vsichni mi rikali ze dite nepotrebuje nic, jen lasku
A ted vidim ze je k tomu potreba i hromada kramu..a jeste si u toho sedre clovek ruku ![]()
Chce to dojet s autem do nejake vetsi prodejny a zkouset.
Kupovat sedacku bez vyzkouseni je blby, no.
Dítě pokud možno patří do protisměru minimálně do 4 let věku samozřejmě záleží na tom pokud to také dobře snáší. Za mě dojet do specializované prodejny všechno vyzkoušet kdy ti to dobře nainstalují a potom můžeš se rozhodnout kterou sedačku si vezmeš. Za mě pro tak malé dítě je vhodné mít sedačku od klippan, kde je integrované vajíčko. Pokud máš tu sedačku na isofix tak tam je problém vyrovnávat sklon sedaček lepší je sedačka na pásy u které ten se přece jenom lepší vyrovná.
@Jambik píše:
Dítě pokud možno patří do protisměru minimálně do 4 let věku samozřejmě záleží na tom pokud to také dobře snáší.Za mě dojet do specializované prodejny všechno vyzkoušet kdy ti to dobře nainstalují a potom můžeš se rozhodnout kterou sedačku si vezmeš. Za mě pro tak malé dítě je vhodné mít sedačku od klippan, kde je integrované vajíčko. Pokud máš tu sedačku na isofix tak tam je problém vyrovnávat sklon sedaček lepší je sedačka na pásy u které ten se přece jenom lepší vyrovná.
A tohle zakladatelce pomuze s jejim problemem? To asi vi, kdyz ma takovou autosedacku. ![]()
@DandátkoP ano mohlo by. Tuhle prodat a sehnat jinou. Co dělat jiného se sedačkou která pro její dítě není vhodná. Nebo máš lepší nápad?
@Jambik píše:
@DandátkoP ano mohlo by. Tuhle prodat a sehnat jinou. Co dělat jiného se sedačkou která pro její dítě není vhodná. Nebo máš lepší nápad?
A v cem ji ta informace pomohla prosim te?
ze ji to utvrdilo v tom, ze koupila spravnou sedacku, ve ktery ma dite v protismeru? ![]()