Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tak já jsem hlavně ráda, že nová vláda přišla se svěžím přístupem, absencí diskriminace a nezákonných opatření, která by musel rušit soud, a celkově vyšší politickou kulturou.
Jinak jo, tahle novela je průser a to okázalé zneužití legislativní nouze taky.
@Anonymní píše:
Znáte podrobně, co ten zákon obsahuje? Jak se změní naše životy? Nerýpu, jen se ptám…
No, úplně dopodrobna ne, něco tam upravili, ale i tak mi to stačí.
@Popeladym píše:
No, úplně dopodrobna ne, něco tam upravili, ale i tak mi to stačí.
Tak pište co víte. Cokoliv mi pomůže nebo si volám rychlou či krizovou linku - zakladatelka
@Anonymní píše:
Tak pište co víte. Cokoliv mi pomůže nebo si volám rychlou či krizovou linku - zakladatelka
Cože? Proč? Návrh té novely se dá najít. Byly tam asi ještě před schválením nějaké úpravy, jsem zaslechla před chvílí. Víc jsem nesledovala.
@Popeladym píše:
Cože? Proč? Návrh té novely se dá najít. Byly tam asi ještě před schválením nějaké úpravy, jsem zaslechla před chvílí. Víc jsem nesledovala.
Sebevražedné sklony
Už je řešeno, děkuju
@Anonymní píše:
Rychlou určitě ne. Když, tak raději krizovou linku. Snad si s tím něco počnou. ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Sebevražedné sklonyUž je řešeno, děkuju
To je mi líto. Tak to raději nečtěte.
@Popeladym píše:
Tak už novela prošla.
No, bohužel podle očekávání. Ze 122 poslanců hlasovalo proti přijetí 52, SPD a ANO, pro hlasovalo ostatních 70.
No, dalo se to čekat. A včera na ČT pan Fialka uklidňoval občany, ať se hlavně nebojíme, že zákon nás má chránit. To určitě. ![]()
@Anonymní píše:
Znáte podrobně, co ten zákon obsahuje? Jak se změní naše životy? Nerýpu, jen se ptám…
Tady prosím
https://www.prolibertate.cz/…-vs-realita/
@Popeladym píše:
Tak už novela prošla.
Ano, hrůza. Datum 2.2.2022 se bude v dějepisu dobře pamatovat, až se o tomhle budou děti učit.