Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Třeba netouží mít něco s někým, pro koho je sex práce.
To je i v manželství často sex práce…
@Pírko2 píše:
A ještě to vyjde dráž…
@Pírko2 píše:
Když to neumíš, tak ti to zabrat dá.
@Russet píše:
Když to neumíš, tak ti to zabrat dá.
Spíš se musí člověk přemáhat, protože je to jako jíst furt to samé jídlo. Proto manželství je pro lidi co rádi stereotyp.
@Pírko2 píše:
Spíš se musí člověk přemáhat, protože je to jako jíst furt to samé jídlo. Proto manželství je pro lidi co rádi stereotyp.
Když je to dobré jídlo, máš chuť si ho dát znova. Jako řízek. Ten se rozhodně nepřejí. A abych nebyl panic, zaplatit si ojetinu z bordelu? Tak to díky. Raději knihu.
@Russet píše:
Když je to dobré jídlo, máš chuť si ho dát znova. Jako řízek. Ten se rozhodně nepřejí. A abych nebyl panic, zaplatit si ojetinu z bordelu? Tak to díky. Raději knihu.
Ale přejí se.. Přejí se! když ho máš každý den, přejí se!
@Pírko2 píše:
Lidi, co jsou spolu x let, nestaví svůj život na každodenním jezení řízku.
@KalamityJohn píše:
To jsou kyselý hrozny. Je dost velkej rozdíl bejt sám protože to tak chci a bejt sám protože mi nic jinýho nezbejvá.
ale prd, bejt spokojenej sám se sebou. A ženská se nějaká najde.
@Pírko2 píše:
jasně, že se přejí. Proto si lidi hledají, milence, milenky, aby to vydrželi v manželství.
@drewlet píše:
ale prd, bejt spokojenej sám se sebou. A ženská se nějaká najde.
Jak vidíš tady v tom vláknu tak nenajde.
@Russet píše:
Podmínka to není. Ale když se druhému oddáš, otevřeš a sex není jen o směšných pohybech sem a tam, život to spíš obohatí. Nehledě na to, že je prostředkem k tomu, aby si dva lidé dali společný „dárek“ dítě.
Obohacení života chápu. Když to nedělám, musím si hledat náhradní způsoby, jak si obohatit život. Single život dítě nepřinese. Dítě je pro lidi obecně radost, takže tomu rozumím. Ale k tomu si neodpustím vsuvku, že dítě by si měl každý dobře rozmyslet. Jsou lidi, kteří by děti mít neměli, když k nim nemají vztah. A vzhledem k tomu, že je lidí na světě už 7 miliard není na škodu, když budou mít děti jen lidi co se o ně rádi a kvalitně starají.
@PetrBk píše:
Tady se to rozjeloa překvapilo mě kolik lidí se mi tady snaží poradit.
Taky mě napadlo jestli to má vůbec cenu s tim začínat takhle pozdě. Žil jsem takhle doteď, to už těch zbylých pár let můžu takhle doklepat. Že jsem něco prokálel je úplně jasný. No ale asi mě to začalo opravdu žrát, proto to řešim. Proto brouzdám internetem a čtu příběhy podobných tragédů. Proto se ptám sám sebe proč? Kde je vlastně ta chyba? To jsem takový pako?
Naslouchat asi umim, protože jsem tim jednu osobu prý docela překvapil. Bylo to stejně prd platný
Možná bych mohl zkusit toho psychologa. To už mi pár lidí taky doporučilo.
Vůbec netuším, jestli je tohle ještě aktuální, ale na mě působíš velice mile a vtipně. Jestli nejsi sedmihlavá saň, tak budeš bratelý
![]()
@Mrusnok píše:
Musím přitakat notachemicalromance. Bude mi v červenci 30 let a neměl jsem žádný vztah. Panic sice formálně nejsem, ale jen pro to, že jsem byl 28 letech na privátu, což bylo skvělý a lituju toho, že jsem to nezkusil dřív. Jinak také oslovuji ženy téměř všude a nic. Já jsem tedy teď místo toho začal dálkově studovat další vysokou školu (jednu už jsem vystudoval prezenčně) a přihlásil se na zkoušky insolvenčního správce, abych se našel smysl života.
Chápu, dělám to stejně. Akorát já si našla oblast IT. Snad se to zlomí.
Jestli je tu někde panic, nebo kluk či muž který se chce seznámit, ať mi napíše.
Také jsem na tom podobně… dělám si to dildem, sex jsem ještě neměla. Ráda bych to změnila.
@Milka22 píše:
Jestli je tu někde panic, nebo kluk či muž který se chce seznámit, ať mi napíše.Také jsem na tom podobně… dělám si to dildem, sex jsem ještě neměla. Ráda bych to změnila.
Radši se ani nedomýšlet kdo je ve skutečnosti za obdobnými fake profily.