Panenka miminko - poraďte jakou

242
26.6.15 10:13

Panenka miminko - poraďte jakou

Dobrý den. Chtěla bych dcerce koupit panenku miminko. Mám požadavky, ale na internetu je toho tolik, že v tom ani nemohu moc najít.
Ráda bych panenku minimálně 42 cm velikou, co se směje, pláče a utiší se dudlíkem, žvatlá - ale to bych dokázala i oželet, a zavírá oči, tedy spí. Snad nejvíc vyhovující mi přišla panenka chou chou jako živé miminko, ale prodává se ještě (na nějakém eshopu tady píší, že už se neprodává) a pokud se prodává, nevíte někdo kde a nemáte sní někdo nějaké zkušenosti? Tělíčko má látkové?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
26.6.15 10:17

A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli se i těchto panenek dá měnit baterka a jestli se panenky dají vypnout, aby nedělaly zvuky. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.6.15 10:37

Na dotaz asi neodpovím, ale my máme babyborn, klasickou tvrdou panenku, její výhoda je, že se dá namáčet, moje dítě víc nepotřebuje..(takže jsem nemusela kupovat panenku za litr).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.6.15 10:54

Nebo je ještě Baby Annabel, tu mám v plánu já.
My máme zatím jen Baby Born a nyní dcera sostane Baby Alive.Ta taky povídá, krmí se, přebaluje…ale už to není miminko, ale spíš už malá holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
26.6.15 11:21

Naše dostala k 3. narozeninám baby Annabel ona pláče i jí tečou slzy, žvatlá, když cumlá dudlík tak pohybuje pusinkou a uspat se dá hlazením. nejlepší dárek dcerka byla nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
26.6.15 11:35

Ja myslim, ze hodne zalezi na tom, jaky naucite dite mit vztah k vecem a jaky ho naucite mit vztah k te panence. Pak si clovek rika, ze se snad i klidne muze placnout pres kapsu a koupit nejakou poradnou panenku co ma i nejake funkce, ze to holcicce vydrzi.

Ovsem zamyslim se nad tim, jak se panenka s latkovym telem, co ma strojek cisti? Máme po mě miminko s látkovým tělem a to normálně peru, ale u téhle panenky nevim, jestli se dá strojek vyndat a panenka vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
27.6.15 08:41

Protože, kdyby to bylo ušité pořádně, nekupovaly by jsme další a další. Já obecně na panenku vůbec nekupuji oblečení pro panenku. Máme na ní samé oblečení pro nedonošená miminka. Holčičce je teď právě také rok a vytáhla jsem panenku po mě. Říkala jsem si, že na tom nejsme tak zle, aby nemohla mít novou, problém je ten, že jsem snad ještě lepší panenku nenašla. Ta moje sice nedělá žádné zvuky, ale má látkové tělo, dá se prát a do pusy se jí vleze dudlík pro ta nejmenší nedonošená miminka. Takže dost silně zvažuji jí nechat. Chtěla jsem pro holčičku takovou co pláče a směje se, že by to pro ní mohlo být trošku výchovné a mohlo by jí to třeba lecckdy pomoct- např. podívej, vždyť… už nepláče. Akorát, že mě odrazuje to, že se obávám, že se nedá prát. A bohužel si myslím, že to je potřeba. Ať nosí, nebo nenosí oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.15 20:12

Chtěla bych vnučce koupit panenku - miminko, ale nevím, podle čeho mám vybrat. Existuje nějaká panenka, která třeba i vleže pohybuje rukami a nohami? Podle čeho mám vybírat? Na internetu je taková nabídka, že jsem z toho bezradná. Děkuji za radu. Babča. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
29.8.19 12:47

Prosím o radu, dcera bude mít 5, už dlouho si přeje panenku miminko. Máme doma Chou chou - maminko, pečuj o mě a chce podobnou, ale větší. Takže měkké tělo, vlasy, dudel, mrkací oči. Nemůžu nic vybrat, hodila by se mi velikost 45 a víc cm a prostě na trhu snad nic není. Jo a bez funkcí. Hledám už týden a nic nemám. Začíná být zoufalá, projíždím i bazary, realistické panenky atd. Nevíte o nějaké? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
29.8.19 13:03

@řeřicha krásné jsou reborn realistické panenky, tu by chtěla snad každá holčička. U nás jsou ale celkem drahé, ale zkus se kouknout na Aliexpress a podobné stránky, je tam sice celkem dlouhá doba dodání, ale Vánoce se blíží ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
29.8.19 13:35

@řeřicha Mrkni se na Hamiro, mohla by splňovat co potřebuješ :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
29.8.19 15:05

@Lucie1906 praveze je problém najít mrkaci. Většinou jsou nemrkaci a nebo mimina bez vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
29.8.19 15:07

@Verpa5 díky, koukala jsem, něco ještě připravují jako novinku, to co mají nyní v nabídce se mi úplně nelíbí, jako teď myslím výraz v obličeji, přijdou mi moc dospělé… Ale děkuju, asi jsem moc náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
29.8.19 15:31

@řeřicha v pohodě :) kdybys našla tak dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
29.8.19 15:34

@Verpa5 Zatím to vypadá na tuto Gotz - Maxi muffin, i když není vyšší než současná, ale jinak splňuje vše…

http://kohoutcentrum.cz/…novinka-2018

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815