Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě

Anonymní
15.7.26 15:36

Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě

Ahojky holky macechy, zajímalo by mě, jak k vám jezdilo často nevlastní dítě v pubertě, ted je dceři partnera 8 let a jezdí jednou za 14 dní pátek sobota neděle, prázdniny svátky apod.,
Bydlíme cca 50 min cesty od partnera dcery, zajimalo by me jestli od určitého veku az treba bude mit svůj telefon a bude moct kontaktovat partnera sama, zda treba k vám jezdili vic nebo min? A jezdili s vámi na dovolený v pubertě? Předem moc děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1246
15.7.26 15:41

Tady si to, aby holčina co nejdříve přestala zaclánět a obtěžovat opravdu nevymodlíš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 15:44

@Apolena05 Člověk se zeptám na naprosto normální otázku, kdo tady kde napsal, že po něčem takovém toužím? A prijde hloupa odpověď, raději neodpovídejte vubec..

• Citovat
  • Upravit
34393
15.7.26 15:58
@Anonymní píše: Více

Tak u každého je to přece jiné, má s otcem dobrý vztah? Jezdí k němu ráda? Je jí 8, tak s velkou pravděpodobností bude jezdit ještě dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.7.26 16:07

My bydlíme od cca. 6 let dítěte cca. 30 minut od sebe, od počátku střídavka 50:50 a teď skoro po deseti letech stále 50:50. Minimálně do nástupu na univerzitu se to celkem jistě nezmění (myslím teď u nás). Zájem o čas u nás ze strany nevlastního syna vůbec neutuchá, ale musím k tomu podotknout, že manžel je extrémně skvělý otec a manžel, tak se ani nedivím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 16:09

U nás se interval začal prodlužovat v 11 letech. Jezdí tak jednou za měsíc/měsíc a půl. Má svoje zájmy, prespavacky s kamarádkama, víkend u babiček, různý akce s hasicema a někdy narovinu řekne, že se jí nechce trávit tři hodiny v autě, že je z toho ježdění sem tam fakt unavená, mamka se s ní odstěhovala 100 km. Většinou přijede když jsou prázdniny nebo prodlouženy víkend. Voláme a píšeme si neustále ale nenutime ji jezdit když se jí nechce. Vztahy máme ale dobré.

• Citovat
  • Upravit
4238
15.7.26 16:19

Manželova dcera jezdí od dvou let jednou za 14 dnů, pak na prázdniny bývala tak polovinu prázdnin. Teď jí je 17 let, od těch 15, 16 let začala jezdit zhruba jednou za měsíc. Ale jezdí k nám ráda, teď přijede v pátek vlakem a bude u nás týden. Máme s manželem dvě děti - 10 a 13 a se sourozenci vychází skvěle. Bydlí tedy 1,5 hod. autem, takže manžel občas frfňá, proč pro ni musí jezdit, proč mu jí nepřivezou, občas pro ní zajedu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 16:57

U nas jezdili nevlastní sourozenci každý víkend, nekdy prespali, nekdy ne. Tak od 16 už méně, chtěli být s kamarady a tak. A pak klidně i v dospělosti s partnery. Plus svátky- narozeniny (vsech), velikonoce, Vánoce. Bydleli jsme v jiném městě, takže je táta vozil tam i zpět.

• Citovat
  • Upravit
3751
15.7.26 17:02

Jezdila jsem cca do 14 let co 14 dnu / víkend, pak už jsem nechtěla. Mobil tehdy nebyl. Pak jsem jezdila dle vlastního uvážení třeba 2× z měsíc návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 17:33

Do covidu jezdila každý druhý víkend a prázdniny a svátky podle domluvy. Je od nás cca 20-25 minut autem, ale byl to tehdy jiný okres, všichni dospělí chodili do práce, měli jsme v blízkosti seniory..V covidu přestala, pomáhala mamce s malým bráchou a řešila se SŠ, naposledy s námi na dovolené byla v 15. Po covidovem uvolnění šla na SŠ a internát, od 18 má přítele.. takte si spis voláme a navštěvujeme se příležitostně, několikrát za rok. Ted ji je 21 a pořád studuje.
Mým dětem je 14 a 16, otce mají 15 minut pěšky, bydlíme ve stejnem obvodu, a střídají se stale a změnu neplánují. Chodí k otci každý týden na 2-3 dny.

• Citovat
  • Upravit
42962
15.7.26 18:08

Ale na mě to působí stejně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 18:34

@Betty MacDonald No tak to na Vás tak působí, být to tak nemusí, mohu se ptát i za kamarádku, myslím že do toho nikomu nic není, normálně jsem se zeptala na věc co mě zajímá, všem co odpověděli normalne moc děkuji 😊

• Citovat
  • Upravit
1246
15.7.26 18:43

Ptát se za kamarádku 8) to už tady dlouho nebylo :mrgreen:
Opravdu by mě zajímalo jaký jiný důvod by vedl k položení takovéhoto dotazu než to, že zakladatelka prahne po ujištění, že za pár let to při troše štěstí holku přestane bavit a víceméně vysmahne z jejich života :think: ;)

Příspěvek upraven 15.07.26 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
15.7.26 18:47

Moje holky ted 12 a 17 jsou s tatou stale dle rozsudku… ale jeho nextka nemuze zvednout pr.del a 1 vikend za 3 tydny a jet za svymi detmi rodici na chalupu, aby deti mohly byt s tatou. Protoze ji nechteji, vzhledem k jeji povaze a chovani k nim, ani pozdravit… Takze to dopadne asi tak, ze tatinek, co uprednostnuje pritulkyni se radsi vzda vlastnich deti :poblion:. Oni s nim ted jsou jen kdyz je vezme nekam pryc, k nemu kde je ona nepujdou…
Pritelovy deti uz jsou skoro dospele vsechny a jsou s tatou jak jim vyhovuje… jedna dcera ( 20) s nim pralticky bydli.

Příspěvek upraven 15.07.26 v 19:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 18:59

U nás je to velmi podobné, teď cca 13 let a od těch cca 11 let 1 x za měsíc - 6 týdnu, má své zájmy, závody o víkendu, různé víkendové akce od sportu,…Bohužel tatínek nic z toho nepodporuje, nikdy se na něj nebyl na ani závodech podívat. Když je dítko u tatínka, tak si ho tatínek ani nevšimne, tudíž, pak se mu tam nechce a dává přednost svým zájmům. Dospělá jsem do fáze, že nenutím a rozhodnutí nechávám na dítěti, otec už mi ani nepíše jestli dítko přijede, píše přímo jemu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky