Paragraf a školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
19.9.12 20:47
@Lakynka píše:
Mě řekla dr, že mám přijít na ukončení… :think:

No ja to zrovna zjistila, ze jsem nejak mimo :lol:
To je teda ale docela pakarna, vzdyt ukonceni osetrovacky snad znamena ze jdu do prace, to se ale nemusi casove rovnat s tim, ze dite uz je zdrave (muzu mit hlidani)… nejak tomu ted nerozumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
19.9.12 20:53

@nakukovatelka já loni taky koukala, co to vymysleli. Se staršíma jsem to měla jen s jedním papírem. Loni jsem se vrátila do práce po RD s nejmladším a za 3 měsíce jsem už měla OČR a už to bylo o dvou papírech. Začátek a ukončení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.9.12 21:03
@rybana75 píše:
@nakukovatelka já loni taky koukala, co to vymysleli. Se staršíma jsem to měla jen s jedním papírem. Loni jsem se vrátila do práce po RD s nejmladším a za 3 měsíce jsem už měla OČR a už to bylo o dvou papírech. Začátek a ukončení. :mrgreen:

To jsme na tom stejne. Tohle se mi zda jako zmena k horsimu, zbytecna navsteva doktorky navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
19.9.12 21:08
@nakukovatelka píše:
To jsme na tom stejne. Tohle se mi zda jako zmena k horsimu, zbytecna navsteva doktorky navic.

Tak tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin