Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není na potkání. Když přijde na tohle téma, tak si prostě na nic nehraju. Navíc už mi není 15 abych si pamatoval, kde jsem co kváknul a prokec se ![]()
@PetrBk píše:
No že jsem panic, se o mě v kolektivu ví a že by se na mě stály fronty se říct teda opravdu nedáKámoška? No to je pro mě taky docela cizí slovo.
U mě by chlap, co o svém panictví povídá okolo, se okamžitě zaškatulkoval do škatulky- ten divnej. A to ne pro to panictví.
@drewlet píše: jenže chlapi mají nejraději zmalované nány, to nevíš
aha, takze ja nejsem chlap. kdyz se na sebe podivam, zenska nejsem, tak co tedy vlastne jsem, kdyz me vubec netahnou zmalovany nany, dosud jsme si myslel, ze jsme normalni chlap. a;e asi ne
![]()
@Anonymní píše: Neee, to jsem blbě napsala. Myslela jsem prioritu takovou tu, že nežiju pohlcená divným koníčkem spaní v rakvi nebo něco takového podivného, co by mohlo potenciálního nápadníka odradit.
uz jsi toho o sobe napsala dost a dost, takz euz jen posli foto, treba na SZ, treba neco napovi a muzeme se dat dohromady
![]()
@Pesimistaa to nevis ze te provokuje
Vetsina normalnich chlapu nema rada zmalovany nany ![]()
@brumdinka píše:
@Pesimistaa to nevis ze te provokujeVetsina normalnich chlapu nema rada zmalovany nany
vetsina je sice rada asi nema, ale dost se jich na to chyta, i kdyz asi spise, ze to vypada lacine, bez namahy
![]()
@Pesimistaa píše:
aha, takze ja nejsem chlap. kdyz se na sebe podivam, zenska nejsem, tak co tedy vlastne jsem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Psal jsi, že jsi panic. Přece panic není chlap, to se naprosto vylučuje. Odjakživa se říká, že z chlap se stane chlapem až po tom, co má styk se ženou. Mimochodem, panictví všichni (ženy i muži) z Tebe vycítí na kilometry daleko, to se nedá nijak zamaskovat, takže mi určitě potvrdíš, že Tě nikdo ani jako chlapa nevnímá. Nebo snad ano?
@Rouzálie Jseš trošku mimo, pleteš si Pesimistu s někým úplně jiným
@Gnaar píše:
@Rouzálie Jseš trošku mimo, pleteš si Pesimistu s někým úplně jiným
Nechce se mi hledat všechny Pesimistovy příspěvky, ale mám pocit, že tady taky psal, že je panic. Jestli jsem se v tom neztratila, tak tady o sobě tři jedinci prohlašují, že jsou panicové. Je tady úplně přepanicováno. ![]()
@PetrBk tak hledáním kamarádek bych na Tvém místě asi začala. A Tinder, samozřejmě.
@PetrBk píše:
Panictví se dá vycítit? wow![]()
Ver tomu, ze da. Sice to neni na 100%, ale zensky na to nos docela maji.
Jak uz jsem rikal: stigma to JE a koukej s tim neco delat. Drzim palce!
Tak to je hustý
Takže jsem momentálně něco jako chodící zoufalec. Výborný
Takže už stejně nemám jinou možnost než ten privát.
@PetrBk píše:
Tak to je hustýTakže jsem momentálně něco jako chodící zoufalec. Výborný
Takže už stejně nemám jinou možnost než ten privát.
Moznosti je vzdycky vice, hlavne se nicemu neuzavirat a rozjizdet to na vsech frontach! Sportovni terminologii: musis jit tomu stesticku trochu naproti! Tematicke zajezdy, seznamovaci vecirky, trochu zaparit, dovolena v cizine…atd., atd., atd., atd.,
Ono na druhou stranu umim si predstavit, ze se najdou i „cougars“, neboli kuguari, neboli pumy, neboli zrale zeny pasouci po zajickach, ktere by panice zaucily rady. Cili ona to nemusi byt nutne nevyhoda, ze na tebe poznaji, ze jsi nedotcen ![]()