Par dní...

• Otevřená skupina

IUI - radíme a pomáháme si navzájem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
14.10.16 16:16

To 2000 jsou jeste malo naka pani tu psala že platíla pres 10000,– coz je sileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.10.16 14:12

To ja četla že i o dost víc :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.10.16 15:20

Tak to bych za to teda nedala… Přece jenom…ta šance neni o moc vyšší než „klasické snažení“ :think: A kdy můžeš testovat? Pak dej urcite vedet, jsem moc zvedava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.10.16 15:23

Dělala jsem si test dnes rano nevydrzela sem to a mame dvě čárky uvidim ofiko si mam tet udelat ve ctvrtek nechci se zatim radovat dokud nepotvrdí doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.10.16 19:34

Jeeee, no parááááda! :dance: Mooooc držím palečky, aby to fakt vyšlo! :palec: A za jak dlouho po IUI se má ofiko testovat? za dva týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.10.16 19:41

Jj doktor mí řekl 14dni protože jak si pichaš tu injekci tak ta ma v sobe tehotensky hormon a muze ti test ovlivnit ale co jsem cetla na netu tak vyprcha max do 10dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.10.16 12:36

Ahojky :) Tak uz to mame taky za sebou… Bylo to v pohodě, žádná bolest, nic… A stalo to teda 1500,– A jak u vas? TT teda negativní? :( to me mrzí :( Co ted, půjdete to zkusit znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.10.16 14:28

Ahoj to jsem rada ze bez bolesti taky jsem nic necitila :-) my platily celkem 400kč doplatky za leky…jj testik negativni a ano jdeme do toho znovu v sobotu jdu ke strejdovi je to lecitel a jsem po rozhovoru s kartarkou ktera mi to vsechno srovnala v hlave :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.10.16 10:23

Tak to je fajn, člověk musí byt hlavně psychicky v pohodě, i když je to sakra težké po těch neúspěších :( Já se pořad snažím byt tak nějak připravena na to, když to nevyjde… A moc se netěšit… Ale přítel ten je od toho zákroku úplně poblázněný, skoro jako bych uz byla těhotná. Včera přišel z práce a říkal, ze cely den přemýšlel, jak bude komu oznamovat, ze čekáme mimi :D Musím ho pořad krotit, mám strach, ze pak bude hrozné zklamaný a ponese to hůř než ja :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.10.16 10:27

Ja jsem si to taky nechtel apripoustet k telu a pak jsme s toho stejne byla mimo ale je to jen inseminace kdyby to bylo uz IVF asi bych to brala o dost hur davaji ti tam vetsí sanci atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
23.11.16 10:20

Ahojky :mavam: jak se vede? Dlouho jsme si nic nenapsaly… Uz mate za sebou druhé IUI? A jak pokracujete? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.11.16 07:39

Ahoooj :kytka: ano máme po druhém IUI a mame i dopré zprávy vypadá to že to klaplo 6.12.2016 jdu k doktorovi :srdce: :srdce: :srdce: a copak ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.11.16 08:05

Jeee tak to je super!!! Ježíš strašně moc gratuluju :kytka: Ja jsem ted celou dobu vůbec neslyšela, ze by IUI někomu vyšlo, co si s holka má píšeme, furt nikdo nic… U nas taky nic… Druhé IUI jsme totiž propásli, byla jsem na UTZ 13.DC, což bylo pondeli, takze dřív bych musela jedině v pátek 10.DC a to se mi zdálo brzy no a ejhle ovu byla 12.DC :roll: Takze mezitím jdu zitra na krev na hormonální profil a příští týden na HSG (průchodnost vejcovodů) a pak 2.IUI asi ve čtvrtek příští týden :) Keeezby to taky napodruhé vyšlo… A poznala jsi to na sobě? Cítila ses jinak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.11.16 08:30

Ne necitila jsem nic myslela jsem ze to nevyslo vubec jsem na to nemyslela za tech 14dni nez jsem si delala test jsem se 2× tak silene oplila az se za sebe stydím no a po 14dnech jsem si delala test a ten vysel dnes jsem si delala dalsi a uz tam mam dve silne carky takze super ale ze bych se i ted citila jinak to se necitim nic me neboli není mi špatne je pravda ze bych prospala cele dny a trosku citím tlak v podbřišku jinak nic. tak to me mrzí že to vyšlo takhle blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny