Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
To je z dob kdy jsem jezdl s mexickými bandidos![]()
Kecám, občas přes zimu pěstuju fousy a na jaře to shodím a tentokrát jsem se vyfotil v mezifázi, holt už jsem měl upito
Ju a ten blik
. Potkat te v noci a videt tvoje kukuč, myslim ze jsi mafián ![]()
A na to zensky letí
![]()
@Detsa píše:
@berďana Výmluvy. Prostě nás nechceš znát, je nám to jasný
Ty mi ted tak krivdiš
. Pritom jsem se zrovna do tebe zamilovala
![]()
![]()
@Detsa
Hele a neboj, jsem stihly typ, tedy pokud vychazim z americkych pomeru
. Mam jen 250 kg, výška 1.40m, zrzave vlasy a zuby uz mam take umele, tudiz te ani jako budouci manzelka nemuzu moc kousat
![]()
@berďana píše:
Ju a ten blik. Potkat te v noci a videt tvoje kukuč, myslim ze jsi mafián
A na to zensky letí![]()
@Detsa píše:Inu odvaha některých jedinců mě něpřestane udivovat, když to takhle dělá na ulici
. Ale kdoví, třeba s tím má nějaký úspěch
. Možná lepší, než já třeba s pozváním na kafe
.
Hele, co dělá na tej ulici
![]()
Teda me napadaj fakt jenom sprostarny ![]()
@Detsa píše:
@berďana Já vím. Já tě taky mám rád, ale teď mi lámeš moje srdce
.A proč mi píšeš míry tvého vozu
? Já bych chtěl raději znát tebe
. Z těch zubů si nic nedělej, já zas nemám… no radši nic
![]()
Nerikej memu tanku vuz prosim ![]()
@Detsa píše:
Oslovil @ellaklw, jestli s ním nechce nezávazný sex na ulici![]()
no tak jestli je z příhraničí jako já, tak mě to ani nepřekvapuje.. to se tu občas stává jen se k tomu zeptaj za kolik
![]()
@brumdinka píše:
no tak jestli je z příhraničí jako já, tak mě to ani nepřekvapuje.. to se tu občas stává jen se k tomu zeptaj za kolik![]()
To nevím, jsem se neptala ![]()
@brumdinka píše:
no tak jestli je z příhraničí jako já, tak mě to ani nepřekvapuje.. to se tu občas stává jen se k tomu zeptaj za kolik![]()
Hele, ted bez legrace. Ja to jaka mlada holka zazivala casteji. Jak byly otevreny hranice, myslelo si spousta blbcu, ze kazda holka, co pouzila chodnik a mela mini, byla hned st.tka.
Nekdy jsem si rikala, ze by bylo lepsi chodit hned po silnici tem fárům naproti
![]()
@Detsa píše:
Slibuju, že už budu hodný a udělám pro tebe cokoli
Tak najdi diskuzi : jak zacit se sexem ![]()
Tam se zasmějes. Je nova
.
To mas za odmenu ![]()
@Venetia píše:
A odkud jsi ? nechces zkusit to disco , aspon pro zabavu ?
No a to je přesně to co moc neovládám. Jít balit na zábavu, já byl v tomhle vždycky takovej pomalej, opatrnej než jsem se otřískal. To je dost na prd při nějakým lovu.
@berďana jo a stavalo se to i kdyz zenska nesla tasky z kramu..bez legrace me se v r.99 stalo ze sem nestihala rande s mym manzelem tak sem sla na stopa a celou cestu cca 25 km me ridic premlouval za kolik a furt zvysoval cenu tehdy jeste v markach..a ja furt ne ne ne..nakonec jak sem videla ceduli naseho mesta tak sem ho pozadala at zastavi..nastesti to udelal…ja pak nakrla sla na to rande, kde mi on sdelil ze na vztah nema cas..tak jsem ho sjela na tri doby ze je stejnej jak ostatni a ze mu jde jen o sex..no chtel mi dokazat ze nejde 17 krasnych let a dve deti..jen se to stejne pokazilo a uz jsme v odluce, ale to je jinej pribeh..