Zkušenosti s pánví i-premium stone

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3355
25.11.14 11:16

Pánev i-premium stone

Zdravým všechny kuchařky, máte někdo zkušenost s touto pánví, chtěla bych ji koupit sobě i jako dárek k vánocům, ale nenašla jsem žádné recenze. Tak jestli máte někdo zkušenost-ať pozitivní, nebo negativní, tak mi, prosím, napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5854
25.11.14 11:24

@BaMaK Přesně tuhle mám nachystanou pro mamku na Vánoce. Je hodně pevná, ale i těžká do ruky, což by neměl být takový problém. Tyhle řady i-premium už by měly být opravdu kvalitní. Byla mi doporučena od známého, který v Tescomě pracuje a rozumí tomu. Zkušenosti budu mít až po Vánocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
25.11.14 12:07

Popravdě, za tyhle peníze bych raději koupila nějakou pořádnou Tefalku a měla bych jistotu toho, že opravdu vydrží. A možná bych ještě ušetřila. S pánvemi od Tescomy nemám zrovna ty nejlepší zkušenosti…ale je pravda, že tuhle jsem v ruce neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
25.11.14 12:10

@andrea.sb Jeee a co kdybys dneska dělala třeba řízky a dala mi vědět? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
25.11.14 16:09

@malinika když už opravdu kvalitu tak radši WMF jak tefal nebo tescoma
@BaMaK promiň, jsem to špatně napsala. Já ji mám zamluvenou, ale doma ještě není. Měl by mi ji dovézt někdy pristi týden. Ale viděla jsem ji na živo a fakt vypadá bytelne. Dno je hodně tlusté a drsný povrch, není hladký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.11.14 16:20

Taky o ní přemýšlím. Slyšela jsem na ní chválu, ale osobně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
25.11.14 17:46

Ještě upřesnění ta ipremium stone je vlastně stejná jako ipremium, černá. Jen s tím rozdilem, že ten stone má jiný povrch pro efekt kamene. Máme doma tu černou ipremium a je fakt super. Řízky dělám v pohodě. @BaMaK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
26.11.14 09:55

@andrea.sb No právě, to drsné dno…je to úplný opak toho, co bylo doteď. Nevím, jestli to půjde dobře umýt, kolik oleje musíš nalít…proto se ptám na zkušenosti. Hlavně nevím, jestli by babička byla spokojená, sice moc ráda vaří, ale přece jenom už ty „nové vymoženosti“ tak moc nemusí. Stejně dík za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.7.16 19:32

Mohu se zeptat, kde jste pánev kupovali? U Tescomy píšou, že tam je 5 letní záruka, platí to i když tu pánev koupím nepřímo od Tescomy? Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 16:29

Pánev i-PREMIUM Stone

Já jdu pánev reklamovat. Prohýbá se a je to čím dál víc. Peče nejvíce na středu, pokud se pak více rozpálí tak se trochu srovná. Už bych si ji nekoupila, mám ji 3 měsíce. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. :nevim:
Potřčebuji nějakou fakt kvalitní. Už jsem jich měla, proto jsem si na doporučení koupila, co se týče ceny, střed. Musím pátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí