Paličkování - najde se někdo na pokec?
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Aspera píše:
Holky, krásné výrobky, já nyní pouze přehazuju herduly z místa na místo na paličkování není čas.
No já to tak měla taky docela dlouho, ale letos jsem si řekla, že to tak nejde a musím se tomu trochu věnovat.. vím, že ne vždy to půjde, ale musím co nejvíc dělat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsme na tom s tím tužení/netužení stejně
proto se snažím používat „pevné“ vzory… ony ty hvězdičky tedy pevné nejsou, ale ty ostatní spoje jsou vratné spojky (plátno, špendlík, plátno), tak doufám, že se to udrží i nenatužené a v krajích dávám řetízky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
v sobotu jsem byla na celodenním paličkování a tady je výsledek mojí práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné. Já jsem ve fázi, že jsem našla herdule a možná tuším, kde jsou paličky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sylviasek píše:
Ahoj holkyv sobotu jsem byla na celodenním paličkování a tady je výsledek mojí práce
Pokud si tužila perchlorem s polystyrenem, tak se pokus štětečkem s čistým perchlorem vytupovat na etapy - vždycky jen malý kousek, aby se nenamočil moc velký kus - ta zalepená okénka, bude to vypadat mnohem lépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medlyn píše:
Pokud si tužila perchlorem s polystyrenem, tak se pokus štětečkem s čistým perchlorem vytupovat na etapy - vždycky jen malý kousek, aby se nenamočil moc velký kus - ta zalepená okénka, bude to vypadat mnohem lépe
jojo, budu to dělat.. jen jsem se ještě nedostala domů rozumně, abych se do toho mohla pustit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také paličkuji a ráda si pokecám.
Dobrý den, jsem
krajkářka a chci se podělit o zkušenosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu to tu usnulo, ale paličkuje se dál.
Pokud to nemáš daleko do Prahy, jsou za tři týdny trhy na náměstí Curieových v základní škole. 9.-10.11.2018
![]()
edit adminem - smazán email
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdravím děvčata ![]()
Prahu jsem nezvládla, ale byla jsem ve Valašským Meziříčí
zase jsem se pokochala a dokonale zrelaxovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,moc vás zdravím.Já paličkování přímo miluju a věnuji se tomu hodně.Je to krásná práce!Akorát,že žiji na Frýdlantsku a tady vůbec nikdo nepaličkuje,takže si o tom nemám s kým popovídat a někdy to docela chybí.Taková ta spřízněná paličkářská duše.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paličkujeme???
Zdravím vás děvčata. Co letošní rok? Jak jste na tom s paličkováním? Minulý rok stál za houbeles a letošní taky. Dala jsem herduli spát. Snad mi dají karpální tunely pokoj a zase si to „hodím“.
Přeji všem rukodělkám zdravé šikovné ruce, nebolavá záda a pohodový nový rok 2021. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit