Par dní...

• Otevřená skupina

IUI - radíme a pomáháme si navzájem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

62
12.10.16 13:28

par dní...

Ahoj holky jsem par dní po IUI…jak se cítíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
458
13.10.16 14:45

Ahojky :) Nás čeká první IUI příští týden… Jak se po něm cítíš ty? Bylo to poprvé nebo uz to mate za sebou víckrát? A jak dlouho se snažíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
13.10.16 15:31

Ahoj,

bylo to poprvé:-) snažíme se skoro rok. A jak se cítím uplně normalně až na lehké křeče v podbřišku…a za týden si mam udělat testík.
moc držím palečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.10.16 19:59

To jsme na tom podobně, my se snažíme něco málo přes rok :( V podstatě jsme oba v pořádku a pořad nic :( Jak vy? Mate nějaký problém, ze jste se rozhodli pro IUI nebo proto, ze to nejde? Pokud to není moc osobní… ;) A brala jsi Clostilbegyt nebo nějaké jiné léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.10.16 06:38

Taky vám moc držím palečky :palec: Mám vždycky strašnou radost, když čtu, ze uz se někomu konečně zadařilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.10.16 13:30

Jj brala jsem Clostibeg pichla si pregnyl pak IUI a ted beru čipky utrogestanu
zjistil mi doktor ze mi neovuluji vajecniky ale to se spustilo tou injekci pregnylu takže jinak absolutne v poradku ;) ale dnes rano jsem se probudila s divnym pocitem nic me nebolí nic necítím tak uvidime už jen 6dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.10.16 14:14

Jeee kezby to vyšlo… Ale to čekání je hrůza, co? To ja jsem včera zobla poslední Clostik, ovulaci bych mít sice mela, když jsem byla na folikulometrii, tak mi vždycky řekli, ze se tam něco chystá, ale když jsem dělala ovu testy nebo měřila asi 4 měsíce BT, tak jsem nic nezaznamenala. No jenže jinak je se v pořádku a pořad se nic nedělo, tak teď poprvé se tomu budem snažit pomoci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.10.16 14:36

Takže jdeš ted za par dni na ultrazvuk a pak ti reknou kdy IUI??? chapu to dobre… no to čekani je šíleny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.10.16 15:06

No dr. říkal 11.-13.DC (mám kratší cykly) se objednat na UTZ a nejlíp ať je to po, st, pa aby nás poslal hned na IUI. Tak jsem se objednala 13.DC a vychází to na středu, takze počítám, ze to zvládneme prijednom. Lepší by teda byla nejdřív kontrola, co se mnou vůbec ten Clostik udělal a podle toho to načasovat, no ale co nadělám, ze :nevim: nesem doktor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.10.16 15:08

Ja jsem se mela objednat 9až 10 den a za dva dny na to jsem sla na IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.10.16 15:19

No tak si myslím, ze by to mělo byt… Ale říkám, nic s tím nenadelam, no :nevim: Tak třeba nám to klapne tak jako tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.10.16 15:21

To víže jo každy to ma jinak.. a kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.10.16 15:48

Mediol Olomouc, ale to není přímo CAR, takze na tu inseminaci nás někam pošlou, ale kam přesně, to nevim :think: Platili jste za to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.10.16 15:53

Já chodím do PRONATALU V KOLÍNĚ celkem mě to stalo 400kč doplatky za leky jinak nic jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.10.16 15:58

Tak to je dobrý, myslím, ze ta injekce Pregnylu je z toho nejdražší, ale i tak to mas super! Jak jsem tady četla, ze některá centra si za inseminaci berou třeba i 2000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny