Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14094
22.7.10 17:33

Jahůdko: Bydlím na Višňovce :-) Pěšky to mám tak 15 minut, no, co jsem těhule, tak spíš 20 :-)

Panuško: Jooo, šestka je okružní jízda, ale je to celkem dobře, se dostaneš z jednoho konce na druhý v pohodě :-) Já ji využívám nejvíc, páč mi staví skoro pod okny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
22.7.10 17:54

Jo tak. Já myslela, že poblíž nás. My bydlíme u veteriny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.7.10 21:52

Jééé holky, já asi nebudu nikam jezdit, takhle vás vůbec nestíhám :mrgreen:

Já pediatričku měnila a teď s malou chodím právě k Mudr. Ptáčkové, mám na ní výborný reference (od důvěryhodných a kompetentních lidí) a zatím jsem moc spokojená. Uznávám, jsem asi náročná a konkrétních informací chtivá mamina, ale je to pro mě lepší, než aby mi mudr říkala, že je na všechno čas a hlavně že se nemusim bát. Tak asi tak. A stránky znamylekar.cz bych taky brala s rezervou. Ideální si k doporučené mudr zajít a promluvit si s ní. Myslím, že stačí chvíle a člověk ví, jestli mu lidsky sedí nebo ne.
Teda jsem se rozjela s tím psaním :lol:

Ještě snad jednu poznámku k tomu porodu doma.. myslím si, že je to naprosto zbytečný hazard. Nikdy jsem o něčem podobném neuvažovala a ani uvažovat nebudu. Zdraví mimča je pro mě prostě prioritní za každou cenu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
23.7.10 08:22

Founiku: Já mám taky Ptáčkovou :-) Tak jsem na ni zvědavá, byla jsem si tam pro razítko do průkazky, ale doktorka zrovna neměla čas, tak jsem viděla jen sestru a ta mi přišla fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
23.7.10 09:14

Mudr Ptáčková je u mne velky favorit. jako zdravotni sestra potrebuju nekoho kdo se mnou bude komunikovat, nejake veci z pediatrie vim, ale zase na druhou stranu casto hledam nemoci a problemy i tam kde nejsou.proste deformace zdravotnika(co ja jsem si uz doma diagnostikovala nemoci :oops: )určitě jsem pro očkovaní a nebranim se ani alternativni lečbe jako doplnku kvalitni odborne peče. nema nekde vedle ordinace ordinaci i alergolog a imunolog (rychle nevim jak se jmenuje)?
jinak rano to byla pekna bourka… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
23.7.10 10:47

Tajanko: Nějaký alergolog tam tuším je :-) ALe jméno ti neřeknu.
Jojo, bouřka byla pěkná :-) Jen teda mému miminu se moc nelíbila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
23.7.10 11:47

ja u ty bouřky spala s otevřenym balkonem a bylo to super…až po bouřce jsem konecne poradne usnula…jinak jsem celou noc chodila do koupelny namačet ručnika abych se ochladila…
manžel se trochu boji že se k Dr. Ptáčkové blbě pujde s kočarkem…ja jsem se tam jeste nebyla podivat(tenhle tyden ma dovolenou), ale manžel tam chodi k tomu alergologovi a rikal že jsou tam schody (snad bez vytahu)…ale pujdu to omrknout sama…ty chlapy nekdy delaji z komara velblouda… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
23.7.10 11:52

Tajanko: Jsou tam schody. No ale podle tvého manžela bych soudila, že je to tak do čtvrtého patra a přitom je to jen druhé patro. Kočáry jsem viděla nechané dole, ale je fakt, že na ty kočárky tam moc místa není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
23.7.10 12:55

ahojky…mam dotaz udelala jsem si krasny ( :oops: ) metřík, ale nevim jak ho sem mam vložit…poradítě? diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.7.10 13:39

TAjanko kočáry se nechávají dole, já mám na kočár zámek na kolo a vždy jsem ho zamkla. Měla jsem blbý pocit jen to tam tak nechat, jinak je to do 2. patra. Ale jepravda, že dolů se vejdou tak 3 kočáry, ale nikdy jsem neměla problém. Ono hodně mamin dnes jezdí autem takže tam moc kočárů nebylo. Ale chodila jsem tam chvilku.

Metřík když si ho vytvoříš tak musíš zkopírovat ten BBCode do podpisu. Když tak mrkni je tady na to určitě nějaká diskuse kde radí přesný postup. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.7.10 14:21

Jj přesně, dole je poměrně dost místa na nechání kočárku a schodů je jen pár (já jsem cvičená, bydlíme ve 3.patře bez výtahu, takže mi to neva).

Je fajně, že se dá domluvit i na odpolko a objednat se, když tam není moc marodů :)
Tajanko A co se dostatku informací týče, tak myslím, že v tom je dost vstřícná a všechno dostatečně vysvětlí atd atd (i do podrobných detailů).

Jinak holky, dneska mám poprvně v očích čočky :palec: .. ani jedno oko jsem si nevypíchla (kupodivu s mojí trpělivostí a zručností) :lol: , ale je to fakt nezvyk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.7.10 14:50

Jani viděla jsem vás ve městě na třídě míru ale vybavovala jsem se s náhodně potkanou kámoškou na druhé straně, tak jsem nemohla houknout. A říkala jsem si že jsi nemáš brýle :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.7.10 15:08

Jééé, tos měla houknout :o))) :lol:
Hele a že bez těch brejlí vypadam divně, že jo? Si připadam jak nahatá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.7.10 15:34

no než jsem se vykecala tak jste byly už v čudu :lol: :lol: a fakt jsem tě jen zahlídla tak nemůžu posoudit, uvidím až na živo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
23.7.10 19:48

Founiku: Cha, jsem taky zvyklá šplhat :-) Já do 4.patra. Výtah stará bytovka nevede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová