Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj mám strach z vážných nemoci pálí mě zaha, a i v krku i brise mám divny pocit, na možných diskuzi jsem četla že z toho může otec krk a člověk se může dusit je to pro mě hrozný pomyšlení… je to něco vážného nebo jen nervy?
Nejhorší je, když strašíš sama sebe. Nečti blbiny na netu. Jestli ti není dobře, tak vyhledej lékaře.
Krk ti může otect při vážné alergické reakci a nebo pro záškrtu. Ale to asi nemáš.
Takže psycholog je na místě.
Tak nejhorší je smrt na blbost. Jdi se projít ven, je krásně, udělá ti to dobře.
@aiwwa tam to psal jeden pán že mu z toho otekl hltan a málem se udusil
Vypít rozpuštěnou sodu bicarbona ve vode a je po pálení. Překyseleny žaludek umí hodně pozlobit. a neprezirat se!
@Anonymní píše:
Heduš, neboj, ty se neudusíš, ty se z toho jenom definitivně zblázníš ![]()
A víš o tom že i s kouření cigaret můžeš dostat rakovinu, a že zrovna tohle si nepřečteš a nemáš s toho strach.Uz jsi s tím Heduš trapná, ale ty to stejně nepochopíš.
@Anonymní píše:
A teď si vem, kolik lidí se udusilo a na net ti nenapsali. ![]()
Ja myslela, ze nechces, aby ti sem lidi psali, tak na co zas dalsi duplicitni diskuze?
Ahoj mám strach z vážných nemoci pálí mě zaha, a i v krku i brise mám divny pocit, na možných diskuzi jsem četla že z toho může otec krk a člověk se může dusit je to pro mě hrozný pomyšlení… je to něco vážného nebo jen nervy?