Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj vsem, kdo maji zkusenosti s priveskovymi retizky, chci poprosit o radu, nazor.
Babicky a teticky premysli usilovne, co dat nasi male k prvnim narozkam, vsem se libil napad retizku na krk, ale to by jich dostala moc
pak je napadlo, ze prikupovat ke kazdym narozeninam/vanocum privesek, se kterym by byla spojena vzpominka, by bylo hezke i prakticke.
Mam jeste dve starsi netere, tak by to mohly byt pekne darky i pro ne.
Je mi jasne, ze rocni dite to neoceni, skolacka uz ale treba ano, kdy je realne, aby to holcicka zacala nosit? Jsou nejake velikosti tech naramku nebo jen „dospelacka“? Kde kupujete? Pandoru nebo Trollbeads?
Vyrabeji takove privesky na zakazku i zlatnici, kdybychom chteli neco originalniho?
Ne není to pro dítě, já mám Pandoru a je to hodně těžký náramek…i já ho mám na spíše výjimečné nošení
Ledaže bys ji to pak dala jako velke najednou se všemi přívěsky
jinak to praktické neni - težké a velke, navíc drahé a šance ze ti to i třeba školačka na prvním stupni ztratí je veliká. Navíc uz i malé dite si rádo rozskube papír na dárku, s kterým si potom hraje. Za mne az pro velkou slečnu
Mám dva náramky Pandora. Myslím že pro malé dítě to není, ale pro tak 10-12 slečnu myslím že jo. Moje dcera 22 měs. nosí zlatý náramek a řetízek.
Ja si celkove myslim, ze k malym detem sperky nepatri. Dceri je 9, ma par retizku z bizuterie, braje si s tim doma. Do skoly to nenosi, je to podle me nevhodne a rizikove. At uz z pohledu ztraceni, tak i riziko urazu, kdyby ji za retizek nekdo pri hre trhnul.
Jašne, ze by to holcicky zatim nenosily. Mozna ta sedmileta na kozenem naramku.
Babickam se spis libi predstava kazdorocniho darku, kazde narozky/vanoce jeden privesek jako pamatka na ne.
Na naramek a noseni az v te puberte.
To uz treba babicky nebudou
tak at maji holky vzpominku.