Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky jsem teď s malým na paragrafu, jako samozivitelka mám nárok na 16 dní, když je školka zavřená tak paragraf jede neomezene do odvolání nebo pak vyřídit ošetřovne?
Paragraf a ošetřovné je to samé. Pokud máš teď ošetřovné od doktorky kvůli nemoci, tak ho ukonči a nech si vystavit ošetřovné ze školky kvůli uzavření.
@donutka píše:
Holky jsem teď s malým na paragrafu, jako samozivitelka mám nárok na 16 dní, když je školka zavřená tak paragraf jede neomezene do odvolání nebo pak vyřídit ošetřovne?
Paragraf a OČR je to samé. Akorát je rozdíl, že ho teď mohou vystavit i zavřené školky.
@Russet Tak to mohly vzdycky, pokud byly z necekanych duvodu zavrene…
@j.a.n.i1 píše:
@Russet Tak to mohly vzdycky, pokud byly z necekanych duvodu zavrene…
U nás se to nestalo. Samy učitelky jsou smutné, že se to takhle utlo zrovna v době, kdy bude snad uz hezky a mohli být na zahradě ![]()
@Russet píše:
U nás se to nestalo. Samy učitelky jsou smutné, že se to takhle utlo zrovna v době, kdy bude snad uz hezky a mohli být na zahradě
Ani nemluv, mě si dcera konečně po 2 měsících začala zvykat a obávám se, že to pak bude ještě horší. Ale co nadelame.
@JancaS84 píše:
Ani nemluv, mě si dcera konečně po 2 měsících začala zvykat a obávám se, že to pak bude ještě horší. Ale co nadelame.
Tak je to pro dobrou věc. Musíme si na ty sajrajty zvykat. Holt to letos nějak přežijeme.
Holky všichni mají 60% protože já když jsem na paragrafu s malým mám 100 dělám u bezp.sl
Můžu i vytisknout ošetřovné sama, nebo musím pro to do školy?
@Luska píše:
Můžu i vytisknout ošetřovné sama, nebo musím pro to do školy?
Tak vytisknout si to můžeš, ale to razítko školy se ti tam bude tisknout blbě ![]()
@Russet píše:
U nás se to nestalo. Samy učitelky jsou smutné, že se to takhle utlo zrovna v době, kdy bude snad uz hezky a mohli být na zahradě
U nás jednou - prasknul hlavní vodovodní řad.
@j.a.n.i1 Děkuji
. Já už na to koukala. Jsem volala do práce manželovi, ať to netiskne, že tam stejně musím. Já e právě ptala souseda učitele, a ten, že nemusím, asi mu to nedošlo.
@Anonymní píše:
Holky všichni mají 60% protože já když jsem na paragrafu s malým mám 100 dělám u bezp.sl