Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Koupila bych velikost 5…kor když je to balení na měsíc tak ať má v tom malej pohodlí ![]()
Můžete mi spíš někdo napsat, jak ty pants fungují? Když je dítě pokaděný, tak mu při jejich stahování namatlete kákoš až na kotníky? ![]()
@Petula306 píše:
Můžete mi spíš někdo napsat, jak ty pants fungují? Když je dítě pokaděný, tak mu při jejich stahování namatlete kákoš až na kotníky?
Ty gumicky na bocich, jsou roztrhavaci.
Za me ty pants nic moc. Na uceni na nocnik dobry, jinak v nich zazrak nevidim.
Spis bych koupila jedno baleni. Akce se budou opakovat.
Oni se dají z boku roztrhnout…nemusíte je stahovat jak kalhoty
@Petula306 jezis promin. Ty nejsi zakladatelka ![]()
Tak pro tebe plati jen cast ![]()
Já bych naopak koupila 4
syn má 13kg a velikost 5 je mu velká, záleží jak moc úzké má boky ![]()
Jinak co se týče použítí: po stranách je rozthneš a pak už se chovají jako klasická plenka ![]()
Ahaaaa, tak díky, tím pádem je to dobře řešený. Já teda látkuju, ale pokaždé když jdu v obchodě kolem pants, tak si právě představím tu situaci co jsem popisovala ![]()
Ahoj, dcera má 11kg, ale má silnejsi stehna
takze kupuju 5ky ![]()
@TopSecret mě třeba dost vyhovují proto chci jít do měsíčního balení. Syn se u přebalování pořád kroutí a zdrhá a tyhle mu jen navliknu a hotovo ![]()
Jsem dostala od babicky ty natahovaci z tesca a jeden bok se roztrhl uz pri oblékání ![]()
Syn má na 9 měsících tak 10.5 kilo a koupila jsem mu 5 a super
ale on je trošku buclík, má velká stehýnka. Pokud by byl hubený, vzala bych ty 4 klidně.
jinak já mám pants na rychlé přebalení, v noci nebo když nemá náladu ![]()
Malej má 10 kg, 80 cm, žádné extra faldy. Teď dodělávám 3, protoz3 jsem je šetřila moc dlouho. 4 mu jsou dobře a ještě chvíli budou. Nejlíp mu seděly, když měl 9kg a přesně v půlce škály. Jsou super když teď zkouší nočník nebo chodí hodně do bazénku. Pohodlně se natáhnou
@TopSecret píše:
Ty gumicky na bocich, jsou roztrhavaci.
Za me ty pants nic moc. Na uceni na nocnik dobry, jinak v nich zazrak nevidim.
Spis bych koupila jedno baleni. Akce se budou opakovat.
Pro mě jsou zázrak v tom, že nemusím dítě, co odmítá ležet na zádech, na ty záda pokládat, ale oblecu mu je v sedě nebo vestoje.
@HayLin záleží, jak je dítě staré. Pokud je to roční, často čůrající dítě, tak stačí 4. Pro 1,5 leté batole čůrající větší množství bych vzala 5. A také na noc jsou lepší 5, víc sajou.