Paní na úklid v Dejvicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
20.12.17 10:50

Paní na úklid v Dejvicích

Chtěla bych se zeptat, zda nahodou některá z vás neví o nějaké šikovné paní na úklid a do budoucna bych klidně ráda využívala i jako chůvu? Nechce se mi hledat někoho na blint a upřednostňuji spíš na něčí doporučení, tak zkouším touto cestou. ;) Byt není velký - 2+1 76m2 a úklid potřebuji 1× týdně ideálně v dopoledních hodinách, když je manžel v práci a děti ve školce. 8) Předem moc děkuji za případný tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
20.12.17 10:54

Sice to neřeší chůvu, ale mně byla doporučena uklízecí firma (agentura). Moje šéfová má s nima dlouholeté zkušenosti a nemůže si je vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.12.17 11:03

Agenturu bych zkusila, až když bych nikoho nesehnala. Vždycky mi je líto, když se tu dřou a ve finále se o peníze ještě dělí s agenturou. Ale díky za tip. A můžu se ještě zeptat, přes jakou agenturu sis paní na úklid hledala? Ať když tak vím, na koho se obrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
20.12.17 12:39

@Boobiik agentura Delfina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.12.17 14:56

@Boobiik problém je, ze když se „drou“ bez agentury, tak se brzy drit prestanou. Takovou mam ja zkušenost. A to i s hlidanim. Pul hodiny před planovanym prichodem zavolají, ze - maminku odvezli do nemocnice, tatinka odvezli do nemocnice, je jim strasne spatne… (byly to všechno pripady, kdy puvodne prisly od agentury, a po dvou trech navstevach se nabidly, ze to muzeme udelat i napřímo… vždycky jsem toho pak litovala, protože pak se zacaly vymlouvat a proste prestalo to fungovat. Proste se ji nechtělo a ty tri stovky za 3 hodiny uklidu ji nemotivovaly, radsi se doma zustala koukat na televizi).
Takze jedine přes agenturu.
Ja mela min. tyden - Maxx uklidy. Spokojenost. Pani prisla dokonce s pani majitelkou firmy, tak skoukla byt, rekla co a jak, a pani perfektne uklidila.
Objednavam si narazove, nepravidelny uklid, když nemam cas. Pravidelne ne.
Predem prislo mejlem i potvrzeni objednávky s fakturou.
Pak je to na jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.12.17 19:33

Moc děkuji za doporučení! Kouknu na ty firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný