Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hodně záleží jaký mas vlasy pod tím, jinak to chytne blondýně a jinak tmavovlásce. Tyhle barvy chytaj reálně o dost tmavší než je na obrázku. Fotku nemám, ale měla jsem podobný odstín a chytnul pomalu do černa akorat to házelo takový červený odlesk ![]()
@Kriss Tina píše:
Hodně záleží jaký mas vlasy pod tím, jinak to chytne blondýně a jinak tmavovlásce. Tyhle barvy chytaj reálně o dost tmavší než je na obrázku. Fotku nemám, ale měla jsem podobný odstín a chytnul pomalu do černa akorat to házelo takový červený odlesk
Vlasy mám světle hnědé.. děkuju za reakci. Nedoporučiš nějakou tmavě červenou? Černou urcite nechci. Ale taky netoužím chodím opravdu s rudou hlavou ![]()
@Koroptev12 leda nějakou profi
tyhle drogerkovy si chytají jak chtějí
mě se líbila od syoss ale ta chytala hodně zářivě i na tmavé vlasy, světlejší z ni budou jak klaun z cirkusu
kdyžtak bych vzala jen přeliv, to se v nejhorším vymeje a vždycky brát o odstín světlejší, jinak to chytne tmavší nez na krabičce.
Já měla od palette tmavě hnědou a chytlůo mi to do černa ( základ světle až středně hnědý) s mojí bílou tváří jsem byla jak chodící mrtvola.. Potom jsem měla od wellaton tropickou červenou 55/46 a byla fajn ani se nevymývala, za to jsem měla nejakou od palette cervenou a ta co jsem si umývala vlasy to byla voda červená..
Bacha na Palette. Je to žíravina, co moc nejde dolů… To mě vždy proklínala kadeřnice, co to mám na vlasech, že ta barva nejde stáhnout
![]()
Loreal je jediná drogerková barva, která se dá.
Holky, máte zkušenost s těmi palette sampony jak chytaji? Vlasy mám stredne až tmavě hnědé. Ráda bych tmavě hnedou s cervenymi-fialovymi odlesky. ![]()
Měla jsem mahagon a moc to teda nechytalo. Stejně na tom byla plavá blond ![]()
Ahoj barvite se někdo touhle barvou? Nemáte fotku jak to vypadá na živo? Dekuju