Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lakynka píše:
Mě řekla dr, že mám přijít na ukončení…
No ja to zrovna zjistila, ze jsem nejak mimo ![]()
To je teda ale docela pakarna, vzdyt ukonceni osetrovacky snad znamena ze jdu do prace, to se ale nemusi casove rovnat s tim, ze dite uz je zdrave (muzu mit hlidani)… nejak tomu ted nerozumim
@nakukovatelka já loni taky koukala, co to vymysleli. Se staršíma jsem to měla jen s jedním papírem. Loni jsem se vrátila do práce po RD s nejmladším a za 3 měsíce jsem už měla OČR a už to bylo o dvou papírech. Začátek a ukončení. ![]()
@rybana75 píše:
@nakukovatelka já loni taky koukala, co to vymysleli. Se staršíma jsem to měla jen s jedním papírem. Loni jsem se vrátila do práce po RD s nejmladším a za 3 měsíce jsem už měla OČR a už to bylo o dvou papírech. Začátek a ukončení.
To jsme na tom stejne. Tohle se mi zda jako zmena k horsimu, zbytecna navsteva doktorky navic.
@nakukovatelka píše:
To jsme na tom stejne. Tohle se mi zda jako zmena k horsimu, zbytecna navsteva doktorky navic.
Tak tak. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.